לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תוכנה ומשחקי מחשב
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-12-2006, 15:04
  port port אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.12.06
מישהו רציני שיכול ללהסביר בסבלנות על סרטים ופורמטים

שלום!
אני די חדשה בכל העסק הזה של הסרטים ויש לי מספר שאלות שאני לא מבינה וגם מספר בעיות בהם אני צריכה עזרה-
הורדתי מהאימיול סרטים וסדרןת טלויזיה. עכשיו הרוב נמצא בפורמט XVID שהצלחתי לצרוב על דיסק DVD אבל לראות רק במכשיר שקורא DIVX. הכל עם תרגום עיברי מובנה.
עכשיו אני רוצה לצרוב את זה כדי שאני אוכל לראות בכל מכשיר DVD. כל מה שהבנתי מחלקי דברים שאמרו לי פה זה שאני צריכה להמיר את הקבצים הללו שככל הנראה הם AVI לקבצי DVD או SVCD או VCD כדי הצורב DVD שלי יצרוב ואני אוכל לראות בכל מכשיר.
עד כאן הכל יפה חוץ מזה שקראתי כבר את כל המדריכים והדפסתי אותם ועקבתי אחרי הפעולות שכתובות אך ישנה בעיה: הורדתי את התוכנה WINAVI שכנראה יש לה אורך חיים קצר היות וזה פרוץ, התחלתי לנסות להמיר את הסרטים ונראה שזה די הצליח כי עכשיו יש לי תקיות של אודיו ווידיאו מה שנראה לי שאומר שאני יכולה לצרוב את זה כDVD. בעת ההמרה הייתה לי כיתובית בחלונית שמריצה את הסרט תוך כדי ההמרה שכאילו "נוזפת" בי על זה שהורדתי באופן לא חוקי את תוכנת WINAVI והפחד שלי זה שעכשיו כל הסרט יהיה לי את הכיתובית הזו באמצע המסך.... עכשיו עוד בעיה- כשאני ממירה סרטים התוכנה מפילה לי את המחשב- כלומר מכבה אותו לחלוטין בשניה!!!! אז הפסקתי עם זה כי זה לא בריא שכל שניה הוא יכבה.
כל מה שאני מבקשת זה הסברים ברורים לכל מה שהעלתי כאן ואם אפשר קצת הסברים על מה זה קבצי VOB, מה זה קודאקים ואיך ממירים סרטים בדרך פשוטה ומאיפה אני יכולה לקחת את תוכנות ההמרה. וכמובן מה ההבדל בין SVCD ל DVD ל VCD ומה יותר עדיף...

תודה תודה תודה לכל מי שיענה לי ויפתור לי את החידות!

נערך לאחרונה ע"י port בתאריך 11-12-2006 בשעה 15:06.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:23

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר