לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 27-12-2006, 21:25
  yoavbitton yoavbitton אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.06
שלח הודעה דרך ICQ אל yoavbitton
השאיפה לשלדג ויום סיירות

בעיקרון יש לי יום סיירות עוד כמה ימים.. ויש לי שאיפה להגיע ליחידה קרבית מובחרת שהיא לא מתמחת בעיקר במים.. מסיבות אישיות אני מעדיף את השטח מאשר את המים.. זו ההעדפה האישית שלי.

אז ככה בדקתי המון יחידות.. וממש ממש התעניינתי בשלדג.. אין לי בעיה בכלל עם אוויר ויש לי שאיפה מאוד גבוהה להגיע ליחידה מובחרת (אני מתאמן בעמית לכושר ד"א) והיחידה הזאת נורא מעניינת אותי.. לעומת זאת סיירת מטכ"ל אז כשהיינו ביום סימולציה של עמית לכושר לא כל כך התלהבתי מתפקידי היחידה.. מי שהסביר לנו עליה אמר שיש מקסימום 2 פעולות גדולות בכל השירות שלך.. ואתה מתכונן שנה או אפילו שנה וחצי בשביל פעולה אחת.. זה לא כל כך בשבילי... וגם שלדג יותר מסקרן אותי כי לא יודעים עליה הרבה.. ואמרו בהמון מקומות שהם משתמשים בטכנולוגיות מתקדמות ביותר.. מאוד מסקרן אותי.

עכשיו אני יודע שאני צריך לבקש ביום הסיירות מטכ"ל וללכת עד הסוף בשביל לעבור (אללה טירוף).. אבל רציתי לשאול אם אני מקבל בעזרת השם את מה שאני רוצה.. יום אחרי יש לי פסיכולוג של מטכ"ל.. מה אני אמור להגיד לו שאני רוצה שלדג? ואם אני מגיע לגיבוש אז אפשר לבקש להתמיין לשלדג או שהם בוחרים לך?

תודה לעונים..

עמית לכושר - אין מקום אחר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-12-2006, 00:40
  jony7 jony7 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.03.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי yoavbitton שמתחילה ב "השאיפה לשלדג ויום סיירות"

שים לב!!!

שלא תעיז להגיד לפסיכולוג בראיון שאתה רוצה להגיע לשלד"ג

אתה יושב מול פסיכולוג של "היחידה" (מטכ"ל), שמגיע לבדוק את ההתאמה שלך לגיבוש עבור "היחידה" ובנוסף שלד"ג. ברגע שאמרת שאתה מעוניין להגיע לשלד"ג- נפלת בפסיכולוג- שזה אומר שאתה תמוין לחובלים (במידה והקב"א שלך מספיק גבוהה) ואם תגיע לגיבוש חובלים תצטרך לסיים אותו, לבקש ממדור סיירות גיבושון שלדג- ולעבור גיבושון שלדג שזה אחד הגיבושים היותר קשים בצה"ל (יש שאומרים שיותר אפילו מגיבוש שלד"ג\מטכל) שמתקיים פעם בשנה באוקטובר ועוברים אותו מספר מאוד מצומצם של מלש"בים- בגיבוש האחרון עברו 6 מתוך 120 שסיימו אם אני לא טועה. משם הדרך לצנחנים קצרה מאוד.

בכל מקרה, אתה יכול למנוע את כל זה ופשוט לחייך לפסיכולוג של מטכ"ל ולהגיד "בטח שאני רוצה להיות לוחם בסיירת הכי טובה בצה"ל" אל תשכח שהוא לרוב פסיכולוג ששירת ביחידה ולכן יש לו גאוות יחידה...

לגבי הרצון האמיתי שלך- אם תהיה מספיק טוב בגיבוש ותתקבל למטכ"ל תוכל לחתום ויתור ולהתגייס לשלדג (מאחר והציון שלך מספיק גבוה)- חבר שלי שהתגייס מלפני חודש לשלדג היה בין הראשונים בגיבוש והוא חתם ויתור על מטכל ועבר לשלדג.

שיהיה המון בהצלחה...
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 16:39

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר