לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום עיצוב גרפי! וזה וזה חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > תרבות ואמנות > גרפיקה, ציור ותלת-מימד
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-01-2005, 22:23
  iDaNv iDaNv אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.10.04
שלח הודעה דרך ICQ אל iDaNv
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי dor_le שמתחילה ב "מצטער על הביקורת הנוקבת???"

לפי מה שראיתי הוא לא ממש נעלב,והוא גם הודה לי על הביקורת.
אני ישיר וכן עם הביקורות שלי ולא אומר סתם "יפה" או "לא משהו" בלי לפרט-מתוך כבוד ליוצר וליצירה,אין צורך להשלות בן אדם שמה שהוא עושה זה טוב,כאשר עומדים לו על הבעיות והטעויות הוא לא יחזור עליהן.
"רוע לב"-ממש לא,עיצוב (ואמנות בכלל) זה מקצוע מאוד סובייקטיבי ואינדיווידואלי וכל אחד מאיתנו ספג/סופג/יספוג ביקורות כאלו ואחרות.
לדעתי הביקורת שלי הייתה מקצועית ולעניין ואני לא רואה בה שום בעיה,אולי היא הוצגה בצורה קצת קשוחה ונוקבת,ולכן התנצלתי מראש-זה חלק מהעבודה ומהלמידה שלו,אם הוא יהיה חלש אופי הוא מהר מאוד ייצא מהעסק,כי ללמוד לקבל ביקורת זה חלק ניכר מהתחום. גם אני סופג ביקורות על עבודותיי ואף מודה לאלה שנתנו לי אותן גם אם לדעתם זה לא יפה.
תקפתי? ממש לא....
השפלתי? ממש לא נראה לי...
כמו כן,לא נראה לי לעניין שתתערב במה שאני אמרתי ל-CellularPlaya ותחליט שהוא הושפל או נעלב..
מקווה שהבהרתי את עמדתי,
עידן
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 22-01-2005, 00:08
  iDaNv iDaNv אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.10.04
שלח הודעה דרך ICQ אל iDaNv
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי CellularPlaya שמתחילה ב "בקשר לביקורת."

בבקשה :
בקשר לאיור-תראה,בהתחלה חשבתי שזה טיל שבא על החומה...עכשיו נדמה לי שזה עפרון (?) בעיקר בגלל "the writing on the wall"-יכול להיות שאני טועה...זה יכול להיות רעיון מענייין רק הביצוע לא ממחיש את זה בצורה טובה,אם זה אכן עפרון אז זה לא הכי נראה ככה-זה מהבחינה האיורית...יכולת לנסות ולשחק איתו,לעשות משהו מושך ולא להעמיד אותו "סתם" שמה,אולי לעשות אותו בפרספקטיבה או משהו בסגנון...(יכול להיות שזה לא עפרון,ואני סתם כותב שטויות כרגע...)
וכאן גם נכנס החלק הקריטי של הקומפוזיציה-מצד אחד היא עמוסה באובייקטים ומצד שני היא די סימטרית מה שהופך אותה למשעממת...לא מושכת...אני חושב שאם לא היית כל כך מסדר את הטקסטים וקצת מעז לשחק איתם ועם מיקומם היה יכול לצאת משהו יותר מעניין ומושך....
הקונספט-הקו הרעיוני המנחה. מהו? מה הרעיון של העבודה? אולי אני אישית לא הבנתי,או לא השקעתי מחשבה,אשמח אם תסביר לי למה התכוונת
ישן 22-01-2005, 01:16
  CellularPlaya CellularPlaya אינו מחובר  

חבר מתאריך: 20.09.03
אז ככה:
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי iDaNv שמתחילה ב "בבקשה :): בקשר..."

איור - הכוונה הייתה באמת לעיפרון אבל אם אתה אומר שזה לא כל כך ברור לדעתך, אני לא כל כך
מבין אני דיי מתחיל ואין לי מושג איך משחקים אם פרספקטיבה. אולי תוכל להסביר לי כמה טריקים?
(אני יודע)
קומפוזיציה - שמתי לב שהעבודה כמו שאתה אומר מאוד סימטרית ובגלל זה שמתי את ה - West
Side בפונט קצת שונה כזה יותר "חופשי" אני אקרא לזה. חשבתי לשים את ה - West Side באדום
אבל כל העבודה היא במצב Grayscale ולא RGB אז לא הצלחתי.
קונספט - בעקרון לא ממש השקעתי במסר העבודה (אני יודע זה בין הדברים החשובים) אבל יותר התמקדתי בביצוע של העבודה ולראות מה אני יודע ומה לא (כי פעם גם ניסיתי לעצב וכל מיני).

נערך לאחרונה ע"י CellularPlaya בתאריך 22-01-2005 בשעה 01:24.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:43

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר