לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ‎print ‎"Hello World!"; if‎ ‎not rules.‎know ‎then rules.‎read(); חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > מחשבים > תכנות ובניית אתרים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 05-01-2007, 19:42
  Tulz.net Tulz.net אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.07.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Rs3k שמתחילה ב "בנוי יפה, בהחלט ניכר שהשקעת,..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Rs3k
בנוי יפה, בהחלט ניכר שהשקעת, גם כן נעים לגלוש עם כל ה fades למיניהם שעשית (או שלא עשית וזו מערכת ההפעלה החדשה שמטעה אותי?)

בכל מקרה, שמתי לב שאני יכול ליצור פורום על פורום שכבר קיים.
יצרתי פורום בשם asdss רשמתי בו הודעה יצרתי מחדש והכל נמחק.
גם כן שלדעתי כאשר נכנסים לעמוד הראשי (tulz.net) ליד הפרופיל וכו', תן לינקים לפורומ\ים שיש למשתמש.

בכל מקרה, נחמד הכתיבת הודעה עם השקיפות, עורך נחמד.

אני עוד הייתי ממליץ לך להשקיע עוד יותר בפורום, לתת אפשרות להוסיף subforums, אשכולות עץ וכו'.

ישר כוח.

קודם כל תודה
בנוגע לכך שאתה יכול ליצור פורום על פורום:
אתה לא.
אם תריץ חיפוש באינדקס - תמצא שקיימים שני שמות תחת השם הזה...

בעמוד הראשי יוצג בימים הקרובים אינדקס של כל הפורומים.
את הפורומים שאתה יצרת אתה יכול למצוא אצלך בפרופיל - אבל גם אותם אני אציג בעמוד הראשי כשיעלה האינדקס.

בפורום עצמו - יש אפשרות ליצור מספר פורומים - ושוב, אינדקס הפורומים שיצרת ייפתח בקרוב.
אשכולות עץ - כבר קיימים בפורום.

תודה,
איגור

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 05-01-2007, 15:20
צלמית המשתמש של maxim k
  maxim k maxim k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.08.06
שלח הודעה דרך MSN אל maxim k
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי Tulz.net שמתחילה ב "פורום בחינם"

אממ...אתר נחמד לפי דעתי..זה פורום בניית אתרים, ולכן אני אתייחס לתכנות ומבנה האתר ולא למה שהוא מציע, כי את זה אני מעריך טיפה פחות.

מבחינת XHTML, אתה יחסית בסדר, אבל יש כמה דברים לא טובים...הייתי ממליץ לך לבדוק ב XHTML Validator של W3C...בנוסף אני לא מבין למה בחרת strict אם אתה אפילו לא עומד ב transitional...

בקשר לקוד עצמו...קוד ה javascript יחסית בסדר... אבל יש כמה דברים ממש טיפשיים, למשל מקום אחד שאתה עושה switch ענק ומשנה את הtheme של הפורום, אבל אתה משנה כל פרט בנפרד! מה רע ב css class ?... בכל מקרה, דבר נוסף שלא אהבתי זה זה כל מיני magic numbers בקוד, אבל אולי דווקא בjavascript אפשר למחול לך על זה...

בכל מקרה, מבחינת חוויית הגלישה, האתר די מעצבן, לפחות אותי...אתה משתמש באפקט של ה "וואללה!" יותר מדי, וזה מעצבן...בנוסף, זה גם די מעצבן שצריך ללחוץ בכל מיני מקומות כדי שדברים יופיעו...מה הבעיה להציג אותם ישר?
בקשר לפורום, יש כמה מקומות שהקידוד לא טוב, ויש חלונות שצריכים פס גלילה פשוט דחוף.
אה כן, וגם החלון הזה שתמיד קופץ מולך מעצבן...לא תמיד לינקים זה רע..
לא עברתי על כל האתר...זה רק מה שראיתי מרפרוף..אולי אחר כך יהיה יותר זמן ואני אוסיף כמה דברים.

וד.א, אתר שכל כך מסתמך על javascript חייב להראות הודעה מהסוג "אתה חייב להפעיל את javascript על מנת לגלוש באתר הזה כראוי"...כי אצלי למשל, javascript מבוקר באופן די טוב והאתר שלך בכלל לא עובד עד שאני לא מאפשר לו.
ישן 05-01-2007, 19:52
  Tulz.net Tulz.net אינו מחובר  

חבר מתאריך: 16.07.06
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי maxim k שמתחילה ב "אממ...אתר נחמד לפי דעתי..זה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי maxim k

מבחינת XHTML, אתה יחסית בסדר, אבל יש כמה דברים לא טובים...הייתי ממליץ לך לבדוק ב XHTML Validator של W3C...בנוסף אני לא מבין למה בחרת strict אם אתה אפילו לא עומד ב transitional...

התחלתי עם תקן strict עד שהבנתי שזה לא ממש ילך - וכל שינוי היה פוגם בהרבה עבודה שכבר עשיתי.

ציטוט:

בכל מקרה, מבחינת חוויית הגלישה, האתר די מעצבן, לפחות אותי...אתה משתמש באפקט של ה "וואללה!" יותר מדי, וזה מעצבן...בנוסף, זה גם די מעצבן שצריך ללחוץ בכל מיני מקומות כדי שדברים יופיעו...מה הבעיה להציג אותם ישר?

כדי שיהיה מיוחד

ציטוט:

בקשר לפורום, יש כמה מקומות שהקידוד לא טוב, ויש חלונות שצריכים פס גלילה פשוט דחוף.
אה כן, וגם החלון הזה שתמיד קופץ מולך מעצבן...לא תמיד לינקים זה רע..
לא עברתי על כל האתר...זה רק מה שראיתי מרפרוף..אולי אחר כך יהיה יותר זמן ואני אוסיף כמה דברים..

קיבלתי מספר הערות על הקידוד...
אשמח אם תצרף מספר לינקים איפה מצאת בעיה...

ציטוט:

וד.א, אתר שכל כך מסתמך על javascript חייב להראות הודעה מהסוג "אתה חייב להפעיל את javascript על מנת לגלוש באתר הזה כראוי"...כי אצלי למשל, javascript מבוקר באופן די טוב והאתר שלך בכלל לא עובד עד שאני לא מאפשר לו.

הממממ.... מה בעצם חוסם אצלך את ה JS?... האנטי וירוס?
אודה לך אם תראה לי איך אני מציג א תההודעה לכל מי שאין לו תמיכה ב JS...

בסה"כ תודה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:48

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר