לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-01-2005, 19:14
  voxvaio voxvaio אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.12.04
תשובה חד פעמית על סיירות מיוחדות

הנה התשובה שכל המלשבים פה חיכו לה כבר שנים

1 איזה ציוד משמש את מטכל?

2 עם איזה נשק יוצאים אנשי סיירות הבייתה?

3 האם הולכים בסיירות עם הסיכות?

4 מה היצאות במסלול של סיירות?

5 אני רוצה לצאת עם שייט ! איפה אני יכול לקנות פוסטרים של סיירת מטכל? וכל הסגידה הזאת תשובה חד משמעית

1 אז איזה ציוד משמש את מטכל? כל ציוד שהם צריכים,רוצים,חושבים שהם צריכים
אנשי הסיירות עילית מקבלים כל ציוד חדש ופ33תי שמגיע (: אם זה פנס קוטל חרקים ואם זה סמן ליזר שעושה ניתוח מעקפים
אם הם ירצו רובה שצהל לא משתמש בו הם יקנו מתקציב היחידה שלהם (כן כן לכל יחידה יש תקציב קופה קטנה שכזו) אז ככה שכל ציוד אפשרי משמש אותם

2 אנשי סיירות לא מסלוליסטים יוצאים עם מה שב*** שלהם אקדח M16 או קלצ'
אף אחד לא יגיד להם אלה אם צריך את הציוד לפעילות מבצעית כמובן שהם לא יצאו עם טיל אטומי או נשק סודי אבל בכל זאת תפעילו היגיון

3 תלוי מי יש יחידות שלא ילכו אף פעם עם סמל כי עוד בטקס הם "עונדים" אותו בתוך הכיס ולסמל אין כל חשיבות
ויש יחדות שילכו איתו כאילו הדביקו עליהם פוסטר של היחידה ויעשו אומגה לים כדי לקבל אותו (פלצנות יתר) הכל תלוי באופי הבן אדם שביחידה יש ויש

4 היציאות תלויות באיזה שלב אתה במסלול מן הסתם שאתה טירון לא תצא חמשושים אבל לאט לאט החבל מהצוואר משתחרר ויהיו אפטרים והרבה דברים הכל תלוי באיזה אימון נמצא החייל וכמובן באופי המפקד

5 יותר ויותר אני רואה פה אנשים רושמים מכתבי אהבה לשייטת ומטכל
תבינו! היחידה לא תעשה את הבן אדם אלה ההפך כלומר אל תצפו שביום שתגיעו לסיירת פתאום
תהפכו למיוחדים וגברים פ33תים שמחכות להם אלפי בנות בבית
זה בסך הכל צבא ורוב הסיכויים שגם אם תהיו בסיירת לא תוכלו להגיד בדיוק איפה אתם לכל שואל
וכבר ראיתי מספיק בני אדם בסיירות ששאלו אותם מה הם עושים בצבא הם אמרו עובדי רסר או טבחים אל תצפו שגיוס לסיירת ישנה את ההערכה העצמית או של הסביבה כלפיכם מקצה לקצה
בסך הכל אנשי הסיירות הם אנשים שבמקום לכתוב ולדבר על מה הם יעשו בצבא ולאיזה גיבושים הם ילכו הם לוקחים את הרגליים ויוצאים לריצה הכל זה מאמץ אישי ורצון

מצד שני א הצבא הוא לא בדיוק יחידת המיון הטובה ביותר וראיתי מקרים שכאב לי הלב לראות איפה שיבצו חייל
הכל בצבא זה מספרים קבא דפר ופרופיל לפי זה ממינים אותך בצבא אתה רק מספר קטן במערכת של אנשים והצבא לא יתאמץ בשביל כל בן אדם שלא עזב את החלוק של אמא
הצבא לפעמים מעדיף לעבור לבא בתור מאשר לחכות לכם שתחזירו לו טלפון
הכל זה צרוף מקרים

