לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-01-2007, 12:33
  o.k o.k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.05
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shahaf666 שמתחילה ב "ימי סיירות + גיבושים"

אני הייתי ביום רביעי 10.1.07 ביום סיירות אחי, קיבלתי ראיון למטכ"ל, ואני יגיד לך שבתכלס יום סיירות זה ממש לא כמו גיבוש, לא שעשיתי איזה גיבוש עדיין אבל בגיבושים בד"כ צריך הרבה כח מנטלי ולא להישבר ובקיצור לעבוד עם הראש (שזה החלק הקשה). אבל ביום סיירות אין לך את זה ממש, החלק הקשה ביום סיירות הוא בערך חצי שעה של ספרינטים בעלייה, אחר כך עוד איזה 40 דקות של אלונקה סוציוטמרית, אחרי זה עוד 40 דקות של פשוט לסחוב שק חול על הגב בעלייה ואחרי זה לחפור בור. לא שהיה לי קל ממש לא אבל באתי עם כושר והגעתי כל הזמן בין הראשונים בקבוצה שלי ולא צריך להיות עם יותר מדי כח מנטלי (ברור שזה תמיד טוב אם אתה חזק מנטלית ככה אתה יכול גם לא לבוא עם יותר מדי כושר אבל יהיה לך יותר קשה) כי פחות מסתכלים ביום הזה על אופי ואישיות אלא יותר על התוצאות שלך, איזה מקום הגעת בריצות,כמה סחבת אלונקה, איך חפרת את הבור, אם עצרת בתרגיל של השק לשתות וכאלה דברים. אז אני ממליץ פשוט לבוא עם כושר טוב, לא להשקיע יותר מדי בבר-אור ולגמור את הכח זה לא משמעותי, ופשוט להגיע ראשון כמה שיותר!
בקיצור היום הזה לא כזה נורא כמו שעושים ממנו, רק צריך להתכונן, לא להילחץ כי בסוף כל שנה אלפי ילדים עוברים אותו צריך לאכול ולשתות טוב בבוקר ולהגיע עם כושר טוב, אני ממליץ להתאמן בריצות על דיונות, על חול רך, כל מה שיותר קשה יכין אותך יותר טוב ליום הזה, בהצלחה אחי!
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-01-2007, 13:41
  liricaliving liricaliving אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.11.05

לי יש מעין תאוריה שיכולה מאוד להיות שגויה... אבל קיבלתי גיבוי בעניין גם מהמאמן כושר קרבי שלי... הם רוצים לראות שאתה נותן מעצמך 100 אחוז בכל רגע נתון.
לא יודע אם אתה חייב להגיע ראשון כל הזמן, אבל אני יוצא ואולי גם הם מנקודת הנחה שבן אדם שיתן מעצמו מאה אחוז כל הזמן יגיע במקומות טובים בסדרי הגעה... זה כמו שאנשים שכל הזמן מגיעים אחרונים אבל רואים שהם נותנים הכל ופשוט שההכל שלהם נמוך משל אחרים, מקבלים בסוף חובלים...

אין לתאוריה הזו שום הוכחה, סתם משהו שאני חשבתי עליו ושהמאמן אמר לי... על איזה בחור שהגיע כל הזמן 8 (אגב, הם רוצים לראות התמדה.. עדיף שתגיע כל הזמן רביעי מאשר פעם ראשון פעם אחרון פעם ראשון פעם לפני אחרון) וקיבל מטכ"ל...

Winston Churchil.

ישן 13-01-2007, 01:08
  o.k o.k אינו מחובר  

חבר מתאריך: 21.01.05

מה שאמרת זה נכון מאודד! חשוב מאוד ההתמדה במיקום ולתת את המאה אחוז שלך על זה אין שום וויכוח!! ונכון שגם אם לא תגיע כל הזמן ראשון אלא חמישי או שישי אבל תתאמץ כללל הזמן ותעקוף אנשים בעלייה אז סיכוי טוב שתקבל מה שתרצה.

אבל מה שאני התכוונתי זה שביום סיירות אתה לא חייב לעשות את זה, כי אם כן תגיע עם כושר טוב לא תצטרך כלל הזמן לתת מאה אחוז אלא רק רוב הזמן כשאתה מרגיש שיעקפו אותך או משהו אבל בתכלס אם תגיע עם כושר טוב ועם סיבולת לא תהיה כל כך חייב לקרוע את עצמך כמו אחרים יהיה לך יותר קל להגיע במקומות טובים ולהיות יותר על האלונקה!

ושלא תבין אותי לא נכון, תמיד חשוב לתת הכל ולהתכונן הכי טוב ליום הזה כדי להעביר אותו בקלות ולעשות כל מה שמבקשים ממך, לא לזלזל. פשוט כדאי להגיע עם כושר טוב זה יקל עליך וישפר את הסיכויים שלך להגיע במקומות הראשונים, וזה בעצם הגורם המרכזי שיקבע מה תקבל.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:47

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר