24-12-2006, 16:28
|
|
|
|
חבר מתאריך: 05.10.06
|
|
|
מסלול לסמי"ם
אני לא מבין מה בדיוק המסלול הזה..
השארתי הודעה על זה שאני רוצה עתודה או קרבי ואני בנוי לשניהם ואני ממש מתלבט כמו שאתם יודעים.
השמעתם כל מיני טיעונים שלקחו אותי מצד לצד. הבנתי שהבחירה של כל אחד היא אינדיבידואלית ואני צריך להחליט לעצמי. דבר ראשון- טייס אני לא יכול להיות טייס קרב כי יש לי משקפיים, אמנם מתחת למספר 2 ובלי צילינדר אבל עדין אני לא יכול. עוד דבר ששכחתי להוסיף זה שאני דתי ואחרי י"ב אני הולך לשנה במכינה קדם צבאית לדתיים שמכינים אותך מבחינה דתית וגם פיסית לצבא. בשנה הזאת יהיה לי מעין חופש מלימודים ואז חשבתי ללכת לעתודה אבל כמו שאמרתי אני מתלבט. אז שמעתי מישהו פה שסינן בהודעה האחרונה על מסלול לסמי"ם, לא הבנתי בדיוק מהו ומה עושים כי זה מסווג, עכשיו אם מישהו יודע על זה משהו או היה בזה או לפחות במיונים ויכול להגיד לי משהו, או איזה פרט שיעזור לי, אני אשמח.
הבנתי לפי מה שכתוב שצריך יכולות פיסיות מצוינות ויכולת אישית מצוינת. וזה המסלול הקרבי היחיד של חמ"ן שיוצא מסיירות(הבנתי מהם), אז אני מעוניין לדעת לאיזה אופציות עתידיות אני יכול להגיע מזה, כלומר לאיפה אני יכול להתפתח ובאיזה תחום...מי שיכול להביא איזה חומר קראיה או כל דבר אחר אני אודה לו. זה משהו שיחליט לי על החיים אז אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח..
|