שלא יבינו לא נכון אני מעריך את היחידות שהוזכרו אני פשוט לא אוהב את המסחרה שעשו מהן
ואת כל ההגזמות הפראיות אני חושב שצריך להוסיף את זה לעוגן על מנת שאנשים יבינו שזה פורם רציני שלא מתעסק בשטויות האלה

נערך לאחרונה ע"י voxvaio בתאריך 17-01-2005 בשעה 19:29.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-01-2005, 18:50
  voxvaio voxvaio אינו מחובר  

חבר מתאריך: 26.12.04
האמת שכן זה ממש נכון
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי skiper שמתחילה ב "שאלות"

2".זה באמת נכון מה שאמרת שהם מסתכלים רק על מספרים
הכוונה היא שאם אופי הבן אדם הטוב מאוד כמו הפרופיל שלו זה לא ייתן לו "נקודות זכות" או דברים בסגנון..?"

SKIPER

אז ככה זה בצבא ותבינו את זה שאתם בשביל המערכת עוד מספר קטן של תעודת זהות עם קבא ודפר
אתם בסך הכל עוד מערום נתונים אצל משק שלישות לחוץ בית על השולחן וכן כן בהם אתם תלויים
וכל אלה שחושבים עם עצמם מה הם לא עשו בסדר בחיים האלה כי הם לא קיבלו יום סיירות לפעמיים זה לא אתם אלה מישהו לא עשה את העבודה שלו כמו שצריך

ואגב רוצה דוגמה ליד הגורל או יד השליש?

הייתי במז"י וראיתי במקרה איזה שלישה חמודה יושבת ובוחרת באקראי שמות בשביל זימונים
כלומר יושבת עם רשימה של אנשים עם קבא מעל רמה מסויימת ופשוט מדגישה בטוש סתם שמות ולפעמים מדגישה שם כי הוא מצחיק
אז לא הכל קבוע ומאורגן בצא לפעמים הגורל קובע ואין תבנית מסויימת תבינו שהצבא מורכב מאנשים ואני מקווה שתפנימו את זה כי זה הדרך היחידה לקבל משהו בצבא
יש עוד דרך אבל היא כוללת את המילים לא גולני לא מתפנה חחח סתם (:

דבר שני הדבר הכי קובע בגיבושי סיירות זה שבסוף הממיינים יושבים ועונים על השאלה

"הייתי רוצה בן אדם כזה בצוות שלי?"

זה אמור להגיד לך מה הם מחפשים

נערך לאחרונה ע"י voxvaio בתאריך 18-01-2005 בשעה 18:54.
ישן 18-01-2005, 22:27
צלמית המשתמש של חרוב
  משתמש זכר חרוב חרוב אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.03
בקשר לשייטת.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי voxvaio שמתחילה ב "תשובה חד פעמית על סיירות מיוחדות"

1 איזה ציוד משמש את מטכל?

2 עם איזה נשק יוצאים אנשי סיירות הבייתה?

3 האם הולכים בסיירות עם הסיכות?

4 מה היצאות במסלול של סיירות?

5. בקשר למס' המסיימים במסלול.

לגביי השייטת:

1. בדיוק voxvaio כתב. מה צריך - זה מה יהיה.

2. שייטת לא יוצאים עם קלאצ' הבייתה. או m-4 או אקדח. או שניהם.

3. אם הם עם מדים - כן. אבל, יש להם אישור על אזרחי... ולכן, מעטים ונדירים האנשים שמגיעים על א' לבסיס...

4. אין לזה תשובה חד-משמעית. כל פעם מפל"ג (מפקד פלגה - מקביל מ"פ) הדרכה (האחראית על המסלול) - משנה את זה כראות עיניו. לדוגמא, במשך תקופה מסויימת זה היה יציאות כל שבועיים. השתנה המפל"ג - זה הפך לכל שבוע. השתנה עוד פעם המפל"ג - זה הפך עוד פעם לשבועיים...

5. מי שמתאים - יישאר. בהחלט אין מספר מינימום ואין מספר מקסימום.

נערך לאחרונה ע"י חרוב בתאריך 18-01-2005 בשעה 22:35.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:59

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר