13-01-2007, 19:34
|
|
מנהל פורומי "תכנות ובניית אתרים" ו"חומרה ורשתות"
|
|
חבר מתאריך: 25.10.01
|
|
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי yaron333 שמתחילה ב "תאמין לי שחיפשתי פיירוולים טובים ולבסוף הגעתי אל הפיירוול הזה"
אני חייב להגיד לך, למרות שזה בוודאי לא אומר הרבה, שאף פעם לא שמעתי על המוצר הזה (והיה אפשר לחשוב שאם הוא כל כך טוב, היו מזכירים אותו כאן מדי פעם...)
דבר נוסף שאני חייב להגיד לך - בעיתוני מחשבים (נחשבים ככל שיהיו) לא תמיד יושבים מומחים גדולים (המומחים הגדולים עובדים במשרות יותר רווחיות...). כמות השטויות שניתן לקרוא בעיתוני המחשבים בישראל, למשל, עולה על כל דמיון. ב PC Magazine המצב כמובן יותר טוב, ויכול להיות מאוד שכל מה שאני אומר זה שטויות מוחלטות.
בכל אופן, הרצתי חיפוש עכשיו על השם - הוא הוזכר מספר פעמים בהשוואות מוצרים (למשל במקום 46), ואף הומלץ על ידי כמה אנשים - וכולם "שמעו שהוא טוב" - נחמד שהם ממליצים על משהו שהם שמעו ואף אחד מהם לא ניסה גם...
באופן כללי, תחת "חלונות", קשה, לדעתי, למצוא תוכנות טובות שהן גם חינמיות, אלא אם כן אלו תוכנות שבאו מעולם הקוד הפתוח (לינוקס וכדו') ו"גויירו" לחלונות. הבעייה היא שמוצרי פיירוול לא קיימים יותר מדי בעולם הקוד הפתוח, פשוט משום שהפיירוול המובנה בתוך מערכת ההפעלה שם, מוצלח יותר מכל דבר שאי פעם יהיה בחלונות, ולכן אני לא רואה סיבה הגיונית שמישהו יפתח משהו מחוץ למעטפה ההיא...
|