לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 31-01-2007, 11:07
  GilBates GilBates אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.07
בתגובה להודעה מספר 5 שנכתבה על ידי shahaf_z שמתחילה ב "כמו שאתה יודע"

תקשיב בן אדם... צה"ל זה ההזדמנות שלך להתפתח, גם אם אתה לא יוצא עם מקצוע. אתה חושב שזה סתם שהרבה מנהלים ובכירים היו קצינים בדרגות גבוהות בצבא?

שירות משמעותי רציני יכול לתת לך הרבה, לא עושים את זה "בשביל הצבא". אני חתמתי שנה קבע ואני יכול להגיד לך שזה היה שווה. קשה לראות את זה מנקודת מבט של טרום גיוס ואפילו לא כשאתה בתוך הצבא... אבל אח"כ זה מחזיר את עצמו תאמין לי.

אתה בכל מקרה עומד בפני שירות שזה דבר קשה ולא פשוט... יש אימרה שמי שנותן מעצמו לפעמים מקבל הרבה יותר בחזרה...

אחרת חבל לך על הזמן. היום גם ככה די קל להשתמט... אם אתה לא רציני, אז גם ככה הצבא ישבור אותך מהר מאוד וזה לא משנה אם תהיה קרבי או ג'ובניק - כי את הטירונות בקושי תעבור.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 01-02-2007, 03:50
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
מצטער על התגובה המאוחרת
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי shahaf_z שמתחילה ב "שאלה על מכונאי רכב בצבא.."

אין לי כרגע מחשב, ורק עכשיו קראתי את השאלה.

כמו שנאמר, בגדול צריך רק לבקש לראות קצין מיון בבקו"ם, תמיד יש חוסר במי שרוצה ומתאים. אפשר גם לפנות מראש ללשכת הגיוס ו/או חיל החימוש (אני יכול לחפש מספר עדכני אם יש רצון).לאחר סיום הקורס בצריפין אפשר להשתבץ לכל יחידה בצה"ל בהתאם להיכן שיש צורך באותו מחזור.

בפיקוד דרום יש הרבה אפשרויות: ברמת היחש"מ/סדנאות, שהם המוסכים המרכזיים של חיל חימוש עצמו יש לך אפשרויות של שיבוץ בג'וליס (ליד קריית מלאכי),צאלים, קציעות וחיון (בערבה). יש כמובן גם פלוגות אחזקה בכל בסיס גדול של צה"ל ברמת מתקני אימון ומרכזי אחזקה של חטיבות/אוגדות שמהם לא חסרים בדרום, צאלים,ביסל"ח,קציעות,צוקי עובדה,ביסלמ"ש ושיזפון רק לדוגמה. יש גם מחלקות חימוש בכל בסיס קטן עם מצבת רכב ובכל גדוד, רק לדוגמה גדודי השיריון בהכשרות, חטיבת גבעתי, גדוד הנדסה להב, הגדס"ר המדברי,גדוד האיסוף של מוד"ש . בקיצור אפשריות בכל מקום, כולל חיל אוויר וים (אפילו אילת), שיש לו מצבת רכבים ושבו חסר חייל לתקן. השיבוץ נקבע בד"כ לקראת סוף הקורס, למעט לחיילים שנשלחו מראש על ידי חיל או זרוע.
לגבי חוסר הרצון לתרום,אל תטעה בחשיבה, השירות כאיש מקצוע בחימוש בכלל וכמכונאי בפרט, ממש לא קל. זה מקצוע מתיש, שוחק ומלוכלך ללא הרבה יוקרה והוקרה, אבל כן קריטי בחשיבותו (ומוכר באזרחות לתעודה וניסיון).
אישית אני ממליץ על שירות בגדוד מבצעי, אבל
אם יש לך בעיות עם קרבי כנראה שזה לא יתאים.

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 03:47

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר