06-01-2007, 17:42
|
|
|
|
חבר מתאריך: 15.07.06
|
|
|
ממממ הנה רעיון:
תן הכל כל הזמן אל תוותר לעצמך, ואם תהיה טוב גם תקבל מה שאתה רוצה.
ככה זה עובד, זה החוק של היום סיירות, מי שטוב מקבל מה שהוא ביקש בשאלון.
אני הגעתי 33 בריצת 2000 (עלק 2000..) ואני די התביישתי כי אפילו שהייתי ראשון כל הזמן על הדיונה שם בכל זאת הייתי חרא בריצה הזאת וזה ביאס לי את התחת.
תשאף לכמה שיותר טוב בכל דבר, אל תשמור כוחות, כי יש מנוחה של שעתיים בין הבר-אור לדיונה, ואל תשכח שתמיד יש הפסקות ארוכות ושותים והכל אז תן הכל כי יהיה זמן לנוח בין תרגיל לתרגיל וחבל לסיים תרגיל ולהגיד לעצמך שיכלת יותר אני סיימתי את היום הזה ואמרתי לעצמי שגם אם אני לא יקבל כלום אני נתתי הכל וכניראה שאני באמת לא מתאים.
למזל או ליפול על קבוצה חלשה\מדריכים טובים, אין שום קשר להצלחה ביום הזה, העניין פה הוא כמה שאתה נותן מעצמך, לא מוותר, לא מתייאש, וקורע את התחת שם של כולם 
וגם מי שמתאמץ רואים את זה עליו ומפרגנים לו בסוציומטרי (ככה אני עשיתי למישהו שהיה איתי בקבוצה שהייתי בטוח שייפרוש אבל סיים כמו גדול)
אני אישית נתתי הכל וקיבלתי מה שרציתי (שייטת ^^), אבל לדוגמא יש לי חבר שעצר (!) בריצת 2000, הגיע כל הזמן אחרון בספרינטים, עשה רק 6 עליות עם השק (להשוואה בלבד, אני עשיתי 21), הכי הרבה שהוא הגיע לאלונקה זה מקום 7 כלומר אפילו לא ג'ריקן, אבל הוא לא פרש, וקיבל חובלים בסוף היום.
לכן, לא לוותר, הכאב הוא זמני, הגאווה היא לנצח 
|