לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > חומרה ורשתות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-12-2006, 17:08
צלמית המשתמש של balvan64
  balvan64 balvan64 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.09.05
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי rlsf שמתחילה ב "שים לב לדף המוצר שלך"

איפה ראית את המתח שהזכרונות עובדים בו עכשיו?
איפה זה הופיע?

לי ניראה שזה יש פה אפשרות שממהירה את הזכורונות ואת המעבד שיש לכך דרישה, ובזמן כזה של מנוחה הערכים יותר נמוכים.
לדוגמא המעבד מזוהה כ 1.6ghz במקום 2.13ghz, והרי זה לא יכול להיות, זה E6400.
זה בגלל שבביוס מוגד לו שה multiplier יכול לנוע בין מינימום של 6 למקסימום של 8.
ששש זה 1.6
ושמונה זה 2.13
זה הגדרת ה defult ולא רציתי לשנות אותה, יכולתי להכריח אותו להשאר על שמונה כל הזמן, או להגיד את זה ולעשות OC בעצם.
זה כאילו המחשב עושה underclocking שלא צריך ביצועיים יותר מידי קשים.

מידי פעם זה באמת קופץ בתוכנה ל 2.13, אבל רוב זמן שהמחשב לא ממש עושה משהו מיוחד זה מראה 1.6.

אולי שאני משחק זה עולה, אבל אז אני לא מריץ EVEREST.

בכל אופן, זה בנוגע למעבד, יכול להיות שזה משפיע באותה מידה על הזכונות, למרות שלא מצאתי את זה בביוס, לך תדע... ה Motherboard הזה יותר מתוחכם ממה שצריך, כמו Office כל כך מתוחכם שזה כבר לא טוב.
אין ממש הסברים בבוס ובחוברת מה כל דבר שם בביוס עושה, ההסבר חוזר על השם של השורה בביוס בדר"כ שלי זה קודם בלתי מובנים הרי...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-12-2006, 00:16
צלמית המשתמש של balvan64

בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "מדובר במתח העבודה של הזכרון, לא של המעבד, אתה צריך"

כל הכבוד לתמיכה של G.skill!!!!
ממש ממש ממש יפה, ענו מהר כל כך וממש ממש לעניין, בלי בלבולי שכל!

Hi

Only few memory vendors which pay Asus to list their ram in Asus QVL, and we are 100% sure our ram can works on Asus P5B-D motherboard.

You need to manually set timing to 4-4-4-12-4-42-3-11-7-13 on bios and DRAM voltage to 2v. 400MHZ is DDR2 800.

None of the memory can boot up with DDR2 800 with 4-4-4-12 1.8v as default motherboard voltage.

Thank you

Yen

GSKILL USA REP

טוב אז מה הם אמרו כאן? פרשנות מקצועית בבקשה...

אני חושב שהם אמרו להעלות את המתח ל 2V

אבל למה הכוונה כאן:
"None of the memory can boot up with DDR2 800 with 4-4-4-12 1.8v as default motherboard voltage"

כתבתי להם חזרה:
So basically you want me to manually set the Memory Voltage to 2V, right? You sure it's should be 2V not 1.9V or 1.95V?

Changing the memory Voltage is possible trough the BIOS. On the other hand, the timing isn't possible, as far as I can tell anyway.
You also told me to set the timing to 4-4-4-12-4-42-3-11-7-13 on the BIOS, I have an option there called "Configure DRAM Timing by SPD" and I can choose Enable and Disable. But I think that is something that has to do with the Chipset, not with the memory, since it is under the North bridge menu.

Anyway, I read the documentation and I can't find where to manually set the timing on the BIOS, can you tell me where and how can I do it?

נערך לאחרונה ע"י balvan64 בתאריך 28-12-2006 בשעה 00:42.
ישן 28-12-2006, 14:48
צלמית המשתמש של balvan64

בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "מה שמעניין זה האם עכשיו יהיה שיפור ביציבות המחשב,"

בנתיים המחשב רץ כבר איזה 10 שעות בלי שנגעתי בו.
בכל אופן, ביטלתי גם את ה Enhanced Halt State בביוס, זה מצב ששל חיסכון בחשמל שמאיט את כל המחשב אם אתה לא משתמש בו, יכול להיות שאם אתה לא נוגע במקלדת זה קורה, אבל אצלי בכל זאת האימיול רץ, יכול להיות שזה תקע אותו כי הוא האט את המערכת למרות שאימיול רץ, ואולי זה יציב בגלל תזמוני הזיכרון, לך תדע.
אני בכלל מקווה שזה יציב, אני אדע על בטוח שיעברו עוד כמה ימים, מה שבטוח הבנצים של הזכרון ב EVEREST השתפרו ^^.

אני הבנתי שזו דווקא בעייה של ASUS שלוחות אם של ASUS מהסידרה P5B לא מצליחים בהרבה מקרים לקרוא את התזמון הנכון מכרטיסי הזכרון וכופים עליו תזמון של 5-5-5-15-10-42-10-10-10-10.
שדרך אגב לא נכון גם לגבי זכרונות 5-5-5-15 בהכרח.
הקיצר יש צורך בשינוי ידני של המתך והתזמונים.

תודנ על כל העזרה תפוחים!
הצלת אותי! בלעדייך הייתי פשוט מניח שה EVEREST מזייף.
Samsung 22" 226BW 1680x1050
Asus Radeon EAH5870 1GB
Seasonic 750W

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:59

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר