לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 02-02-2007, 10:33
  b-17 b-17 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.11.04
בתגובה להודעה מספר 2 שנכתבה על ידי Benor2005 שמתחילה ב "א. איזה רמת כושר גופני דרושה..."

אז ככה הרמת כושר מאוד נמוכה בקושי צריך כושר רק במדסים ובמסעות זה יעזור לך
ובתרגילי הסתערות זה חשוב אממ בקשר למשמעת בהתחלה זה שכונה אבל אחרי שבועיים בצבא תבין שאתה כבר לא בבית תאמין לי שיסדרו אותך אנחנו בדרך כלל עושים די שכונה אבל נכנסים בנו על זה יש ימים שנותנים לך זמנים לא נורמלים בכוונה בגלל שאנחנו זורקים עליהם אבל זה יחס גורר יחס כזה הם עושים משהו לא בסדר אנחנו דופקים להם תלוז עדיף שזה לא יקרה כי הם סתם נכנסים בך חזק על דברים כאלה וזה שובר חיילים
בטירונות יש קטעים נפשים ופיזים שבאמת שוברים בנאדם הקטע הנפשי פשוט משפיע על כולם יש רגעים שאתה פשוט שואל תעצמך מה אתה עושה שם שאתה לא ישן וקורעים לך תתחת כל היום אבל מתגברים על זה זה באמת מאתגר שאתה חושב על זה במחזור שלנו נוב 06 כולם ישנים בחדרים חוץ מדרקון שהם באוהלים אבל לפי מה שהבנתי כל מחזור זה משנה ויש מפזרי חימום ובחלק מהגדודים גם מזגנים קטנים בחדרים בקשר לאוכל האוכל בשיבטה הוא טוב יש ימים שאפילו מאוד טוב תאמן לי שאחרי כמה ימים בשטח עם מנות קרב אתה תתפלל לאכל תאוכל בבסיס ככה שלא מתלוננים אם יש לך עוד שאלות אני ישמח לענות

תותחנים נוב 06!!!
!!~איכון כי אנחנו כאן בשבילך~!!

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 02-02-2007, 10:52
  b-17 b-17 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Benor2005 שמתחילה ב "א. אז אתה אומר שאם אני אגיע..."

א. עדיף לך לבוא עם קצת כושר זה יקל עליך יקל מאוד! יש קטעים
שצריך לרוץ עם אפוד תאמין לי זה יגמור לך על הצורה אחרי ריצה עם אפוד אתה פשוט נשפך ובוחן מסלול וכל הדברים האלה צריך לזה כושר יש כאלה שבאו בלי וסובלים מזה תבוא עם קצת כושר לא צריך כושר מטורף

ב.המנות קרב המשופרות ממש טובות זה עם תירס טונה שוקולד וכאלה דברים עכשיו הביאו לנו מנות משנת 2004!!!! ככה שזה ים של טונה ומלא שטויות בוטנים וכאלה דברים אל תדאג זה ימלא אותך המנות קרב הן שימורים דברים שמחזיקים בשטח

ג. את המסע כומתה אתה עושה בסוף מקצועות אצלנו זה עוד חודש וחצי כבר יש תאריך אל תחשוב על זה קודם תסיים טירונות שזה הקטע הקשה אחריזה תחשוב על כומתה תאמין לי שתעבוד קשה עד שתרוויח אותה

ד. לשמירה אל תביא כלום למה זה שבת בדרך כלל וחבל על השבתות שלך אל תתעסק עם זה תשמור תשעות שלך כמו בנאדם לא שווה לך לסגור סתם תאמין לי שתשרוד

ה.יש לך שעת ט"ש כל יום אתה יכול לעשות בשעה מה שבא לך עדיף להתקלח לדבר עם ההורים קצת לשבת עם חברים ולעשן אם אתה מעשן

ו. מבחינת האנשים הגדוד שלנו באמת טוב יש שם אנשים טובים ברור שיש גם בעייתים אבל מעיפים אותם בהתחלה ועכשיו העיפו עוד כמה שלא מתאימים להיות לוחמים וגם בסוף מקצועות מעלים לגדוד כמה אנשים בלי אימון מתקדם חוץ מזה תפגוש מלא אנשים מכל מני סוגים מתחברים בדרך כלל לכולם יש אלה שלא ממש מתחברים כי הם מופנים ויש שוקיסטים שלהם הכי קשה והם מקשים על אחרים חוץ מזה אתה תתחבר מאוד מהר בגלל שכולם באים בלי שהם מכירים אף אחד

תותחנים נוב 06!!!

ישן 02-02-2007, 17:54
  b-17 b-17 אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי b-17 שמתחילה ב "סיימתי טירונות 03!!!"

אז ככה אני יענה לכולכם

בקשר לפלא ולMP3 תביא הכל זה חשוב לשישי שבת ולנסיעות
בדרך כלל מעיפים תבעייתים תאלה שעושים בעיות ולא רוצים להיות וכאלה שהם ממש שוקיסטים שקשה להם שהם לא מבינים מה עושים וכל הזמן בשוק אתה תיראה כבר בצבא זה די מצחיק
איך היציאות היציאות הן סבירות עד עכשיו היה לנו 2 שבתות בבית אחת בבסיס עכשיו שינו לנו את זה בגלל המקצועות ואנחנו סוגרים 21 ואז שבוע כן שבוע לא סה"כ יציאו ממש ממש טובות יחסית לטירונות

בקשר לשאלה על הבנות אז ככה הבנות אצלנו לוחמות כמו כל הבנים ברור שבמדס"ים וכאלה דברים הסרגל מאמצים שונה והן צריכות לרוץ פחות מרחק או זמנים יותר ארוכים מעבר לזה הן שוות לכולן היחס טוב מאוד לדעתי כי הוא לא שונה משלנו והבנות ממש תותחיות רובן ממש סבבה ומצחיקות יש כאלה שפחות אבל שוב זה כמו הבנים חחחח

תותחנים נוב 06!!!

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 22:28

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר