לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 28-01-2007, 18:29
  SORD FISH SORD FISH אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.08.03
כמה זמן יספיק לדעתכם להתאמן לגיבוש צנחנים?

שלום רב אני רוצה לגשת לגיבוש צנחנים, ואז לדובדבן וכיום אני בכושר אפסי, החל מהשבוע אני מתכנן לעשות 2-3 ריצות בשבוע ולהוסיף אימונים חופשיים כלומר שכיבות שמיכה בטן וכו'... חלק מהריצות שאני מתכנן לעשות הם בשדות(אני מקווה שאכן ייצא) עכשיו הבעיה היא שהתאריך גיוס הוא לאמצע נובמבר
חצי שנה כמעט להיות בבית שרוב החברים הקרובים יהיו מגוייסים, בקיצור אני רוצה להקדים את הגיוס וביגלל שאני קרבי זה ייצא ליולי (במידה ואכן הבקשה תתקבל)ככה ואז יהיה לי חודש וחצי חודשים בלבד לאימונים כי כיבוש הצנחנים יוצא באפריל לפי מה שהבנתי(אם לא תתקנו אותי בבקשה)

בקיצור מה אתה אומרים יש במיקרה תאריך גיוס לקרבי בין יולי לנובמבר? האם חודשיים יספיקו ?

תודה רבה
אגב אני מתלבט קשות בין צנחנים\גולני\גבעטי\סטי"לים אשמח אם תעזרו לי גם בזה

שבוע טוב לכולם ותודה לעוזרים
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 28-01-2007, 18:36
  Ergotech Ergotech אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.05.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SORD FISH שמתחילה ב "כמה זמן יספיק לדעתכם להתאמן לגיבוש צנחנים?"

כעיקרון בכדי לעבור את הגיבוש הזה אתה לא ממש צריך כושר.
כושר בסיסי רצוי, אבל לא יותר מזה.
99.9% מכלל הגיבושים ובעיקר אלה שהם חצי יום הוא הכושר המנטלי.
מכיר את המשפט "הכל בראש" ? אתה אולי אומר "לא, זה לא נכון.. כושר הוא העיקר"
אבל שתעבור את הגיבוש תבין שזה המשפט הכי נכון בעולם, והמשפט הכי נכון שאני מכיר.
תכניס לעצמך טוב טוב לראש שאתה עובר את הגיבוש, אל תפרוש בשום שלב (במיוחד לא בשקים כי זה בתכלס אם אתה עובר את זה אין לא תפרוש..) וזהו אחי, הכל בראש..

אגב,
את הגיבוש צנחנים אני עברתי, אבל ביקשתי גולני עוד לפני שהגיעו התוצאות.. ושם אני אנסה להגיע לפלס"ר..
לגיבוש צנחנים התאמנתי כשבועיים לפניי.. נכנסתי לכושר בסיסי (ריצות 2-4 ק"מ, סטים של 30 ידיים, 50 בטן, ועבדתי על שרירי כתפיים וגב - מתח)

נערך לאחרונה ע"י Ergotech בתאריך 28-01-2007 בשעה 18:40.
ישן 28-01-2007, 18:41
  SORD FISH SORD FISH אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.08.03
תודה רבה אבל כושר מרבי ורגלים חזקות מאוד יסייעו
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Ergotech שמתחילה ב "כעיקרון בכדי לעבור את הגיבוש..."

תיראה נכון מאוד שהכל בראש, ככה זה ניראה לאנשים שעברו את זה מן הסתם,
לא משנה איזה כושר תגיע אתה תיקרע שם אבל כמה שיהיה יותר כושר יהיה יותר"קל" למרות שלא באמת חשים את זה בזמן הגיבוש, כמה שהריאות שלך והרגליים שלך יהיו חזקות יותר אני מאמין שיהיה לך יותר קל... למשל בריצת 2000, תתאמן לריצה תנסה לעשות תוצאות טובות הגוף שלך יבוא יותר מוכן ואני מאמין שזה ייסייע... תודה אח שלי.

ותגיד אתה כבר מגוייס ? אם כן איפה משרת?

האמת מצד אחד אני רוצה גולני מצד אחר לא... אני מאוד רוצה להגיע לסיירת אבל אם לא הגיע אני אהיה בגדוד רגיל, שאני לא הכי רוצה ומעדיף כבר גדוד רגיל בגבעטי מה גם שגולני זה בצפון עם תנאים יותר טובים... מקווה שההשוואה הזו לא תפגע באף אחד ואם כן מצטער..

מה אתם ממליצים בקיצור גולני\גבעטי וכו'... תודה

נערך לאחרונה ע"י SORD FISH בתאריך 28-01-2007 בשעה 18:44.
ישן 28-01-2007, 18:55
  Ergotech Ergotech אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.05.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SORD FISH שמתחילה ב "כמה זמן יספיק לדעתכם להתאמן לגיבוש צנחנים?"

בקשר לשאלות שלך.

* כושר זה לא הצד החזק. באמת ש-99.9999% זה רק ה" הכל בראש"
אני כבר אומר לך, כי אני עברתי כמה וכמה גיבושים (שייטת, צנחנים, יום-סיירות...)
ובאמת אחי, שכמעט כל ה-100% זה רק המנטליות, הכח המנלטי.
קח לעצמך את המשפט "הכל בראש" ותפנים אותו.. אל תקרא ותגיד בסדר הכל בראש.
תפנים את זה.. אם אתה חזק בראש, הגיבוש הזה יעבור בטייייל וכמעט בלי קושי.

* אני עדיין לא התגייסתי, אני במרץ מקווה לקבל גולני כי משום מה נפלה טעות ושלחו לי נח"ל
אני מחכה לתיקון. ובגולני אני אנסה להגיע לסיירת..

* גם אם תיפול בצנחנים אתה תגיע לגדודים, והגיבוש יחטיו"ת צנחנים הוא הרבה יותר קשה מגיבוש יחטיו"ת גולני, נח"ל או גבעתי.. ככה שאתה יכול לנסות לעבור יחטי"ות צנחנים, אבל תדע שממש ממש קצת אנשים עוברים את הגיבוש, ולא כל מי שסיים יעבור.. קח את זה גם בחשבון. הביקוש לצנחנים וליחטיו"ת הוא גבוה בד"כ..

עריכה:
אני רוצה להבהיר לך דבר אחד,
אתה לא חייב לעשות ריצת 2000 ב-6 דק'... יש כאלה שעושים את זה גם ב-10-12 דק' והם אלה שיוצאים ליחידות מובחרות, וכל אלה שעוברים ב-6 דק' פורשים ראשונים - ואני מבטיח לך שזה יהיה ככה. אתה צריך ראש חזק, אתה צריך להגיד לעצמך שאתה עובר את זה, לא לחשוב על הכאב, ותגיד שעוד מעט אתה מסיים את זה ותוכל לנוח.. אל תוותר לעצמך בכלל וזהו.
אל תקרע את עצמך. אתה סתם תזיק לבריאות שלך..
אימונים דורשים זמן, אי אפשר גם בחודשיים להכנס לכושר שיא.. זה לוקח התמדה ובעיקר זמן.

נערך לאחרונה ע"י Ergotech בתאריך 28-01-2007 בשעה 18:59.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 06:09

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר