לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-12-2006, 16:20
  kkr3 kkr3 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.02.06
מיזם בחברת החשמל - חשמל "כשר" בשבת

בפגישה שהתקיימה בלשכת שר התשתיות הלאומיות, הוחלט כי חברת החשמל תבסס את ייצור החשמל על תהליכי אוטומציה המונעים או מצמצמים חילול שבת, ככל הניתן. השר בן-אליעזר דן בנושא עם מנכ"ל משרדו חזי קוגלר, השר הממונה על שירותי הדת, יצחק כהן, מנכ"ל חברת החשמל אורי בן נון, ראש מנהל החשמל במשרד התשתיות הלאומיות, דני וינשטוק וכן גורמים מקצועיים במשרד התשתיות הלאומיות.

תהליכים לייצור חשמל, שביצועם מתחייב דווקא על-ידי בני אדם ולא באמצעות מכונות, יבוצעו על-ידי עובדים גויים שתקלוט חברת החשמל. ההערכה היא כי מדובר בכ-150 עובדים ברמת טכנאים, הנדסאים ומהנדסים, שייקלטו בחברה כעוזרי מפעילים ויועסקו בה בכל ימות השבוע וגם בשבת. עובדים אלו יוכשרו במערך ההדרכה של חברת החשמל. עלות העסקתם מוערכת בכ-10 מיליון דולר.

מיזם מבורך, נקווה שנגיע לאי-חילול שבת מוחלט לבסוף

http://www.inn.co.il/News/Flash.aspx/170169#rss

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-12-2006, 19:55
  Hi_Frequency Hi_Frequency אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.09.04
כמה מעניין!
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי kkr3 שמתחילה ב "מצחיק, חבל שאתה לא יודע את ההבדל בין הדברים, שהצבא זה פיקוח נפש."

פעם, בתורנות בשבת, היה איתי קצין תורן עם כיפה (דווקא לא גדולה ושחורה). בדרך כלל, הקצין תורן היה עונה לטלפונים שהגיעו לטלפון שיועד לקצין התורן. אבל לא הקצין המסוים הזה – הוא היה מחכה עד שאני ארים את הטלפון, גוי השבת שלו. לא מצחיק!
צבא – פיקוח נפש? אולי בזמן מלחמה. תתקנו אותי אם אני טועה, אבל על פי הפרסומים, החיילים על הסטי"ל שנפגע במלחמה האחרונה, מול חופי לבנון, עסקו בסביבות אותו הזמן בקבלת שבת. אולי בגלל שהמלחמה יכולה להיות מוגדרת כעימות בעצימות נמוכה, ואז זה אולי לא כל כך פיקוח נפש? וואי, מסובך!
ולגבי טייסים רומניים, לא יודע כמה הם טובים, אבל הם בטח לא כל כך יקרים....
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:29

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר