לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-12-2006, 15:09
  Yuval15 Yuval15 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.09.06
מה אני ייעשה בצבא?- בעיותיו של מלש"ב ממורמר.

שלום לכל הפורום היקר!
קצת רקע כללי: מלש"ב, תאריך גיוס 18.11.2007, פרופיל 97 (כרגע, יכול להיות שהוא יירד בגלל בעיות רגליים, אני מחכה לתשובה מהצילומים שעשיתי).
כמו כן, יש לי בעיה ללכת לקרבי. אני מהאנשים שלא יכולים ללכת לשם. אני מהאנשים שהם מאוד שמנים,אבל אין להם עודף משקל. הכושר שלי כל כך על הפנים, שאני בקושי מסיים 2000 במשהו כמו 12 דקות. אני לא בנאדם עם אופי קרבי, הגעתי למסקנה הזאת עם כל החברה שלי שהצבא הפך לשיחות היומיומיות שלנו.
ועכשיו לבעיה העיקרית: אני לא מקבל זימונים. היה לי צוות אוויר שבו נכשלתי. זה אומר שהקב"א הוא 54+. לגבי הדפ"ר אני לא יודע. המבחנים שעשיתי בצו הראשון הלכו דיי טוב. בראיון אישי, אמרתי שאני רוצה ממרמ\גאמא וכאשר היא שאלה אותי מה ייקרה אם אני אלך לקרבי, אמרתי שאשרת. הדגשתי את זה שאני רוצה להתגייס.
הפחד העיקרי שלי הוא שהקבא\דפר שלי נמוך, מהסיבות לעיל (אולי המבחנים לא הלכו טוב כמו שחשבתי). בזמן שכל החברים שלי מקבלים גאמא\שחקים\תלפיות אני נשאר בידים ריקות.
בסה"כ, הציוניים שלי לא רעים בכלל (סיימתי 5 יחידות מתמטיקה על 100, ואני לומד פיזיקה מחשבים).
אני מאוד אוהב מחשבים ומתמטיקה וזה משהו שאני מת לעשות בצבא (גאמא\שחקים).
האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לנסות להשיג זימונים לדברים האלה?
בלי שום קשר לעובדה שאני מת לעשות את הדברים האלה בצבא, אני מפחד שאני יהיה קרבי בצבא. אני לא מסוגל לזה. כל הסיפור הזה מלחיץ אותי ומתסכל אותי.

אני רק רוצה להבהיר דבר אחד: אני מאוד גאה בלוחמים של המדינה שלנו. יש לי בן דוד שהוא בצנחנים ואני מאוד מעריך אותו. אם הייתי חושב שהייתי מסוגל ללכת לקרבי, הייתי עושה זאת.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-12-2006, 15:20
צלמית המשתמש של agent_amos
  משתמש זכר agent_amos agent_amos אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.08.05
שלח הודעה דרך ICQ אל agent_amos שלח הודעה דרך MSN אל agent_amos Facebook profile
יש לי בעיה עם הגישה שלך
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Yuval15 שמתחילה ב "מה אני ייעשה בצבא?- בעיותיו של מלש"ב ממורמר."

היא כ"כ שלילית וכ"כ לא אמיתית,תשמע אני לא יודע מה אתה שווה,אני לא מכיר אותך,אבל אני בטוח שלא עשית כלום כדי להוכיח לעצמך שאתה יכול לעשות דברים.
כל מה שמפריע אתה יכול לשפר,כל מה שאתה רוצה אתה יכול להגשים אם רק תאמין בעצמך,בן אדם שסיים מתמטיקה 5 יחידות 100 זה בן אדם עם יכולות,אני בטוח שלא מיצית את כל היכולות שלך.
אתה חושב שאתה לא בנוי,זאת גישה ווותרנית מדי הייתי אומר האם ניסית להוכיח לעצמך אי פעם שאתה יכול?.
תסתכל על עצמך,מהן נקודות התורפה שלך ונסה לשפר אותן,כל מה שחלש דורש חיזוק,נסה להתעלות על עצמך ותגיע למקומות ותגלה דברים שונים מאוד שלא ידעת על עצמך.

ישן 12-12-2006, 16:15
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Yuval15 שמתחילה ב "קודם כל, תודה על התגובה. אני..."

זה לא מה שימנע ממך להיות קרבי. יכניסו אותך לכושר מהר מאוד.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 12-12-2006, 18:37
  Laxio Laxio אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.06
תקשיב אחי
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי Dmith שמתחילה ב "יש לי מכר... בחור בגובה 165+-..."

*יש כאלה שקרבי זה לא בשבילם כי הם לא מסתדרים עם עבודת צוות/מפחדים/פציפיסטים
*יש כאלה שהיו יכולים להיות בקרבי אבל מעדיפים משהו שהם חושבים שיקדם אותם יותר או שהוא יותר בכיוון שלהם
*יש כאלה שהם לא בכושר ולכן אין להם מוטיבציה

שהחבר'ה מהסוג הראשון והשני ילכו להיות ג'ובניקים. סבבה. אם מישהו לא מתאים או שהוא גאון מחשבים שיהיה כשרון מבוזבז בקרבי, שלא יהיה קרבי. אבל נראה לי שאתה מהסוג השלישי. אני אתן לך עצה שאתה יכול לעשות איתה מה שאתה רוצה:

תתחיל לעבוד על עצמך.

הגוף שלך הוא היצוג שלך בעולם. מעבר לפוזה, הגוף שלך זה הדבר שהופך אותך לחיוני או ללא חיוני. המוח זה אקסטרה. בונוס. אם אתה מרגיש שאתה פדלאה, תעבוד על עצמך. אין דבר כזה גוף שלא יכול להכנס לכושר. יש כאלה שאצלם זה יותר קל ויש כאלה שאצלם זה יותר קשה. דווקא במקרה שלך שאתה רץ 2000 ב-12 דקות אתה יכול לשפר את עצמך פלאים במאמץ די מואט. אחר כך אתה יכול לעבוד יותר ברצינות אם אתה רוצה. אני משער שהשקעת חזק במתמטיקה ומחשבים כי רצית לפתוח לעצמך דלתות בחיים. מאותה סיבה תדאג לכך שאתה תבחר את הדרך שלך ולא הגוף שלך. מעבר לכך, אפילו אם תלך בסוף למודיעין או לתלפיות, לפחות תדע שאתה מסוגל גם לקושי פיזי ולא רק מוחי.

בקיצור, תהיה גבר, תהפוך את עצמך למכונה עם ביצועים ואז תחליט אם אתה רוצה להיות קרבי או לא. אני יכול לספר לך על עצמי שהייתי בדיוק באותו מצב שלך מבחינת ההרגשה בקשר לקרבי ובנוסף לכך גם הייתי שמנמן פיזית. עבדתי על עצמי קצת ומעבר לעובדה שאני מרגיש יותר טוב אני גם לא מפחד מקרבי יותר. אני לא מורעל אבל לפחות אני יודע שאני יכול.

ובקטע היותר טכני, אם יש לך קב"א 54+ יש לך סיכוי טוב לקבל מיונים לתפקידים במודיעין. תבדוק באתר שלהם מה נראה לך שווה ותשלח להם פקס ותפרט (באמת תפרט!) כמה שאתה מוצלח ומלא מוטיבציה והכי חשוב תפרט ציונים. יש אנשים שלמרות שיש להם נתונים מתאימים הצבא איכשהו מפספס אותם עם הזימונים. אתה יכול גם לבקש זימון לתלפיות אבל זה רק אם יש לך נתונים ממש טובים.
ישן 12-12-2006, 18:59
  FOXBAT FOXBAT אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.08.03
ח'ברה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Yuval15 שמתחילה ב "מה אני ייעשה בצבא?- בעיותיו של מלש"ב ממורמר."

לדעתי לא הבנתם את העניין/ ניסוח האשכול קצת לא נכון.
מהכרות אישית עם יובל (חבר שלי) אני יכול לומר שזה אדם עם כישורים מאוד גבוהים ויכולת טובה מאוד במקצועות ריאליים. הוא מנסה להסביר לכם שהוא ימצה את עצמו רק בתפקידים שדורשים את היכולות השכליות שלו. עדיף ג'ובניק שתורם לצבא מאשר קרבי שבוז.
לדעתי הצבא יפסיד מאוד אם ישבץ אותו במקום שלא ינצל את היכולות שלו.
אז תעזרו לו, תמליצו לו איך להדבר עם הצבא, לאן לשלוח מכתבים ועם מי לדבר. לא כולם מתאימים לקרבי. אם כולם היו קרביים, מי היה מספק להם חומר מודיעיני או מביא תחמושת לבסיס?

ובנימה אישית יותר, כל הכבוד לצהל!

נערך לאחרונה ע"י FOXBAT בתאריך 12-12-2006 בשעה 19:05.
ישן 12-12-2006, 20:01
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי FOXBAT שמתחילה ב "ח'ברה"

אני מת על ההגדרות האלה...

איך אתה והוא יודעים מה מתאים לבנאדם? הוא ניסה? אתה כבר התגייסת?
אין לכם שמץ של מושג ובכל זאת אתם מדברים בבטחון מלא.
אין לכם צל של מושג מה באמת קורה.
יש כאלה שנכנסים בלי כושר לחלוטין ויוצאים אריות, ויש כאלה שמגיעים עם כושר שיא ונשברים תוך שבוע.

תפסיקו לחשוב שאתם יודעים מה טוב לצבא! ויודע מה? אין לכם גם צל של מושג איך אתם תתמודדו עם זה!

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 13-12-2006, 00:07
  הציוני האחרון הציוני האחרון אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.02.05
אחי קבל סיפור...

עשיתי טירונות גולני,והיו לי בכיתה 2 חברים שהיו ממש אנשים טובים,אבל מה,אחד שקל 115 קילו,ואחד 120 קילו
אחד היה קצת בכושר כי היה משחק כדורגל..אחד לא עשה כלום כל החיים שלו,אבל שניהם הלכו לקרבי ועמדו יפה במסעות,אני זוכר איך היינו עוזרים לאחד שלא עשה הרבה פעילות בחיים שלו,היה לו מאוד קשה והכל,אבל הוא עמד בזה כמו גבר,כרגע הוא באימון מתקדם ואני בטוח שהוא יגיע לוותיקה,כל מסע שלו מבחינת מאמץ וקושי פיזי,היה פי כמה יותר קשה ממסע של אחד מהאנשים ששוקלים בערך במשקל שלי נגיד 70,אבל עדיין הוא נתן את כולו,וסיים מסעות כמו גדול,אני לא אומר שתילך לקרבי,אם אתה חושב שזה לא מתאים לך אל תילך,אבל לדעתי שווה לנסות לפחות,תמיד אפשר לצאת.
בהצלחה בכל מקרה של התפקיד שתבחר,קרבי\ג'וב.

ישן 13-12-2006, 00:13
צלמית המשתמש של Tyr
  Tyr Tyr אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.12.06
שלח הודעה דרך ICQ אל Tyr

If u can't fight them, join them...

תישמע, אין לך יותר מדי מה לעשות במצב שאתה לא מקבל זימונים.
אני ממליץ לך לפנות למדור איתור של חמ"ן ולבקש מהם זימונים לדברים כמו גאמא, שחקים, חבצלות בלה בלה בלה...כנ"ל בעניין ממר"ם.
(אני לא מכיר אנשים שעשו את זה אז קשה לי להגיד כמה אפקטיבי זה)

אם לא תקבל זימונים \ לא תצליח במיונים אני ממליץ לך להתחיל להיכנס לכושר, כי אתה תלך לקרבי עם פרופיל 97. עדיף לך להכין את עצמך לקרבי ולהנות מזה כמה שתוכל מאשר להגיע לא מוכן עם אנטי בראש ולסבול.

אממ..יש לי שני "סיפורים" בשבילך.

