לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-12-2006, 14:39
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
כפי שאמרתי, איני רואה כל סיבה לרטון על הקמת מסגד בנתב"ג
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי ישראל היפה שמתחילה ב "זה היה נורא אם לא היו נענים לבקשה הצודקת"

לא כל מוסלמי הוא בינלאדן או נסראללה או בנו של הקניבל מדמשק [אבל רוב המוסלמים מצביעים פעם אחר פעם לאנשים שמצהירים על אהדתם לשניים האחרונים]

מאחר ואי אפשר בלי ויכוח - אוסיף ואומר שמדינת ישראל הינה 'מדינה יהודית' בהגדרתה ולכן, אין מקום לנסות וליצור סימטריה בין הדת היהודית לדתות האחרות [לדוגמא 'חוק השבות']. אני חושב שבענין שמירת זכויות תפילה ודת ישראל דווקא מכבדת [גם ללא קשר לבג"ץ] את הדתות האחרות באופן לע רע. [מוסדות דת, בתי דין דתיים, חופש פולחן]. שים לב שהדת היחידה שאינה מורשית להתפלל במקום המקודש לה ביותר במדינת ישראל היא הדת היהודית.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-12-2006, 19:18
  לב1 לב1 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.05.04
ח''כ טרטמן: ''אני מופתעת מההרס העצמי של מדינת היהודים עקב הכוונה להקים מסגד בנתב''ג''
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי HummerH1 שמתחילה ב "מיני-מסגד יוקם בנתב"ג"

יו"ר סיעת ישראל ביתנו, ח"כ אסתרינה טרטמן, מתחה ביקורת על הכוונה להקים מסגד בנתב"ג ואמרה כי "היא מופתעת שוב מההרס העצמי של מדינת היהודים, הפעם עקב הכוונה להקים מסגד בנמל התעופה הלאומי של מדינת ישראל במקום להסתפק בחדר תפילה".

עוד אמרה טרטמן כי "שוב פוגעים בסמלי מדינת ישראל כמדינה יהודית, והכל מיועד להוכיח כי אנו חלק ממשפחת העמים הליברלית, אף כשהדבר כרוך במחירים כבדים. אני מכבדת כל דת באשר היא ומצדדת באפשרות להקצות חדרי תפילה למאמינים בני דתות אחרות, אבל האם בארצות הברית, בצרפת ובספרד יש מסגדים בנמלי התעופה?"

http://www.nrg.co.il/online/HP_1.html
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:11

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר