לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 16-12-2006, 12:36
צלמית המשתמש של looopy
  looopy looopy אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.04.02
כאן אצלנו הוא לא יקבל חום ואהבה, אנחנו מכירים אותו.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "סוחר נדל"ן: ישראל מוכנה לסגת משטחים רבים כדי להגיע להסדר"

אולמרט נוסע בעולם ומחפש חום ואהדה מתוך מצוקה וחידלון. הוא נעזר בכל ספין אפשרי ומנסה לדוג סרדין לפליטה באוקיינוסי העולם.
לאחרונה, הצליח לסחוט חיבוק מראש ממשלת איטליה או צילום עם האפיפיור...אולי גם הסכמה ממדינאי זה או אחר, אבל בסך הכל גורנישט.
אני מתחיל לחשוד בו שהוא מבין שימיו בממשלה ספורים והוא עושה יחסי ציבור לעצמו, שבעזרתם יוכל להכנס לעולם העסקים ובגדול בבוא העת.
משיפרד מהכסא, מה יותר קל מאשר להרים טלפון לחבר ותיק בוותיקן ולתווך בעיסקת קרקעות.
כפי שהעתונים דיווחו, האפיפיור ביקש ממנו הנחת ארנונה ל"מקדשיו" בארץ הקודש (ישנן גם אדמות). בטוחני שהאפיפיור יקבל את מבוקשו. האפיפיור היה מקבל את מבוקשו גם ממישהו אחר על כל מקרה, אבל המזל מאיר פניו לאולמרט שלנו והוא ורק הוא יקבל את הקרדיט כאשר מי יודע, אולי האפיפיור יכיר לו טובה יום אחד בעתיד...
אני חייב לציין כחשדן ואולי חלקכם יגידו קונספירציה, אבל לא מן הנימנע שהסחריר מתוחכם הרבה יותר וההקלה בארנונה לטובת הוותיקן, דווקא יצאה מבית מידרשו של אולמרט...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-12-2006, 08:11
  ישראל היפה ישראל היפה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.10.04
אינני יודע את מי אתה מגדיר כשמאל - אני מתייחס לדברים על פי הבנתי
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי הפטריוט שמתחילה ב "לא ענית לשאלתי"

לעולם לא כתבתי דברים ברוח שאתה מייחס לשמאל _ "על רצונם של הערבים בשלום ועל סרבנות ישראל"

כמה פעמים עלי להמשיך ולכתוב שהערבים מסביבנו וגם המוסלמים שאינם ערבים רוצים בחיסולנו ובסלוקנו משטחי ארץ ישראל. בכורח הנסיבות הם אינם מצליחים לבצע את זממם וחלק מהם אף חתמו על הסכמי שלום עם מדינת ישראל. אני מאמין שגם הפלסטינאים יגיעו למסקנה זו.
באשר לפעולות מדינת ישראל, לדעתי היא איננה עושה מספיק על מנת לעודד את הפלסטינאים לקבל החלטה נבונה, אפילו מבחינת האינטרסים שלהם. מדינת ישראל בשום פנים ואופן איננה סרבנית שלום.
נכון שקיימת קבוצה של ישראלים (-לא בממשלות ישראל), שהשלום הוא לצנינים בעיניהם ויעשו הכל על מנת למנעו.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:51

הדף נוצר ב 0.11 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר