לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 29-12-2006, 17:41
  borislav borislav אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.09.06
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי or171 שמתחילה ב "לא ככה מחשבים ממוצע. הכי פשוט..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי or171
לא ככה מחשבים ממוצע. הכי פשוט שיש.
לא משנה מה הממוצע שלך תמיד יצא 1 כי אתה מחלק את מספר הציונים (שהוא 3 ולא 30 ד"א) במספר הציונים.

ממוצע זה סכום הציונים חלקי מספר הציונים.
תנסה לכתוב מחדש את התוכנה.

תודה רבה על הביקורת, התוכנית תוקנה הורדה ישירה לתוכנית
http://www.file2host.com/917178
סיסמא: ort

קוד מקור:
קוד:
using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace change_r { class Program { static void Main(string[] args) { int tziun, mone = 0, i; float avg; for (i = 1; i <= 30; i++) { Console.WriteLine("analogy exponent."); tziun = int.Parse(Console.ReadLine() ); mone = mone + tziun; } avg = mone / 30; Console.WriteLine(avg + " "+"average marks"); Console.WriteLine("The software was built by Boris Sirota "); Console.ReadKey(); } } }

בקשר למקס, במידה ואתה לא מעוניין ואין לך צורך בדברים אשר אני כותב פה אבקש ממך לא להגיב בדיונים שלי, ההודעה נכתבה לא לך אלה לאנשים שרוצים לדעת איך עושים דברים נחמדים כאלה.
ד"א במידה ולא הייתי מכבד את הפורום הזה הייתי כותב לך מה אתה צריך לעשות עם הבהצלחה שלי.

נערך לאחרונה ע"י borislav בתאריך 29-12-2006 בשעה 17:48.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 29-12-2006, 20:32
צלמית המשתמש של maxim k
  maxim k maxim k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.08.06
שלח הודעה דרך MSN אל maxim k
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי borislav שמתחילה ב "[QUOTE=or171]לא ככה מחשבים..."

1. מקסים. אני לא זוכר שהורדתי לעצמי חצי מהשם
2. במידה והיית מכבד את הפורום הזה, היית:
2.1 שם כותרת עניינית, למשל "מאמר/מדריך/דוגמא לחישוב ממוצע"
2.2 היית מסביר לפחות בגוף ההודעה מה מטרת האשכול. איך אמורים לדעת אם המטרה שלנו היא לעזור לך מצוא מה הטעות, להתרשם מהקוד, ללמוד מזה...
2.3 היית בודק את הקוד שאתה שם באשכול כדי לראות שהוא פועל, במיוחד אם זה מדריך מסוג כלשהו
3. בגלל שלא מילאת את סעיפים 2.1 - 2.3 מטרת האשכול לא הייתה מובנת ושאלתי אותך במה מדובר. אתה מצדך החלטת שזו פגיעה גדולה בך לא להבין במה אשכולך הנעלה עוסק, והתחלת להתחצף פה. גם זה לא מראה על כבוד גדול.
4. לפי דעתי האישית, קשה מאוד למצוא פה מישהו שלא יודע איך לכתוב תוכנית שמחשבת ממוצע, אבל מצדי, אם זה עוזר אפילו לבן אדם אחד, אז בסדר, למרות שאם המטרה פה היא ללמד משהו, אז יכולת להשקיע ולשים הערות, כי בן אדם שלא יודע לכתוב תכנית כזאת בטח גם לא יבין איך היא פועלת.

יום טוב לך בוריסלב, אני חושב שאני אענה לבקשתך ולא אגיב לך יותר. אני לא פה בשביל לריב עם אנשים כמוך.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 21:50

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר