13-12-2006, 01:05
|
|
|
|
חבר מתאריך: 02.11.05
|
|
|
גיבוש צנחנים 11-12/12 נגמר , סיכום
היה גיבוש קשה אבל מהנה .
הרבה חבר'ה באים מראש עם פחד מהמילואימניקים וחושבים שהם הולכים לקרוע אתכם עד שתתעלפו וזה ממש לא ככה , לפחות אצלי זה לא היה ככה .
אני היתי בצוות מספר 2 והיה לנו אחלה של מילואימניק שלמרות שהוא קרע לנו ת'צורה הוא היה ממש נחמד ולרוב התחשב בבקשות שלנו לגבי שתייה וחילופים באלונקה .
כמה עצות שלי חבר'ה , בריצת אלפיים בהתחלה אל תקרעו את עצמכם כדי להשיג את התוצאה של כל הזמנים כי בסופו של דבר זה ייתנקם בכם , הקבוצות מחולקות אחרי זה לפי התוצאות של הריצה ואם הרגתם את עצמכם בריצה ואתם לא בכושר הכי טוב אז ככל הנראה ישבצו אתכם לקבוצה של חבר'ה שיותר חזקים מכם פיזית וכשהגיבוש יתחיל ואתם תיהיו אחרונים זה ישביז אתכם .
הכי טוב זה שתתנו את מה שאתם יכולים בריצה אבל בגבולות האפשריים שלכם כדי שתיהיו עם אנשים שפחות או יותר באותה רמת כושר כמוכם .
עצה שנייה זה לא ליפול על אמינות כי תאמינו לי שבאמת לא תירצו להירשם בתור חבר'ה שמחרטטים בגיבוש ואז לא תעברו .
עצה שלישית , אל תתקעו הרבה אוכל בערב שלפני תחילת הגיבוש וב"ארוחת בוקר" שנותנים לכם כמה רגעים לפני שמתחילים אחרת כל האוכל ייקפוץ לבקר בחזרה וזה לא נעים , אהה ולא לשכוח להתרחק מהשוקו לפני הגיבוש כי זה לא מתעכל טוב .
עוד כמה נקודות זה שהכי חשוב לתת הכל ולא לפרוש בשקים ובזחילות כי כמו שאמרו לפניי ועוד יאמרו אחריי (תכניסו את זה טוב טוב לראש שלכם למרות שזה לא נראה לכם אפשרי) הכל בראש ותגידו לעצכם שעוד מעט זה נגמר , כשתראו שהשמש עולה אז תדעו לכם שאתם לקראת סוף הגיבוש ואל תוותרו , תמיד תשתדלו לא ליהיות אחרונים .
יש חבר'ה שאוהבים ליהיות ליצנים ולהרוס לכולם את הגיבוש אז פשוט תנסו שלא להתייחס אליהם ואל תבזבזו אנרגיות מיותרות בניסיון להשתיק אותם , לא שווה לכם וסתם תעצבנו את המפקד .
טוב חבר'ה עוד עצות ונקודות חשובות תקבלו בזמן הקרוב כשאני אכתוב את המאמר על הגיבוש .
עד אז אם יש לכם שאלות או שסתם אתם רוצים לדבר על הגיבוש אז אני תמיד פה בשבילכם .
סתם לידע כללי , התחלנו 18 איש בצוות וסיימנו 9 , כל מי שפרש , פרש בטרטורים עם השקים שלא היו כ"כ קשים לביצוע .
צוות 2 רעל בעיניים/חול בגרביים
נערך לאחרונה ע"י אקסטרים בתאריך 13-12-2006 בשעה 01:20.
|