לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 07-12-2006, 16:30
צלמית המשתמש של chatulim
  chatulim chatulim אינו מחובר  
מנהלת בע"ח, מטיילים ותרמילאים

חבר מתאריך: 01.01.06
כתבה אשכול התייעלות- לשכות הגיוס

בתור יוזמה חדשה, ננסה להעלות כאן את מירב הבעיות שתוכלו למנות בתפקוד של לשכות הגיוס על מדוריהן (פסיכוטכני, רפואי, ברה"ן, קד"צ, תנועה, ת"ש וכו' וכו').

האשכול יישאר למשך זמן רב ע"מ לקבל תמונה כללית גדולה מקרב המלש"בים, ונסיון לכלול כמה שיותר אנשים ב"סקר" הזה.

נבקש מכם לכתוב באשכול בעיות ספציפיות שנתקלתם בהן בלשכות הגיוס, אך להמנע מלתת מקרה פרטי כמו "יש לי פרופיל 72 וביקשתי ממדור קד"צ ככה וככה אבל הם לא הסכימו", אלא לנסות להתמקד בשורש הבעיה (מחסור בכח אדם, חוסר מקצועיות, העדר משמעת, חוסר ייצוגיות וכד').

במועד מאוחר יותר אשתדל להגיש את התגובות למנהל הגיוס, באופן מתומצת ועיקרי.

אנא המנעו מכתיבת תגובות מתלהמות, שכן אלו יימחקו. אין פה כוונה לעשות "עליהום" על גופים אלו או אחרים, אלא לנסות באמת להביע דעה של ציבור מלש"בים מסויים.

כמו כן- השתדלו לציין באיזו לשכת גיוס מדובר, שכן הפנייה למנהל הגיוס תהיה מחולקת ללשכות.

אני בדעה שככל שמס' האנשים יהיה גדול יותר, ההתיחסות לענין תהיה עניינית יותר, שכן כוחם של רבים עולה על כוחו של האחד.

עכשיו תורכם לכתוב

סיון.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 07-12-2006, 18:41
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי LoneWolf שמתחילה ב "רק תלונות אם גם לציין על תיפקוד טוב של חלק מהמדורים?"

גם. צריך לדעת מה הולך טוב ואצל מי.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 07-12-2006, 19:52
  frydman frydman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "אשכול התייעלות- לשכות הגיוס"

מדור סיירות !!!!!!!!
לא עונים לא אדיבים לא מקצועיים.....
1. הסיכוי שתקבל מענה מתי שאתה צריך שואף ל-0
2. גם אם כבר ענו לך תתקל ב"קיר" של אדישות וחוסר איכפתיות
3. גם קרה הנס והצלחת לקבל תשובה אתה לא יכול לסמוך עליה כי במקרים רבים התשובה פשוט מטעה
אני יודע שביקשתם לא להיכנס למקרים אישיים אבל אני חייב דוגמא אחת: היה גיבוש חובלים ב -17.9
אבל מדור סיירות הזמין בטעות יותר מדי אנשים.. אז הוא ביקש מחלק לדחות לאוקטובר וחלק הסכימו...
באוקטובר הם מגיעים לגיבוש ומדור סיירות מודיע להם "אין לכם גיבושי המשך" אז הם שאלו למה ? כי הגיבושי המשך זה בנובמבר ואמרו להם "ככה זה"

זו רק דוגמא אחת מהרבה שאני מכיר.....

מצד שני אני רוצה לציין לשבח את מדור צוות אוויר שתמיד מקבלים מענה מהיר ואיכותי והפקידות שם מאוד מאוד אדיבות וממש מרגישים שאכפת להן....

ישן 08-12-2006, 10:16
צלמית המשתמש של Dean
  Dean Dean אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.03
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי chatulim שמתחילה ב "אשכול התייעלות- לשכות הגיוס"

הרוב כבר נאמר. הבעיה העיקרית זה המענה הטלפוני. אם לא מתקשרים בשעות הפתיחה (שבע וחצי - שמונה), צריך להיות בממתינה במשך 20 דקות במקרה הטוב (השיא בינתיים של חבר שלי זה חצי שעה המתנה, מדוד עם שעון, לא מגזים). בעניין הזה אפשר לעשות לפחות מערכת שמודיעה על מיקומך בתור, בסגנון של המערכת הטלפונית של דן (חברת האוטובוסים). זה אולי לא יעשה את המערכת יעילה יותר, אבל לפחות המלש"ב יידע אם יש טעם לחכות לתשובה, ולא ירגיש שיש מצב שהוא סתם מתייבש.

בנוגע ליחס הקר - עונה פקידה שעושה את התפקיד הזה כי זה החובה שלה, כל היום היא עונה לטלפונים ורוב השאלות בטח חוזרות על עצמן. היא משתגעת, היא לא רוצה להיות שם. זה לא כמו עבודה באותו תפקיד, שם לפחות יש משכורת יותר לעניין ויש אינטרס לתת שירות כמה שיותר טוב. צריך לנסות לתת איזשהו תמריצים (האמת שאין לי מושג איזה תמריצים אפשר לתת ולפי מה אפשר למדוד עבודה טובה או לא, אולי משוב מסוג כלשהו). תחלופה גדולה יותר של אלה שעונים לטלפונים, גם משהו שיכול לעזור. פחות "שחיקה", יותר רוטציה בין התפקידים הפקידותיים השונים.

כל הנאמר מתייחס ללשכ"ג תל-השומר.

צוות אוויר באמת אחלה אגב.

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה
______________כל אישה אוהבת את אנשי הרמפה היורדת. ______________

ישן 11-12-2006, 13:30
צלמית המשתמש של yotman
  yotman yotman אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.05.06

חוסר בכח אדם איכותי (או: חוסר רצון לעזור, ראש קטן וכו').

לפני חצי שנה הייתי במצב שבו כנראה נפלתי בין הכיסאות, לא קיבלתי מנילה משום מה למרות שהתאריך גיוס שלי היה קרבי (19 לנוב). עשרות פעמים התקשרתי ללשכת גיוס על מנת שיבררו לי מדוע אני לא מקבל מנילה כדי שאוכל ללכת לגיבוש צנחנים (בלי מנילה אין גיבוש..).

כולם נינפו אותי, לא התעמקו בבעיה בניסיון לפתור אותה (גם בלשכת גיוס חיפה וגם במדור סיירות).
למזלי, נתקלתי בבחור נחמד ממדור סיירות שלקח על עצמו את העיניין, והפלא ופלא שבוע אחרי קיבלתי גיבוש (את המנילה שלי אף אחד לא מצא עדיין).

בקיצור (הייתי חייב לשפוך הכל), חוסר רצון לעזור, ראש קטן, חוסר מוטיבציה... לא יודע מה

נערך לאחרונה ע"י yotman בתאריך 11-12-2006 בשעה 13:38.
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 07:59

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר