לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 30-01-2007, 10:57
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
גרמניה: ילד בן 12 יהפוך לילדה

גרמניה: ילד בן 12 יהפוך לילדה
יום שלישי, 30 בינואר 2007, 10:27 מאת: מערכת וואלה!

מגיל שנתיים התעקש טים שהוא בעצם ילדה. בגיל 12 שינה שמו לקים, החל לקבל טיפול הורמונלי ובגיל 18 יעבור ניתוח לשינוי מין

טים, ילד גרמני בן 12, הרגיש שהוא בעצם ילדה מהרגע שנולד: מיומו הראשון הוא אהב לשחק בבובות וללבוש שמלות. הוריו הבינו אותו והתייחסו אליו כאילו היה בת. בגיל 12 החליט טים להפוך לילדה בלונדינית בשם קים, ובכך יהפוך, ככל הנראה, לאדם הצעיר ביותר ששינה את מינו.

אביה של קים, לוטץ, אמר בראיון לעיתון גרמני כי, בנו החל לשחק בבובות וללבוש שמלות מהרגע שנולד. לדבריו, בגיל שנתיים טים כבר עמד על כך שהוא בעצם ילדה. "החיים שלנו היו נורמלים לחלוטין – ראינו את טים כילדה וזו לא היתה בעיה", אמר האב.

באופן בלתי נמנע, הבעיות החלו כאשר החלו להופיע על גופו של טים סממנים של גיל ההתבגרות. ב"מעריב" דווח, כי בשלב זה ההורים פנו לאנשי מקצוע על מנת לאפשר לבנם ניתוח לשינוי מין. במסגרת ההתייעצויות שקיימו, אמרו להם חלק מהפסיכולוגים כי יש לשלוח את הילד לטיפול, אולם חלק הסכימו שניתוח הוא הפתרון הנכון.

"אין ספק בכנות הבקשה שהופיעה כבר מהילדות המוקדמת", אמר ד"ר ברן מינבורג, מנהל קליניקה לטיפול בבעיות זהות, והוסיף "זו תהיה טעות לתת לקים לגדול כגבר. זהו מקרה חד משמעי שאנו נתקלים בו לעיתים רחוקות".

באשר לטים, היום הוא ילדה בת 14 בשם קים. קים החלה לקבל טיפולים הורמונלים לבלימת ההתפתחות המינית כגבר. הטיפול לשינוי מין יסתיים רק בעוד ארבע שנים, משום שהחוק הגרמני אוסר על ניתוח לשינוי מין למי שטרם מלאו לו 18. בינתיים קים מנהלת אורח חיים נורמלי, וחולמת לעבור לפריז ולהיות מעצבת אופנה.

http://news.walla.co.il/?w=//1049319

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 30-01-2007, 17:44
צלמית המשתמש של minimax
  משתמשת נקבה minimax minimax אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
שלח הודעה דרך MSN אל minimax Facebook profile
מה שחסר לי בכתבה
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי minimax שמתחילה ב "גרמניה: ילד בן 12 יהפוך לילדה"

מינו של אדם נקבע על פי שלושת הG :
genes = המטען הגנטי של התאים. לזכר יש כרומוזום אחד של X,וכרומוזום אחד Y,ולנקבה יש שני כרומוזומים של X. חשוב לבדוק שהכרומוזומים הם שלמים. אז הדבר הראשון שבודקים אצל ילד כזה זה את הקריוטייפ. במקרה שמוצאים XY תקין,אז מדובר בוודאות בזכר גנטי. בהחלט קרו מקרים שילד חשב שהוא ילדה,ומצאו שבחלק מהתאים חסר Y,או שחלק מהכרומוזום שבור.
gonads=לזכר יש זוג אשכים בנפח תקין שיושבים בשק,אשכים שמפרישים טסטוסטרון ברמה תקינה ובגיל מסויים מתחילים לייצר זרע בכמויות מסחריות. לנקבה יש זוג שחלות שמפרשיות אסטרוגן ופרוגסטרון,ובגיל מסויים מתחילות לבייץ באופן סדיר. לא ברור לי איך אפשר להתחיל בטיפול לשינוי מין בגיל כל כך צעיר,לפני שאפשר לבדוק את רמת הפעילות באשכים.
genitelia=לזכר יש פין באורך תקין,ושק אשכים סגור לגמרי. לנקבה יש דגדגן קטן ושפתיים פתוחות לגמרי. יש מקרים שהמערכת החיצונית נתקעת "באמצע".
אני מאמינה שהרופאים בדקו ביסודיות את כל שלושת הG,ואם כל הבדיקות תקינות,הרי שמדובר בזכר לכל דבר. אני לא מאמינה שיש "מין של המוח" ששונה מהמין הפיסי.
מה שעוד הייתי רוצה לדעת,זה את ההשלכות העתידיות של הטיפול ההורמונלי בגיל כזה צעיר:
איך הוא ישפיע על הגובה הסופי?
האם הוא מעלה את הסיכון לסוכרת ולבעיות בבלוטת התריס?
לסיכום,נראה לי טירוף לעשות את זה לפני גיל ההתבגרות. יכול להיות שבעוד 3-4 שנים ההורמונים ישטפו את המוח והוא ישנה את דעתו?

נערך לאחרונה ע"י minimax בתאריך 30-01-2007 בשעה 17:46.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:15

הדף נוצר ב 0.06 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר