
08-12-2006, 19:25
|
|
|
|
חבר מתאריך: 13.12.01
הודעות: 8,479
|
|
|
די מבאס וגם מפתיע
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "איך אתם אוהבים את הרעל שלכם? מכובס, מבושל, מטוגן או צלוי בגריל?"
מבאס בגלל שכבד עוף היא החתיכה האהובה עלי בעוף.
כבד עוף עשיר ביותר ב B12 ברזל ועוד, אבל עשיר גם בכולסטרול ומסתבר שבארסן
מצד שני, בכתבת תחקיר על העופות האורגנים, נתגלו כמויות ארסן גבוהות יותר
מאשר בעופות לא אורגניים, וזאת ללא שום הסבר מנומק מאין הגיע (מהטבע מהמים מהאוכל
מהאוויר או השד יודע מאיפה)
כלומר צריכת מזון אורגני רק על סמך מדבקת האריזה, אינה מבטיחה דבר פרט
לכך שבטוח תשלם יותר.
מסתבר שהנדסת המזון מקצרת את תוחלת חיינו, והאנטיביוטיקה מאריכה אותו (את המזון ואת החיים)
|