לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-01-2007, 19:23
  מגזניום מגזניום אינו מחובר  

חבר מתאריך: 29.09.06
לגבי השאלה שלך.
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי יובלהמתגייס שמתחילה ב "פרופיל 72 רוצה להתגייס לנ"מ טק"א אבל..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי יובלהמתגייס
1. יש עקמת גבוהה שלא מאפשרת לי בעצם לסחוב דברים. אין לעקמת כאבים ואני יכול לתפקד כמו כל אחד חוץ מהעובדה שאני לא יכול לסחוב. העקמת מעל 50 מעלות אמנם לא רואים עלי אבל היא קיימת.אנ אז הלכתי לאורטופד אז הוא אמר שצריך להוריד פרופיל ל45. מצד שני שמעתי בנ"מ טק"א יש אנשים שמשרתים עם בעיות גב כי התפקיד הוא לא קרבי- הכוונה בקרבי שצריך לסחוב על הגב ציוד במסעות,אלונקות לסחוב דברים בלי קשר... וכו. השאלה שלי אם יש סיכוי שירשו לי להתגייס לנ"מ טק"א עם פטור מלסחוב דברים או שהאפשרות הזאת לא קיימת.
2. שמעתי שמי שעם 72 במוד"ש -מנתח מידע ולא לוחם איסוף שיוצא לשטח. זה נכון?
תודה לעוזרים.

1. לא שווה להרוס את הבריאות לכל החיים בגלל השירות. הבריאות שלך היא מעל הכל. ובטח ובטח שהרופא שלך המליץ על 45 . קרבי (שזה פרופיל 72+) מצריך נסיעת משקלים כבדים . אין מה לעשות. לא רק זה לא גם כל מיני פעולות שעלולות לפגוע בגב עם עקמת. בדר"כ פרופיל 72 זה שריון או תותחנים .
2. אתה קודם כל צריך ללכת עם ההמלצה של האורטפד ללשכת גיוס לבדיקה רפואית לשם קביעת פרופיל ואז תוכל לקבוע לאן תלך . עכשיו אתה עדיין לא ספרת את זה ללשכת גיוס אז זה לא רלוונטי.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:58

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר