לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-01-2007, 11:55
  sdfg sdfg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.03.06
"הדיון בבקשת הנשיא מעורר עצב ובושה"

12 ח"כים יתמכו בבקשת הנשיא לנבצרות, 11 יתנגדו. באיחוד הלאומי-מפד"ל מתלבטים. ח"כ אברהם: מצב הנאנסות עלה על סדר היום.

ועדת הכנסת דנה כעת בבקשת נשיא המדינה משה קצב לאשר לו נבצרות זמנית לתקופה של שלושה חודשים. בערוץ 2 דווח, כי 12 ח"כים תומכים בבקשת הנשיא, 11 מתנגדים וחברי האיחוד הלאומי-מפד"ל מתלבטים כיצד לפעול. שלושת חברי ש"ס בוועדה צפויים לתמוך בבקשה, לאחר שהרב עובדיה יוסף הורה להם לעשות כך.

יו"ר הוועדה רוחמה אברהם דנה בפתח הדיון בבקשת הנשיא להכריז על נבצרות, ובקובלנה של חברי כנסת להעביר את הנשיא מתפקידו, ואמרה כי מדובר ברגעים של עצב, בושה ויגון. "אני חייבת לציין שהצטערתי צער רב כאשר נודע לי על העבירות בהן מואשם הנשיא", אמרה.

עוד אמרה אברהם, כי היא סבורה שהפרשה "החמורה והמביכה העלתה לסדר היום הציבורי את מצבן של הנשים הנאנסות". היא הוסיפה, כי יש לקוות שהליכי השימוע יסתיימו במהרה וכי "הנשיא מסמל את כל חלקי העם, נורמות ומוסר חברתי".

יו"ר סיעת מרצ זהבה גלאון שאלה, מדוע לא הגיעו נציגים מטעם הנשיא, "משום שלא ניתן לדון בהדחתו ללא נציג מטעמו". בתגובה אמרה ח"כ אברהם כי "אנשיו בחרו לא להופיע", אך ייתכן שיופיעו בהמשך היום.

ח"כ שלי יחימוביץ' (עבודה) אמרה, כי אסור לו לכהן שניה נוספת כנשיא המדינה. לטענתה, הכרזה על נבצרות היא שיתוף פעולה עם האינטרסים של חשוד בפלילים חמורים ביותר. "אין קשר בין הנשיאות, הנשיא והחשוד. עלינו לשתף פעולה עם האינטרסים של המוסד בהיותו מייצג את האינטרסים של מדינת ישראל".

אמש שיגר הנשיא מכתב שני בתוך יממה ליו"ר ועדת הכנסת, בו הבהיר כי תקופת נבצרותו לא תעלה על תקופה של שלושה חודשים, והיא עשוייה להסתיים קודם לכן אם השימוע בעניינו ייערך בזמן הקרוב.

היועצת המשפטית של הכנסת נורית אלשטיין אמרה בדיון בבקשת קצב לנבצרות, כי דרך המלך העומד לפני הנשיא היא בהתפטרותו לאלתר, עם זאת בקשתו לנבצרות זמנית עומדת במבחן הסבירות.

וואלה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-01-2007, 13:00
  משתמש זכר NeVeRCLeaR NeVeRCLeaR אינו מחובר  

חבר מתאריך: 04.08.06
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "החקירה נסתיימה אם אינני טועה, מדובר על שימוע, ועל החלטה"

עזוב חקירה. משפט החלטה כלשהיא : הוא אשם או לא? בדיקה בבית משפט ושהשופט יחליט לצד כל הראיות עם העורכי דין של שני הצדדים וזהו.

אם תיתן לו נבצרות אין אפשרות לבדוק וזה מצב של אין מה לעשות נדון בכך בעוד שלושה חודשים ושוב כל הכנסת שלא שווה כלום הזאת תדון.

חוץ מזה:
כל חברי הוועדה שמה ממש חורצים את דינו של קצב , במיוחד חלי יחימוביץ'- "אונס...תחשבו את כל בנות ישראל .... פגיעה לכל החיים..."
שמעו אני בטוח שהוא לא טלית שכולה תכלת אבל זה אדם משכיל שעשה הרבה בחיים ואם איזה עיתונאית שעכשיו נהפכה לשופטת חורצת דין ו"חברת " כנסת אומרת דברים באוויר, ובכל מקרה הדרך לחשוב ש כל בנות ישראל ... ותחשבו שזאת הייתה בתכם.. זאת דרך מוטעת לגמריי.

נערך לאחרונה ע"י NeVeRCLeaR בתאריך 25-01-2007 בשעה 13:03.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:37

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר