
08-01-2007, 00:09
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.09.02
הודעות: 408
|
|
קראתי קצת כתבות בנושא וגיליתי משהו שאני חושש שעלול ליהיות בעיה.
המודם שלי מחובר דרך כרטיס רשת ולפי הוראות הספק שלי (נטויזן) הגדרתי את החייגן אליו כ VPN.
עכשיו קראתי מאמר שמסביר איך להגדיר ICS (Internet Connection Sharing) והם אומרים שם שהשיטה פועלת כל עוד לא נמצאים ברשת הגדרות של VPN, אחרת זה הורס את החיבור.
ציטוט:
WARNING #4: If you establish a Virtual Private Networking (VPN) connection while sharing a different connection, the client computers won't be able to access the Internet until the VPN connection is ended.
|
אני לא יודע כמה זה קשור, ואם כן אז איך אני עוקף את הבעיה, אני אני אסביר לכם מה עשיתי עד כה ומה היו התוצאות.
אין לי נתב, יש לי מודם של אלקטל שמחובר דרך כרטיס רשת רגיל למחשב. בנוסף יש לי כרטיס רשת אלחוטי במחשב שלי ובמחשב נייד שברשותי. לא משנה מה ניסיתי לעשות ואיך ניסיתי להגדיר, חיבור אינטרנט משותף לא הצלחתי ליצור בהם למעבר לשניה, עד שהוא התנתק משנייהם והשאיר אותי בלי היכולת להתחבר בכלל, ובעניין שיתוף קבצים ברשת, העניין אפשרי כאשר אני ניגש לכתובת IP של המחשב ברשת, אך כאשר אני מנסה להכנס לפי שם המחשב הוא לא מזהה אותו.
הבעיה העיקרית שלי היא שלפי הבנתי אני אמור ליצור בשלב כל שהוא "גשר" בין שני החיבורים, אבל אז אני יכול להגדיר לגשר רק כתובת IP אחת לחיבור, וזאת יכולה ליהיות או הכתובת שהמודם שלי מבקש (10.200.1.1) או הכתובת של הרשת (192.168.0.1) אבל לא שנייהם.
בבקשה בבקשה שמישהו יעזור לי להבין מה הולך פה ואיך אני מגדיר שהמחשב הנייד שלי יוכל להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הרגיל.
|