לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-12-2006, 13:58
  Benor2005 Benor2005 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.04.05
פחד מלהתגייס

אני מודע לכך שזה עדיין רחוק ממני, אבל אני חושש מאוד מלהתגייס ולהיות בקרבי.

[התמונה הבאה מגיעה מקישור שלא מתחיל ב https ולכן לא הוטמעה בדף כדי לשמור על https תקין: http://shimi.net/services/drafting.php?date=22/7/2007]

אין לי יותר מדי אופציות (פרופיל 72) לא שלחו לי שום מיונים ושום דבר מלבד קד"צ נהיגה שאני לא מעונין בו.
אני אדם בריא לחלוטין מלבד אלרגיה שולית לאבקנים (אבל אני ממש לא רוצה לנסות לעלות פרופיל למרות שאני חושב שהייתי יכול לקבל בלי שום בעיה 97)
אני שוקל להתגייס לתותחנים או לשריון. (אין לי רצון מלא בכך, אבל יש לי הרגשה שזה יוכל לעזור לי)
בתור בן אדם אני חושב שממש לא מתאים לי להיות בקרבי (חברתית,טכנית וכד') , אבל אני חושב שזאת תוכל להיות הזדמנות טובה בשבילי להתחשל לקבל בטחון וכו'... וגם הזדמנות שלי לתת קצת למדינה.
עדיין יש לי חששות כמו: מה אם אני לא אסתדר שם מבחינה חברתית? מה אם אני לא אוכל לבצע כראוי את ההוראות? מה אם אני אכנס שם לדכאון?
(אני מעדיף כמה שאפשר לא להתחמק מזה באמצע)

מישהו שחווה על בשרו את הדברים האלה בצבא , יוכל להגיד לי מה השירות הצבאי נתן לו , ואיך הוא התגבר על הקשיים והבעיות?
תודה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 09-12-2006, 14:54
  עבדול אלהזרד עבדול אלהזרד אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.03.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Benor2005 שמתחילה ב "פחד מלהתגייס"

בוא אני אגלה לך סוד - אף אחד לא מתאים לשירות קרבי, או לשירות צבאי.
אז איך מסתדרים? פשוט מסתדרים, כמו בכל מקום אחר - מדברים עם אנשים שמסמפטים ולא עם אנשים ששונאים, מתרחקים מצרות ומידי פעם עושים פשלות וחוטפים עליהן.

אם אתה חושש שלא תסתדר ותסבול מדכאון, תן לי להבטיח לך כבר עכשיו - אתה באמת לא תסתדר חלק מהזמן, ותסבול מפעם לפעם מדיכאון. כולם ככה, אבל אצל חלק זה נמשך לפרקי זמן ארוכים יותר.

למה אתה הולך לעשות את זה בכל זאת? כי אם לא תעשה את זה תמיד תתהה למה לא ניסית, וכי ממילא אתה חייב להתגייס ועם כל כמה שרע להיות ביחידה קרבית, עדיין פחות גרוע מלהיות ביחידה עורפית - אמנם יש תפקידים לא קרביים מעניינים וחשובים, אבל בעוד שביחידה קרבית אתה חי בבסיס מגעיל עם חבר'ה לא משהו, ביחידה לא קרבית סיכוייך גדולים יותר להגיע לבסיס מבעית ברמת ההזנחה והתנאים שבו, ולשרת עם מפלצות-אדם אמיתיות - החל מנגדים נכלוליים וחסרי חוש אחריות וכלה בחיילים שלא התאימו מראש ליחידות קרביות עקב שלל סטיות חברתיות.

נכון, לא בכל מקום זה ככה, ויש יחידות עורפיות נהדרות עם אחל'ה חבר'ה והווי, בעוד שמטחנת הבשר של יחידות השדה יכולה להיות סיוט מתמשך בחברת אנשים מאוסים למדי, אבל *בממוצע* ביחידות לוחמות יש יותר ערבות הדדית בין אנשים מאשר ביחידות לא-לוחמות בהן לא פעם כל אחד לעצמו.

נכון שיכול לבוא עכשיו מישהו ולומר "ביחידה שלי זה בכלל לא ככה" והוא יהיה צודק בהחלט, אבל אני מדבר על מה שקיים *בממוצע*, ומבסס זאת על נסיוני (שירות קרבי, וביקורים קצרים בבסיסים פחות קרביים כגון מפח"ט, מפאו"ג, סדנאות וכו') ועל נסיונם של חברים, כולל כאלו שעברו מיחידה ליחידה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 05:10

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר