21-01-2007, 14:06
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 08.12.06
|
|
אני אשתדל להשיב לך על שאלותייך...
אם הבנתי נכון, אתה מעוניין להתמיין למסלולים נוספים חוץ מהאזנה, אבל החיל מסרב למיין אותך.
אממ...אין יותר מדי מה לעשות בעניין. אתה יכול להמשיך להפציץ אותם בפקסים, טלפונים, צילומי תעודות וכאלה אבל אם עד כה זה לא עזר ספק ספק שזה יעזור בעתיד. זה חיל מאוד בררני שיודע מה הוא מחפש ולא לוקח אנשים רק בשביל להתפשר איתם.
בקשר להאזנות. תקשיב, אתה אומר שהערבית שלך טובה והולכת ומשתפרת. רק שתדע שרוב מי שמגיע להאזנות ולתרגום מגיע עם רמה של תיכון פלוסמינוס, שזה לא מי ידוע מה. אם את כבר קורא עיתונים ורואה חדשות אתה עברת את הרמה הזאת ובהרבה. אתה תהיה מצטיין בקורס, בשירות תוכל לתרום הרבה יותר ותאמין לי שאם תבלוט לטובה התוצאות לא יאחרו לבוא ואולי החיל בעצמו ישלוף אותך מההאזנות ויעבר למסלול "טוב" יותר. וגם אם לא, תאמין לי שהאזנות זה לא איזה דרעק ויש מה לעשות שם.
קצת מידע על האזנות מבחינת התפקיד.
לא יודע ממש מה להגיד לך. אתה תעשה טירונות של 3 שבועות בערך בבה"ד גלילות או מפרשית (99% שבשני). אח"כ קורס של 6 חודשים אם אינני טועה בגלילות. הקורס קשה טילים. יש לי חבר שם עכשיו והם באמת לומדים מ800 עד 2300כל יום וזה קריעת תחת חושילינג אבל בסוף מסיימים.
אח"כ אתה מתחיל לעשות את התפקיד. משמרות של 8 שעות(בערך. לפעמים קצת יותר לפעמים קצת פחות) רצוף ושאר היום אתה פנוי לעשות מה שבראש שלך. ממה שאני יודע קשה לצאת בהאזנות לקצונה אבל אני ממש לא בטוח שזה נכון ואני לא רואה את ההיגיון בזה.
שיהיה לך המון בהצלחה וסחטיין על המוטיבציה וההשקעה בערבית. ישר כוח.
אם יש לך עוד שאלות תשאל באייסי או בפרטי.