לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 06-12-2006, 20:45
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי CaRTeR שמתחילה ב "לפי המנילה הזו סיכוי טוב..."

אין דבר כזה השלמות בגיוס הבא. כל גיוס עומד בפני עצמו מכיוון שכל גיוס אמור לספק תקן מסויים של מחלקות / פלוגות.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-12-2006, 21:04
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי CaRTeR שמתחילה ב "ואם לדוגמא לחטיבה מסוימת לא..."

ומה בדיוק זה עוזר לפלוגה שעכשיו התגייסה?

יעשו לה השלמות. אפילו בימים הכי שחורים של גבעתי (שאני הייתי בהם) לא היה דבר כזה שלא פתחו ב 100% (בד"כ מגייסים יותר). אני מדבר על הגיוס הצה"לי הכי מזוויע - אוג' 96.
אתם באמת חושבים שהטרום טירונות הוא בשביל לרכך את הגיוס בשבילכם?

השבועיים האלה מאפשרים לצבא לזהות חוסרים ולנייד אליהם חיילים, אפילו על חשבון חילות וגופים אחרים ופחות חשובים כמו פלחה"צ, מ"צ וכו'. אם יש צורך, אתה תקלוט חיילים אפילו חודש לתוך הטירונות.
שמת לב שקיבלתם דח"ש רק בסוף הגיוס הקרבי? כל עוד הצבא לא זיהה שאין לו בעיות בסד"כ - הוא לא משחרר אף אחד ל02 או לדח"ש.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 06-12-2006, 21:23
  CaRTeR CaRTeR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.06.03
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ביטיס שמתחילה ב "ומה בדיוק זה עוזר לפלוגה..."

זה לא עוזר לפלוגה שהתגייסה במחזור הזה, אבל זה יעזור לסד"כ הכללים של החטיבה.
גבעתי מתחילים טירונות בראשון שבוע הבא, אני יודע שאפילו בשבוע הראשון לטירונות אפשר לשלוח כי יש השלמות בסוף, לגבי חודש לדעתי אתה מגזים.

אני יודע שבד"כ מגייסים יותר.
אני עוד לא הייתי בשום טרום, אבל אני יודע שזה נטו להשלמות ולהיקלט ולהסתגל לבא"ח.

אגב אני לא יודע מה זה ימים שחורים, אבל כמות המסרבים לשריון היתה יותר מ 50 איש לבד!
וקשה לי להאמין שמגייסים יותר ב 80 איש, המצב היה כל כך שחור שמח"ט 7 בא לשכנע אותם.

לגבי הדח"ש בסוף, כלל וכלל לא נכון! התגייסתי ביום שני יצאתי שוש וכבר ביום ראשון הוצע לי דח"ש, כמו לכל השאר, גם בהמשך השבוע הקצין המשיך להפציר בנו לקחת דח"ש וזהו.
עד השנייה האחרונה יום לפני שהיינו אמורים ללכת ל02, ונאמר שלא יוותרו לנו על קרבי ( עלק )
ובדרך קיבלתי הצעות רבות כמו, מג"ב\גיבוש פלס"ר 7\ 401\ כפיר\ ותותחנית חמודה שניסתה לשכנע למנתץ ולא זוכר כבר אם גם למיתר.

ישן 06-12-2006, 21:32
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי CaRTeR שמתחילה ב "זה לא עוזר לפלוגה שהתגייסה..."

ציטוט:

זה לא עוזר לפלוגה שהתגייסה במחזור הזה, אבל זה יעזור לסד"כ הכללים של החטיבה

ומה בדיוק יעשו? יפתחו עוד פלוגה? עוד 2 מחלקות? זה לא קורה, זה לא קרה וזה לא יקרה. הסד"כים הכלליים לא מעניינים אף אחד. מה שמעניין את המ"פ והמג"ד זה שהפלוגה תעלה לגדוד ושיהיה במחזור הזה מספיק סד"כ לתפוס קו וכוננות. זה שאחר כך נושרים זה לא נעים. בפלוגה אליה התגייסתי נשארו אחרי שנה ו-2 (מסלול) 50 חייל וזה נחשב נמוך.

ציטוט:

אני יודע שבד"כ מגייסים יותר.
אני עוד לא הייתי בשום טרום, אבל אני יודע שזה נטו להשלמות ולהיקלט ולהסתגל לבא"ח.

כפי שאמרתי, אבל תמחק את המשך המשפט. זה נטו להשלמות.
השלמות עושים כמה שצריך, ובהתחשב שבבא"ח עוד קלטנו חודש מתחילת טירונות, אני הייתי אומר שיש לי ביסוס.

ציטוט:

אגב אני לא יודע מה זה ימים שחורים, אבל כמות המסרבים לשריון היתה יותר מ 50 איש לבד!
וקשה לי להאמין שמגייסים יותר ב 80 איש, המצב היה כל כך שחור שמח"ט 7 בא לשכנע אותם.

לא נורא. כמות האנשים שסימנו את גבעתי איפשהו במנילה בזמני היתה 20%. תבין בעצמך מה זה אומר לגבי מוטיבציה. מתוך ה-50 חלק יתקפלו, ואם יהיה צורך, יפנו מגיוסים אחרים, שהם פחות קריטיים, כ"א זמין. בסוף יגייסו מספיק לצרכים.

ציטוט:

לגבי הדח"ש בסוף, כלל וכלל לא נכון! התגייסתי ביום שני יצאתי שוש וכבר ביום ראשון הוצע לי דח"ש, כמו לכל השאר, גם בהמשך השבוע הקצין המשיך להפציר בנו לקחת דח"ש וזהו.
עד השנייה האחרונה יום לפני שהיינו אמורים ללכת ל02, ונאמר שלא יוותרו לנו על קרבי ( עלק )
ובדרך קיבלתי הצעות רבות כמו, מג"ב\גיבוש פלס"ר 7\ 401\ כפיר\ ותותחנית חמודה שניסתה לשכנע למנתץ ולא זוכר כבר אם גם למיתר.

אתה יכול להצליב את זה עם התאריכים. מה שחסר לך זה הנתונים השלישותיים בנוגע לכמות הסופית של הגיוסים. אין לך מושג לגבי כמות המגוייסים לעומת התקן הנדרש.

ישן 07-12-2006, 11:01
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי Oasis11 שמתחילה ב "אתה בטוח?"

מבחינה סטטיסטית זה עדיף כי הביקוש לנח"ל וגולני גבוה בהרבה מהביקוש לנ"מ. עם זאת - זה רק סטטיסטיקה.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:27

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר