לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-01-2007, 07:26
  מראדונה מראדונה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Senda R שמתחילה ב "מי אתה? השם וזה ממש שטויות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Senda R
מי אתה? השם

וזה ממש שטויות מה שאתה אומר המסע השני קשהההההה
היו חברה ממטכל שאמרו שהוא יותר קשה.
והמתקן הסודי גם יחסית מייאש ..

ככה שאל תגיד סתם שטויות שאין דגש על כושר - יש!
הרבה יותר מחובלים זה בטוח.

ואני גם יודע על 2 שחתמו ויתור ולא התקבלו לאגוז.

שמע, אני לא יודע מאיפה הבנת שאמרתי שהמסע ביום השני לא קשה, ושהמתקן לא מייאש.
אתה חידדת את מה שאמרתי שהגיבוש הוא מנטלי ברובו...אין לך דגש על סדרי הגעה, אין ספרינטים מטורפים,שקים או אלונקות...
יש בסה"כ תיזוזים פשוטים וקצרים, מסע אחד קשה (אם החשבת את הטיולון ביום הראשון כמסע אז אני לא יודע כבר מה להגיד כי זה באמת היה כ-ל-ו-ם) ואת המתקן שהרוב לא נשברים בו.
הגיבוש הזה מנסה להתיש אותך ולזה התכוונתי כשאמרתי מנטלי (לא אמרתי קל).

אבל שוב,
ממש לא חייב כושר גבוה מאוד בשביל לסיים או לעבור וזה לא משנה אם מטכליסטים או כאלה שעברו גם גיבוש טיס גם שלדג וגם שייטת יגידו שהוא יותר קשה. זה גיבוש של ראש וזה הכל.

בהצלחה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-01-2007, 10:14
  sub-abba sub-abba אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.09.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שייטת 7 שמתחילה ב "צריך מידע בנושא גיבוש צוללות"

באמת לא צריך כזה כושר, אני לא התאמנתי לפני זה ולא כלום... הקטע העיקרי זה המסע הזה ביום השני. אצלנו כמעט חצי גיבוש פרש שם ואני ממש ממש לא מבין למה, לא יודע אולי באמת הכל בראש. ידעתי שזה הולך להיות קשה והייתי די לחוץ מזה אבל אמרתי לעצמי - העיקר לא לפרוש, לא משנה מה. וזה אפילו לא היה לי כזה קשה בסופו של דבר, אני לא יודע איך להסביר את זה ובאמת שאין לי כושר טבעי כזה מטורף.
במשך הגיבוש יש כל מיני טיזוזים עם זמנים לא הגיוניים ואז מענישים אותכם עוד פעם ועוד פעם, זה די מיאש אבל צריך להבין שזה רק משחק to fuck with your mind חח...
אני נפלתי במתקן הסודי. בעקרון אני חושב שאו שאתה יכול לעבור את זה או שלא. באמת שאני לא חושב שזה רק פסיכולוגי, יש אנשים שהגוף שלהם פשוט לא בנוי לזה. קיצר אני סתם מלחיץ אותך, יהיה בסדר רוב האנשים מסתדרים עם זה.
ישן 04-01-2007, 12:49
  Dmith Dmith אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.11.06
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי sub-abba שמתחילה ב "[font=Verdana]באמת לא צריך..."

תגיד חבר, היית במקרה בצוות 10? =)

הגיבוש הוא אפשרי אך די קשה בעיניי כל מי שעובר אותו, לא משנה מה הוא הכושר שלו, כך הלא לצפאות לשכונה.

נ.ב.

גיבוש נובמר לא מייצג כי הוא היה גיבוש המשך של יום סיירות והמשתתפים היו "נפילי" שייטת מטכל וחובלים לרוב. כך שאחוזי הפרישה היו נמוכים. היו גיבושים בהם התחילו 140, סיימו 40 בערך ועברי רק 7-8. זה מאוד תלוי באוכלוסיה. בכל מקרה חויה נדירה לדעתי, שווה לעשות בלי קשר ל"יחידת הצוללות".

אם יהיו שאלות אני אנסה לעזור.

נ.נ.ב

ביום ראשון יש מפגש קורס, כך שאני יוכל לומר לכם כמה נשארו, אבל לדעתי חוץ מה2 שפרשו מייד אף אחד לא פרש. נראה. =)
אני גם אנסה להביא תמונות מטכס הסיום.

ישן 05-01-2007, 09:53
  yagirulez yagirulez אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי שייטת 7 שמתחילה ב "צריך מידע בנושא גיבוש צוללות"

אחי עזוב אותך מה יש בגיבוש...הוא בית זונות אחד גדול מאמצע היום השלישי כבר לא עושים כלום ממש כלום ולפני זה גם כן שכונה.

מי שאומר לך שהמסע קשה מטומטם אחי כי אם היית בכושר קרבי אתה יכול לדעת שמסעות הם הרבה יותר קשים. יש לך שק חול קטן ממש בתוך תד"ל והנשק שהוא חרטה גם כן.
הוא דיי קצר ופשוט מטרטרים אותך בו הלוך חזור כמה פעמים. הוא לא קשה פיזית חד משמעית!
בלילה המתקן כן מרגיז וצריך לדעת מראש שפשוט לא יוצאים אז לא יוצאים ממנו וזהו
בעיקרון בית זונות!

וקודם כל הכי חשוב קודם תראה מה זה צוללת אחרי זה תחליט אם אתה רוצה או לא. אני רציתי לפרוש ישר אחרי שראיתי מזה זה צוללת אבל החלטתי לסיים את הגיבוש בגלל שזה בסופו של דבר עוד ניסיון ועוד חוויה בחיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:23

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר