לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-01-2007, 18:09
  Mosho Mosho אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.07.06
אני משתגע מהשרות הזה

אני כבר לא יכול יותר. מלהיות ממוין לשחקים ותלפיות אני מגיע לקורס הכי מחורבן בצה"ל, למרות שאני מבקש לצאת לא נותנים לי לא משנה מה, ועכשיו אני נדפק, שוב ושוב ושוב. אני כבר שבוז מעבר למה שאני מסוגל לסבול.. אני מדבר על בכי בלילות, על זה שאני לא מפסיק לחשוב על "מה היה קורה אם...", אני אפילו הולך לקב"ן, אבל שום דבר לא עוזר... אני לא רוצה לצאת מהצבא אבל אני גם לא רוצה לבזבז 3 שנים (2 כמעט עכשיו) על כלום... ואף אחד לא מוכן\יכול לעזור לי.

אני תמיד רציתי קרבי, אבל מאחר ואני בן יחיד לא יכולתי... אז אחרי חצי שנה ויתרתי על זה. אני חתמתי ויתור על 2 ממסלולי שחקים, כי מה לעשות קבע זה לא בשבילי, ואוי ואבוי איך אני מתחרט על זה, אין לכם מושג. אני קורא פה כל היום על אנשים שמתקבלים למטכל, לטייס, גם לשחקים, לכל דבר, ואני תקוע פה, ואני לא יכול להפסיק לחשוב על איך לעזאזל הגעתי למצב הזה? הייתי יכול כל כך לתרום לצבא, אבל שום דבר לא יצא לפועל. מה עוזרים לי נתונים שאין אף אחד שידאג לי?

סליחה על החפירה, זה מהתסכול
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-01-2007, 18:35
  Yotamz Yotamz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 11.04.05
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי Mosho שמתחילה ב "תודה על התמיכה :) ולאיזה..."

קורס אלחוטנים.
בכל טירונות של תותחנים חייבים להוציא מספר מסוים של אנשים לקורס אלחוטנים ומספר מסוים לקורס חובשים.
אני יצאתי באפשרות הראשונה.
(ד"א - אם תשאל תותחן במקרה מי יצא לקורסים האלה הוא יגיד לך "אה זה הסמרטוטים של הטירונות").

--
הקורס היה דווקא די סביר.. כל האנשים שהיו איתי בלי יוצא מהכלל היו באמת אנשים שבכיף הייתי נשאר איתם כל השירות.. אבל המקצוע עצמו מעאפן.

ביקשתי לעבור קורס - אמרו שאי אפשר בלי להיפלט למז"י קודם ואז לך תדע איפה תיפול אז המשכתי, סיימתי את הקורס ונהייתי אלחוטן באיזשהו בסיס של תותחנים.

אחרי כמה חודשים המפקד שלי שם אותי במחשוב, אז עכשיו נחמד לי אבל שאני אגיד שלא הייתי מת להיות עכשיו בגאמא? אין מצב.

בקשר לקורס - לא נתנו לי עוד קורס, אבל לא באמת התאמצתי להשיג. מה אכפת לי איזה מקצוע כתוב לי בשלישות?
ישן 12-01-2007, 19:03
צלמית המשתמש של Black.Dusk
  Black.Dusk Black.Dusk אינו מחובר  

חבר מתאריך: 17.10.05
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי Mosho שמתחילה ב "מ"כ טירונים. ואני יודע שיש..."

זה לא ממש מאתגר להיות מ"כ טירונים?
אישית זה משהו שהייתי רוצה לעשות מתישהו בשירות.

בכל מקרה, אני לא מדבר סתם.
אני הייתי החייל הכי שבוז בצה"ל ועברתי מתפקיד לוחם למקצוע טכני שלא קשור אלי בשיט, תחשוב על בנאדם שלמד תאטרון שפתאום תוקעים אותו בתפקיד עם מכשור אלקטרוני, מפתחות וברגים וכו'.
בכל מקרה, הנקודה היא ששיניתי גישה. אחרי שנתנו לי אופציה בתור נע"ת לעשות עוד איזה תפקיד מהצד, שדווקא רציתי, פתאום הבנתי שזה לא התפקיד שבעייתי אלא אני.

אז שיניתי גישה, ואני לא אשקר לך, אני לא אגיד שנהייתי מאושר עכשיו פתאום בגלל זה, אבל נהייה לי הרבה יותר טוב וממשיך להשתפר, במיוחד כשלמדתי לקחת אחריות וליזום, וככה גם התחלתי להתקדם לתפקיד יותר משמעותי. בסופו של דבר אני כבר מרגיש שהשתנתי לטובה בתור בנאדם והצבא כבר לא בזבוז זמן מבחינתי, וזה כבר רווח. העניין הוא שגם אם יעבירו אותך תפקיד אתה עלול להיות באותו מצב בדיוק. תחפש את מה שטוב בתפקיד, כמו זה שאתה יכול לשנות לאנשים, כי אתה עובד בעיקר עם אנשים שצריכים הכוונה ואתה בדיוק מה שיכול להפוך את ההתחלה שלהם בצבא למשהו טוב ומקדם במקום לסתם שואה.

גם לי יש את התסכול הזה ואת ה"מה אם..", אבל אני מנסה להפטר מזה.
ומה שיפה זה שהכל בא מבפנים, זה פשוט מקרין החוצה.

ישן 12-01-2007, 21:50
  Mosho Mosho אינו מחובר  

חבר מתאריך: 14.07.06
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי הפילדמרשל שמתחילה ב "אתה מ"כ במגל או בחה"א?"

במודיעין, דרך מגל. זה אותו דבר בזיקים ניצנים וכו'.

וזה ממש לא מה שאתה חושב. זה מ"כ טירונים בטירונות שמתעסקים אך ורק בקקי. כולם שם מזויפים, משחקים אותה וזה מגעיל אותי. כולם שם חושבים שהם יותר טובים מהטירונים, ולאט לאט זה מתחיל לחלחל להם לתת מודע והם חושבים שהם יותר טובים גם ממך. זה לא רק התפקיד זה גם האנשים. התפקיד עצמו הוא בזבוז זמן... יכול להיות שיש אנשים שזה מעניין להם, אבל למרות שאני לא אגואיסט, אני לא רוצה, לא לכוון אנשים, לא להדריך לא כלום. אני פשוט רוצה להתעסק עם עצמי באיזה משהו בצבא, לא רוצה שיהיו מתחתי אנשים, פשוט לא רוצה. כזה אני, אני אוהב לעבוד וללמוד, ורק רציתי לעשות משהו שימצה את הכשרונות שלי. נכון שיש המון אנשים שלא מקבלים את מה שהם רוצים, אבל זה אוכל אותי מבפנים, באמת, אני מרגיש כאילו זה משנה אותי, כאילו לא אכפת לי כבר מכלום, כאילו הגעתי לתחתית (למרות שכשאני חושב על זה א ני מבין שלא באמת הגעתי לתחתית, אבל ככה אני מרגיש) וזה מייאש ברמות שלא מגיעות לי.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:54

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר