14-01-2007, 17:27
|
|
|
חבר מתאריך: 04.10.04
|
|
ציטוט:
במקור נכתב על ידי Olegis
G7 סתם יקרה לדעתי. A710IS נותנת יותר תמורה למחיר. אין לה זווית רחבה מי-יודע-מה ואין RAW - אבל יש מסך 2.5 אינצ', עדשת 35-210 מ"מ, IS, היא מהירה בהפעלה ובצילום וגם קטנה יחסית. הייתי הולך עליה בשקט.
מצד שני יש את סדרת ה-SD של קנון - SD700IS, SD800IS. מצלמות קטנות מאוד, אין יותר מדי אפשרויות לשליטה ידנית, אבל יש מסך מצויין, המצלמות נכנסות לכיס בקלות, IS, איכות תמונה מעולה (כולל ביצועים מכובדים מאוד באור נמוך עד ISO 400). ל-SD800IS יש עדשה רחבה שמתחילה ב-28 מ"מ.
מצד שלישי יש את פוג'י F30 שהיא בעלת ביצועים מעולים ב-ISO גבוה (שימושית אפילו ב-ISO 800). לצערי איכות הצילומים שלה באור נורמלי לא משהו, יש לא מעט CA וקונטרסט חזק מדי. גם כאן לא תקבל RAW ואפילו לא עינית - אבך המסך שלה טוב יותר מהמסכים של הקנונים.
בקיצור, אני חושב שהמועמדת המובילה צריכה להיות A710IS ואחריה SD800IS (אני בקיא בחומר כי לפני כשבועיים קניתי את A710IS להורים שלי ועשיתי מחקר מקיף לפני זה).
|
אני רק רוצה להוסיף ש-
You'll get some amazing results if you know your way around Photoshop (or similar), but I often (though by no means always) found the 'out of camera' results slightly disappointing. Add to this the tendency to over expose and you've got a camera that really needs to be used by someone who knows what they're doing to get the most out of it. [מהביקורת של dpreview על הפוג'י].
ואין ספק שמשה "knows what he's doing". לכן הייתי ממקם את הפוג'י גבוה יותר..
נערך לאחרונה ע"י n_o_a_m בתאריך 14-01-2007 בשעה 17:36.
|