12-01-2007, 12:33
|
|
|
|
חבר מתאריך: 21.01.05
|
|
אני הייתי ביום רביעי 10.1.07 ביום סיירות אחי, קיבלתי ראיון למטכ"ל, ואני יגיד לך שבתכלס יום סיירות זה ממש לא כמו גיבוש, לא שעשיתי איזה גיבוש עדיין אבל בגיבושים בד"כ צריך הרבה כח מנטלי ולא להישבר ובקיצור לעבוד עם הראש (שזה החלק הקשה). אבל ביום סיירות אין לך את זה ממש, החלק הקשה ביום סיירות הוא בערך חצי שעה של ספרינטים בעלייה, אחר כך עוד איזה 40 דקות של אלונקה סוציוטמרית, אחרי זה עוד 40 דקות של פשוט לסחוב שק חול על הגב בעלייה ואחרי זה לחפור בור. לא שהיה לי קל ממש לא אבל באתי עם כושר והגעתי כל הזמן בין הראשונים בקבוצה שלי ולא צריך להיות עם יותר מדי כח מנטלי (ברור שזה תמיד טוב אם אתה חזק מנטלית ככה אתה יכול גם לא לבוא עם יותר מדי כושר אבל יהיה לך יותר קשה) כי פחות מסתכלים ביום הזה על אופי ואישיות אלא יותר על התוצאות שלך, איזה מקום הגעת בריצות,כמה סחבת אלונקה, איך חפרת את הבור, אם עצרת בתרגיל של השק לשתות וכאלה דברים. אז אני ממליץ פשוט לבוא עם כושר טוב, לא להשקיע יותר מדי בבר-אור ולגמור את הכח זה לא משמעותי, ופשוט להגיע ראשון כמה שיותר!
בקיצור היום הזה לא כזה נורא כמו שעושים ממנו, רק צריך להתכונן, לא להילחץ כי בסוף כל שנה אלפי ילדים עוברים אותו צריך לאכול ולשתות טוב בבוקר ולהגיע עם כושר טוב, אני ממליץ להתאמן בריצות על דיונות, על חול רך, כל מה שיותר קשה יכין אותך יותר טוב ליום הזה, בהצלחה אחי!
|