האחד אמור להרגיע אותך קצת :
בתחילת י"ב הייתי מועמד לחמישה מסלולים בחיל המודיעין. מסלולים ממש טובים.
במשך השנה קרה ככה וככה ונפלתי מכולם.
הייתי בשוק ומאחר ואין לי פרופיל קרבי הייתי מבואס וחיכיתי לגיוס לאיזה חור תחת כמו חיל השלישות.
והנה הפלא ופלא אחת החיילות במדור איתור עברה על הנתונים שלי משמ בטעות, התלהבה מהם והחזירה אותי להיות מועמד למסלול שהכי רציתי במודיעין. סוף טוב - התקבלתי למסלול.
החיל הזה הוא הכי בעייתי בעולם ותמיד אפשר לצפות מהם להפתעות. אולי שבועיים לפני הגיוס תקבל זימון, תעשה ראיון ותתקבל. תאמין שיהיה טוב.

השני אמור להכניס בך רעל :

בסוף י"א הייתי ילד שמנמן, עם מסת שריר מינמלית, רץ 1000 ב4 דקות פלוס...
אפס!...אפס מבחינת כושר גופני.
הכנסתי לי לראש שאני רוצה שייטת (כמו כולם נו!), נרשמתי לחד"כ, התחלתי לרוץ כמו בן זונה וחזרתי לבצפר עם 1000 ב3:17, שרירים בכל מקום אפשרי בגוף, בלי בטן ועם כוח מנטלי וסיבולת מנטלית גדולה פי 10 ממה שהיה לי לפני כן.
אם תרצה להשפר בכושר הגופני שלך אתה תוכל אין דבר שלא תוכל לעשות בתנאי שבאמת תרצה.

שיהיה המון המון בהצלחה.

ישן 13-12-2006, 16:19
צלמית המשתמש של Free-Style
  Free-Style Free-Style אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.03
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי Yuval15 שמתחילה ב "עידכון"

דבר ראשון, אם תצא מנקודת הנחה שאתה לא הבנאדם אז אתה באמת לא הבנאדם, אתה אומר שניסית והיה לך קשה אז ויתרת... שאני רץ וקשה לי באמצע הריצה אני לא עוצר אני ממשיך.... כשקצת קשה לא נשברים ממשיכים, זה הכול בראש וזה לא סתם חרטא.

דבר שני, שיהיה לך באמת בהצלחה בגיוס שלך ומקווה שתמצא את מה שמתאים לך בצה"ל

דבר שלישי, בשביל להתמיין למודיעין וכו' כנס לאתר מודיעין
http://www1.idf.il/aman/Site/

שלח להם בקשה למיונים ויש מצב די גדול שהם שלחו לך זימונים והם לא הגיעו כמו שהיה אצלי הם שלחו לי זימונים אבל המכתב לא הגיע בדואר, אז צלצלתי אליהם והוציאו לי את הסיסמא והקוד שאני צריך למלא באינטרנט למועמדות רק חבל שמתי שהם נזכרו כבר פספסתי את מועד ההרשמה, חבורה של אהבלים אם תשאל אותי... (גם לחברים שלי זה קרה...) בכל מקרה לא רציתי אז לא נורא...

אז בקיצור תרים להם צלצול למאותרי חמ"ן ושאל אותם אם אתה אמור לקבל זימונים ותברר איתם את זה, ד"א גאמא תקבל רק אם למדת מחשבים, חבצלות אין לי מושג איך מקבלים... נראלי זה נתונים אישיים.

טלפון של איתור חמ"ן (מודיעין)-03-6092550

שיהיה בהצלחה מכל הלב, ואם בסוף תשובץ לקרבי כדאי לך להתאמן לפני ותדע לך שהכול בראש אל תשבר.

עריכה:
ד"א יש לנו אותו תאריך גיוס אז ככל הנראה הם שלחו לך את הזימונים ולא קיבלת אותם כי הם עשו שם פספוס לא נורמלי אז תברר איתם! שיהיה בהצלחה ד"א קיבלת מאותר צדדי לחובלים\צוללות ?

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:03

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר