לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 15-12-2006, 11:56
  Daemon Daemon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.02
מדרסים לנעליים צבאיות..

שלום לכולם, התגייסתי לפני שבועיים ועקב בעיות אורטופדיות אני זקוק למדרסים בדחיפות, פניתי לחופ"ל שלנו והוא הפנה אותי לאחד הרופאים של היחידה, שם נתנו לי כמה פטורים (ריצות/קפיצות/עמידה וכו') ובגלל שדרשתי גם מדרסים הרופא נתן לי הפניה לקחת מדרסים מהמרכז הישראלי לאורטופדיה..
היום הספקתי לקפוץ לקחת אותם אבל לצערי מדובר במדרסי מדף פשוטים.. רציתי לדעת מה התהליך שבהשגת מדרסים מותאמים אישית.. מה עלי לומר? למי עלי לפנות?

עקרונית לא צריכה להיות לי בעיה להשיג כאלו עקב סעיף בפרופיל שאומר שיש לי "פלטפוס בדרגה קשה וקשיחה"

עוד שאלה באותו העיניין.. בפנקס הפשוט שמקבלים בערכה למתגייס רשום "נעליים אורטופדיות, באם הינך זקוק לנעליים אורטופדיות שאושרו לך בידי רופא מומחה, עליך להצטייד בהפניה מיחידתך ולהגיע לבסיס הציוד בתל-השומר למדידה על מנת שיתפרו לך נעליים מתאימות"..

איך אני בדיוק יכול להשיג את זה? איך אני פונה לרופא מומחה, מה עלי לומר לו? ואיך אני מקבל הפניה מהיחידה?

יש להזכיר שכרגע אני עושה טירונות 02 במחנה 80..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 15-12-2006, 12:42
  Daemon Daemon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.02
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי x4xux שמתחילה ב "כדאי לך ללכת לריקושט עם הנעליים ושמה למדוד הכי טוב"

לעידו, ברור לי שהסגל מעוניין בכמה שפחות כאב ראש, גם הספיקו לומר לנו את זה באופן ישיר, ויש בזה היגיון, בעיקר בטיפולי שיניים וטיפולים ארוכי טווח, אבל פה מדובר בהפניה פשוטה ומאותו הרגע אני עוזב אותם..

את הטירונות אני מעדיף לעשות בצורה בריאה ולא להרוס את הרגליים, אפילו שמדובר רק בחודש
.. לכן אני מוכן להתעקש על זה, רק השאלה למי עלי לפנות, כששאלתי את הרופא באותה ההזדמנות הוא אמר לי שאין כזה דבר.. כששאלתי את המפקדת היא אמרה לי שההפניה למדרסים שקיבלתי זה מדרסים מותאמים אישית (מה שלא היה נכון למעשה)..

ול x4xux, מדרסים כבר יש לי, אני מדבר על מדרסים מותאמים אישית.. לגבי השאלה שלך.. פלוגה ה' (הראל) מחלקה 1.. אנחנו בהילטונים, עושים צחוק..
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:09

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר