12-12-2006, 15:09
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.09.06
|
|
|
מה אני ייעשה בצבא?- בעיותיו של מלש"ב ממורמר.
שלום לכל הפורום היקר!
קצת רקע כללי: מלש"ב, תאריך גיוס 18.11.2007, פרופיל 97 (כרגע, יכול להיות שהוא יירד בגלל בעיות רגליים, אני מחכה לתשובה מהצילומים שעשיתי).
כמו כן, יש לי בעיה ללכת לקרבי. אני מהאנשים שלא יכולים ללכת לשם. אני מהאנשים שהם מאוד שמנים,אבל אין להם עודף משקל. הכושר שלי כל כך על הפנים, שאני בקושי מסיים 2000 במשהו כמו 12 דקות. אני לא בנאדם עם אופי קרבי, הגעתי למסקנה הזאת עם כל החברה שלי שהצבא הפך לשיחות היומיומיות שלנו.
ועכשיו לבעיה העיקרית: אני לא מקבל זימונים. היה לי צוות אוויר שבו נכשלתי. זה אומר שהקב"א הוא 54+. לגבי הדפ"ר אני לא יודע. המבחנים שעשיתי בצו הראשון הלכו דיי טוב. בראיון אישי, אמרתי שאני רוצה ממרמ\גאמא וכאשר היא שאלה אותי מה ייקרה אם אני אלך לקרבי, אמרתי שאשרת. הדגשתי את זה שאני רוצה להתגייס.
הפחד העיקרי שלי הוא שהקבא\דפר שלי נמוך, מהסיבות לעיל (אולי המבחנים לא הלכו טוב כמו שחשבתי). בזמן שכל החברים שלי מקבלים גאמא\שחקים\תלפיות אני נשאר בידים ריקות.
בסה"כ, הציוניים שלי לא רעים בכלל (סיימתי 5 יחידות מתמטיקה על 100, ואני לומד פיזיקה מחשבים).
אני מאוד אוהב מחשבים ומתמטיקה וזה משהו שאני מת לעשות בצבא (גאמא\שחקים).
האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לנסות להשיג זימונים לדברים האלה?
בלי שום קשר לעובדה שאני מת לעשות את הדברים האלה בצבא, אני מפחד שאני יהיה קרבי בצבא. אני לא מסוגל לזה. כל הסיפור הזה מלחיץ אותי ומתסכל אותי.
אני רק רוצה להבהיר דבר אחד: אני מאוד גאה בלוחמים של המדינה שלנו. יש לי בן דוד שהוא בצנחנים ואני מאוד מעריך אותו. אם הייתי חושב שהייתי מסוגל ללכת לקרבי, הייתי עושה זאת.
|