לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-01-2007, 14:05
  דוכיפת2006 דוכיפת2006 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.05.05
שלח הודעה דרך ICQ אל דוכיפת2006
בואו אני יסביר לכם ככה פחות או יותר
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי KingSnoofkin שמתחילה ב "תבור- מי מקבל?"

אני מאוגוסט אנחנו הראשונים שקיבלנו את התבור תכלס נשק רק של ווסח לא יותר מזה בהתחלתה התלהבנו כמו לא יודע מה אבל ברגע שירדנו לשטח בפעם הראשונה הנשק היה מפוצץ מעצורים ומעצורים הכי מוזרים שיכולים להיות....אם זה מעזור נצרה שבחיים לא שמעתי על זה ומעצור מחלק....שעצר המחלק לא חוזר בחזרה קיצר נשק בלאי אחושרמוטה...עכשיו פשוט בגלל שהפלוגה שלנו אותותו עולים לקו אז החליטו להקפיא את התבורים וקילבנו אמ 16 וחלק פלטופים (אני פלטופ)...וכעיקרון הם מוקפאים עד להודעה חדשה....כי תכלס במשך כל הטירונות כל פעם היו משפרים משהו אחר כל פעם ...עכשיו פשוט היחסר שלנו של אוג' נשאר עם תבורים מכייון שהוא לא עולה עכשיו לקו ולנוב' גם כאילו הם קיבלו ולא החליפו להם כדיי שיוכלו להמשיך את הניסוי בנשק הבלאי הזה...

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 06-01-2007, 19:57
  _SlasH _SlasH אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.01.04

צריך להיות ממש דביל כדי לקפוץ כמו חמור ולהגיד על נשק שתוכנן כל כך הרבה זמן, כל כך בקפידה ועל כל פרט קטן כדי שיהיה יותר טוב מהפלאטופ (אמ4 ) כדי להגיד שהוא נשק וואסח.

שלא תבינו לא נכון, גם לי יש פלאטופ והוא נשק מעולה לכל הדעות.אין לי תלונה אחת לגביו.
אבל שיצא לי לירות בתבור ושהסבירו לי בדיוק מה כל חלק שלו בא לעשות ואיזה יתרונות יש לו אז אני באמת חושב שכאשר יטפלו בבעיה של המעצורים, דבר שלתע"ש לא אמור לקחת הרבה זמן, אז הוא יהיה הנשק הכי טוב בעולם.
נשק אישי זה דבר חשוב, והתבור הוא כנראה החדש, המחושב והטוב ביותר והוא פשוט סובל מבעיות של התחלה..

וסתם משהו שנזכרתי, ראיתי שמישהו כתב על הטווחים משהו..
אז סתם שתכירו שכל נשק קל כל עוד יש עליו כוונות השלכה או כוונות ברזל הטווח המבצעי שלו הוא 100 מ', הכל תלוי בכוונת שלך.
בכל מקרה, אף אחד לא מצפה מנשק אישי לפגוע במטרות מ500 מ'

ישן 06-01-2007, 20:39
  Dmith Dmith אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.11.06

לא יצא לי לירות מתבור, ככה שאין לי הרבה מה לומר לגביו מנסיון אישי. אבל בזמני התאמתני בצליפה ספורטיבית. יריתי מSVD AK הרבה סוגים של רובים פנאומטים(התחום שלי היה ירי פנאומטי) וגם מM16 ארוך.. תבור למען האמת היה נשק שדי עקבתי אחר התפתחותו וממה שקראתי, המערכת שלו אמורה לפתור הרבה בעיות וחיסרונות שיש לM16 ולAK(גליל) ולכל שאר הרובים בצה''ל.. בתור אחד שירה גם ללא כוונת אופטית ל300 מטר, אני יכול בודאות לומר לכם ששום נשק מלבד נשק מיוחד מאוד לא יעיל לתווחים כאלו ולא כי הכדור לא מגיע, אלה כי כדי לחשב את התנהגותו בעוד 300 מטר צריך שבועיים ליישר את הרובה למרחק הזה. ואחרי שכיוונת הרובה הופך להיות לא נוח לירי של עד 100 מטר. אני לא מדבר על זה שדי קשה לכוון ל300 מטר וזה פשוט לא יעודם של רובי סטורם.
התבור באמת שוקל כמעט כמו M4, אך מרכז הכובד שלו הרבה יותר קרוב לכתף מה שעושה אותו הרבה יותר נוח ו"קל". הקנה שלו הוא כמעט כמו של M16 ארוך באורכו, משמה - יותר מדוייק מפלאטופ. יש עוד כל מיני איתרונות טכנים ולא מעניינים כרגע, אבל באופן חד משמעי אפשר לומר שתבור אמור להיות אחד הדגמים המוצלחים ביותר בשוק. אם באמת קיימת בעיה של מעצורים, אני בטוח שבקרוב היא תוסר ולוחמי חי''ר יוכלו להנות מרובה טוב במיוחד.

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 02:27

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר