לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 11-12-2006, 16:25
  Zeph Zeph אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Nissan-el שמתחילה ב "איך ניתן לאמן את הגוף לפעולות סיזיפיות ?"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Nissan-el
אחרי אימון אני לא מסוגל לעשות אימון ביום שלאחריו.
ובגיבושים זה ממש לא ככה (יום אחרי יום יש פעילות פיזית).
איך מתאמנים לכזה דבר ? אני אחרי אימון חייב מנוחה של שעתיים בערך, ולמחרת גם כל הגוף שלי תפוס והשרירים כואבים. מה עושים עם זה ? איך מתאמנים ?
תודה לעוזרים..

תשמע,
הקטע בפורום הזה הוא שאף אחד לא מדריך כושר, ואף אחד לא רופא.
למרות שבעיקרון אתה לא אמור להקשיב לאף אחד פה בנושאים האלה כי אתה צריך לפנות לגורם מקצועי.... אתה אפילו לא אמור לשאול פה.. יכולים לתת לך תשובות מסוכנות ואתה יכול להזיק לעצמך. אבל אני אתן לך טיפ ששמעתי ממאמנים (אני מניח שזה נכון אבל שוב, אני לא מדריך) שיותר קשור למנוחה מעבודה ולכן אני מרשה לעצמי:
מתיחות זה חשוב בלי קשר, אבל לעשות אימונים יום אחרי יום זה רע מאוד. השרירים שלך זקוקים לפחות ל24 שעות מנוחה אחרי אימון כדי להיבנות. לא תיתן להם מנוחה? לא רק שהם לא יבנו ויתחזקו, אתה גם תזיק לעצמך בצורה קשה.
העבודה הסזיפית שיש בגיבושים היא סך הכל כמה ימים בודדים וחוסר המנוחה הוא חד פעמי ומטרתו לשבור אותך בגיבוש בלבד. אם תנסה "להרגיל" את עצמך לעבודה רציפה ומאומצת ללא מנוחה לטווח ארוך, ולא בצורה חד פעמית, רק תפגע בעצמך... רד מהעניין לדעתי.
בהצלחה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 11-12-2006, 17:08
  Oshri17 Oshri17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.04.06
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי Zeph שמתחילה ב "[QUOTE=Nissan-el]אחרי אימון..."

אני מסכים איתך ב100% הגיבוש הוא רק כמה ימים של פעילות גופנית קשה מאוד ברמה שאתהלא יכול להתאמן עליה.
אתה צריך לבנות לעצמך כושר גופני ולתת לשרירים לנוח יום אחד לפחות מהרגע שעבדת עליהם.
תוכל גם לבנות תוכנית של יום ריצה ויום אחריו כוח כלומר תוכל לעבוד 5-6 פעמים בשבוע ולהרוויח שלוש ריצות ושלוש אימוני כוח ככה ביום של האימון כוח הרגליים ינוחו וביום של ריצה השרירים של החזה הידיים והגב ינוחו.
זה תוכנית למתאמנים מתקדמים וזה מאוד קשה ויש לבצע את זה לא לתקופה ארוכה ולקחת הפסקות של שבוע על כל חודש או חודשיים של אימונים שבו תתאמן קל מאוד.

כמובן שלפני הגיבוש גם יש לתת לגוף שבוע להתאושש ולא להתאמן...

כמו כן אני מצהיר שאני לא מדריך כושר או משהו וזה רק בגדר המלצה.

בהצלחה!
ישן 11-12-2006, 17:35
  yonatan_sh yonatan_sh אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.01.06
בוא אני אגיד לך משהו
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Nissan-el שמתחילה ב "איך ניתן לאמן את הגוף לפעולות סיזיפיות ?"

התאמנתי לגיבוש יותר משנה 2-3 אימונים בשבוע ועוד אימוני כוח כמעט כל יום. הגוף שלי אמנם לא נתפס אחרי כל אימון, מלבד דברים יוצאי דופן כמובן, בגלל שהקפדתי על מתיחות וחימום נכונים. למרות כל זה, וכמו שאחרים כבר אמרו פה, הגוף לא מוכן ולא אמור להיות מוכן למאמץ של גיבוש. בגיבוש שלקחתי בו חלק נתפסו לי השרירים אחושרמוטה וזה לא משנה בכלל כמה התאמנתי לפני זה. לסזיפיות ברמה של לקום פעמיים שלוש באמצע הלילה ולעשות לסירוגין בכל הקפצה רבע שעה של פול קום ורבע שעה של "30 שניות הקפתם וחזרתם", אתה לא יכול להתכונן וגם לא כדאי לך האמת. נתפסים, זה כואב, וזה עובר.

בהצלחה.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:44

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר