לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 25-01-2007, 19:47
  shaboo shaboo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.12.06
ההורים שלי ראו את התוכנית בערוץ 10 "אשם במותו" ומאז...

הם לא מוכנים בשום פנים ואופן שאני אלך לקרבי. אבא שלי אמר שהוא יריב איתי, ילך איתי מכות, אבל לקרבי אני לא אלך. הוא טוען שהמדינה הזאת על הקרשים כבר והצבא הוא ארגון אינטרסטני שלא אכפת לו יותר משום עקרון ומשום חייל.

ואני מדבר על משפחה ציונית שכל הזמן יושבת מול החדשות, ובכל ארוחה מדברים על פוליטיקה. ההורים שלי פשוט לא מוכנים, כאילו הם ממש מנסים להציל את החיים שלי. לא רוצים לשמוע כלום, איבדו כל אמון במדינה, אי אפשר שלא להגיד שזה בצדק גם, תראו מה קורה ברגעים אלו.

אני גם פטריוט לא קטן וכל החיים שלי חלמתי על קרבי. יש לי בעיה רפואית שאפשר להוריד איתה פרופיל (דבר שכבר עתה מתבצע בגלל שההורים שלי שלחו מכתב לבקו"ם בלי שידעתי, ואני כרגע לא מדבר איתם בגלל זה) אך אני יכול להעלות את הפרופיל אם אני אתפוס פיקוד ואלך לרופא שיחתום לי שזה לא מהווה בעיה.

אני לא ראיתי את התוכנית אבל אבא שלי סיפר לי דברים והייתי בהלם. אני מתחיל להשתכנע, אך יחד עם זאת, אין שום סיכוי בחיים שאני אהיה ג'ובניק פקיד שלא עושה כלום. אני מעדיף לא להתגייס מאשר להיות איזה כלומניק שלוש שנים.

האם מישהו נוסף סובל בגלל התוכנית הזאת? האם למישהו נוסף יש מחשבות שניות? מה לדעתכם כדאי לי לעשות?

תודה מראש.

נערך לאחרונה ע"י shaboo בתאריך 25-01-2007 בשעה 19:55.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 25-01-2007, 20:13
  IsraelAtHeart IsraelAtHeart אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.12.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shaboo שמתחילה ב "ההורים שלי ראו את התוכנית בערוץ 10 "אשם במותו" ומאז..."

אפילו שהוא לא בן יחיד, וזכותו להתגייס לקרבי, הדעה של המשפחה היא מאוד מאוד משמעותית לחשיבה של הנער..

אם ההורים שלי היו כל כך הולכים נגדי.. הייתי חושב פעמיים ברצון שלי להתגייס לקרבי, חייבים תמיכה מהמשפחה.. וקשה מאוד להמשיך ולגלות מוטיבציה לשרת כלוחם כשכל המשפחה שלך לוחצת עליך "להפסיק עם השטויות האלו".. זה מוריד ת'מוטיבציה וזה גורם לשינוי דעה.. אפילו בצורה קיצונית בחלק מהמקרים..

תדבר עם המשפחה שלך ותסביר להם שמה שמראים בתוכנית אחת זה לא מה שהולך בכל הצבא.. ויש גם המון יתרונות בשירות קרבי.. וזה מה שאתה רוצה ושיתחילו להתייחס אליך כאל גבר עם רצונות משלו.. ולא כאל אחד שצריך לקבל מה שההורים שלו חושבים.. תיהיה עצמאי.

בהצלחה.

גדס"ר צנחנים, מרץ 08.

ישן 25-01-2007, 20:33
צלמית המשתמש של Suicide Commando inc
  Suicide Commando inc Suicide Commando inc אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.12.06
הבעיה היא שלהורים יש את הטענה המנצחת:
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shaboo שמתחילה ב "ההורים שלי ראו את התוכנית בערוץ 10 "אשם במותו" ומאז..."

אם תלך לקרבי, יכול להיות שתמות, אם תלך לג'ובניקים, תוכל להמשיך את החיים שלך.
can't beat that one

אבל זו לא סיבה לתת להם לקבל בשבילך החלטות שאינך רוצה. אם אתה לא בן יחיד אז אין לך מה לדאוג בכל מקרה, רק תסדר את עניין הפרופיל. הבעיה הזאת נובעת מכך שההורים שלך אוהבים אותך מאד, כך שאם תתגייס לקרבי, בסופו של דבר הם כן יתמכו ויהיו שם בשבילך כי הם אוהבים אותך.

ישן 26-01-2007, 03:33
  shaboo shaboo אינו מחובר  

חבר מתאריך: 02.12.06
יפה mark, זכרת
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי mark322 שמתחילה ב "רגע... אז הלכת לועדה הרפואית..."

בועדה הרפואית הורידו לי את הפרופיל ל64. הפשטתי את הבעיה בהודעה הראשית כדי לא להיכנס לכל הסיפור. דיברתי עם הרופאים בצורה רצינית, והם היו סימפטים מאוד למצבי, אך הסבירו לי שהם לא יכולים לא לעשות כלום כשהמכתב הזה ברשותם. הם היו בסדר גמור. יחד עם זאת, הוא אמר לי שיהיה לי נורא קל ללכת לועדה רפואית שוב עם "פתק מרופא משפחה" ויעלו לי את הפרופיל חזרה במהירות הבזק, כי אין לי בכלל כוויות קור נכון להרגע.

אבל עכשיו צצה בעיה חדשה, קונצנזוס במשפחה נגד גיוסי לקרבי. הסבתא, האמא, האבא, החברים מהעבודה של אמא (יוצאי צנחנים), האחות, דודים, כולם נגד קרבי וזה נורא בעייתי. אמא שלי קראה לאיזה עו"ד יוצא צנחנים והוא ישב והסביר לי שעות. אני בשלי נשארתי.

זה כ"כ מעצבן, דרך אגב, כי יש לי חברים שיש להם פרופיל 97, והם מחפשים כל דרך אפשרית להוריד. אני בין היחידים שרוצה פרופיל גבוה, אך מורידים לי. חוקי מרפי.

בכל אופן, תודה לכולם על התשובות, אני אנסה לדבר איתם. אם כבר אני שואל אבל, רציתי לדעת אם אפשר עדיין לעבור מיון למודיעין? זאת אומרת, אם אני אשלח לצבא מכתב. קיבלתי זימון לפרויקט גאמא לפני שנה בערך אך מכיוון שאז הייתי בטוח שאני הולך לקרבי, היה לי מוטיבציה ופרופיל 97, לא הייתי מתאים (יש עדיפות לפרופיל נמוך).

נערך לאחרונה ע"י shaboo בתאריך 26-01-2007 בשעה 03:36.
ישן 26-01-2007, 01:27
  timtim timtim אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.09.05

טוב אז ככה עצתי אלייך אחי....אלתאבד תקווה ואל תילחץ יתר על המידה..זאתתדובה אופיינית של הוריםץץהרי אתה הבן שלהם אתה היקר להם מכל..הם לא יהיו מסוגלים להיות שלמים עם עצמם אם הם ימסרו את הדבר היקר להם מכל לידים חלקות ולאוזניים ערלות....זה הרושם שמתקלב בזמן האחרון על הצבא המון מחדלים ובעיות....

אל תריב איתם בשוםפנים אופון זה ההורים שלך דבר ראשון תן לה כבוד...הם חרדים כרגע אבל אם תנסה לשוחח איתם על המצב...תפרוס בפניהם את האפשרויות שלך...אתה יודע תהיה מאורגן...תראה נחישות לשירות בקרבי....תגיד להפ שאתה נורא רוצה אבל אתה מוכן ללכת לקראתם ולשקל בשנית....תראהלהם שאיכפת לך מהדעה שלהם גם...בסופו של דבר אני מאמין שהם ירגעו קצת ואף יאפשרו לך להתגייס לקרבי..ומקסימום אם לא אחי...לא קרה כלום..תוכל לתרום הכל בתור חייל בעל ג'וב...זה לא מפחית מערכך....
שיהיה בהצלחה...
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 00:27

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר