לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-12-2006, 15:52
צלמית המשתמש של ichpatli
  ichpatli ichpatli אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
צילום "הפה הגדול" מהגג לקראת פגישה (חשאית...) עם המכחיש

" "נשמח להפסקת אש בין הפלגים הפלשתינים" רה"מ נפגש עם עמיתו הנורבגי, והתייחס לאנרכיה ברשות, "זה לא יתרום במשהו למצב באזור". בחזית הסורית הוא טען כי "הספק נובע מהתנהגותם". ובינתיים: 3 קסאמים נורו לישראל

על רקע ההסלמה בקרבות בין חמאס לפת"ח והחשש מאנרכיה מוחלטת בשטחי הרשות הפלשתינית, הדגיש היום ראש הממשלה, אהוד אולמרט, במסיבת עיתונאים שקיים עם עמיתו הנורבגי כי "האלימות הפנימית ברשות היא לא משהו שאנחנו רוצים לראות". אולמרט ציין כי הוא מצפה שגם האלימות המופנית כלפי ישראל תיפסק לחלוטין והזהיר כי האיפוק וחוסר התגובה להפרות הפסקת האש לא יוכלו להימשך לאורך זמן. ממש באותו הזמן נחתו שלוש רקטות קסאם בנגב המערבי.

ראש הממשלה ציין בדבריו כי הוא אינו מאושר ואף מודאג מההתפתחויות ברשות הפלשתינית.
האלימות הפנימית ברשות היא לא משהו שאנחנו רוצים לראות ונשמח לראות הפסקת אש גם בין הארגונים הפלשתינים וגם מולנו", אמר אולמרט. "ההרג של פלשתינים על ידי פלשתינים הוא חלק מתופעה של אלימות יתר בחברה הפלשתינית. איננו שמחים על כך ואיננו חושבים שזה יתרום במשהו למצב במזרח התיכון".

אולמרט התייחס גם להפסקת האש בין ישראל לפלשתינים, ואמר כי "אני מצפה שהאלימות נגדנו תופסק לחלוטין. מזה כמה שבועות אני מפעיל את סמכויותיי כדי להימנע מתגובה על ירי הקסאמים, אבל אי אפשר יהיה לעצור את זה לאורך זמן".

בנוגע לאפשרות שייפגש עם יו"ר הרשות, אבו-מאזן, אמר ראש הממשלה כי הוא מקווה שזה יקרה בקרוב. "אמרתי לכל אורך הדרך שארצה להיפגש מהר ככל האפשר עם אבו-מאזן ומדבריו אני מבין שגם הוא רוצה בכך" הסביר אולמרט. "אם אפשר לגרום שמחה גם לו וגם לי זה יהיה מצוין ואני מקווה שניפגש בקרוב". " NRG
--------------------------------------------

הוא ישמח להפסקת אש בין "הפעילים המתונים" (פתח - חיסול ישראל בשלבים בתהליך הונאה..) לבין "הפעילים הקיצונים" (חמאס - חיסול ישראל ללא שלבים וללא תהליך הונאה...). הוא לא מאושר מהאלימות הפנימית ברשות הפלשתינית...
לכל אורך הדרך הוא אמר שירצה להיפגש מהר ככל האפשר עם מכחיש השואה ומדבריו הוא מבין שגם הוא רוצה בכך. על השמחה שהפגישה "החשאית" המרגשת תגרום לשניהם - מיותר להוסיף מילים...

"טוב קצר וקולע מארוך וצולע" - (ש.ר.)

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:01

הדף נוצר ב 0.02 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר