שלום,
אני נמצא כרגע בדח"ש עוד חודש לגיוס עכשיו אני מעוניין להוריד פרופיל והשאלה היא אם אני יוריד פרופיל ל 64/48 מה יציעו לי? מה הצבא יכול לתת לי במצב כזה? איזה תפקידים אני יכול לבקש שהם בלי מיון?
תודה
באופן אישי אני יכול להגיד לך שאני שונא אנשים כמוך, אני מאמין שגם שאר הפורום ככה...
מצדי אם אתה מוריד פרופיל, תוריד כבר ל-21 נפשי, שכל החיים שלך זה יהיה רשום לך בקורות חיים ושתגדל תיהיה בעל הבאסטה הכי גדולה בשוק..
nivi_3 אני גם שונא אנשים כאלה אבל לפעמים אין ברירה בחיים ולא מסכנים חיים בשביל שום דבר... (יש לי אסטמה )
אני נלחמתי להעלות את הפרופיל כדי ללכת לקרבי אבל במחשבה שנייה למה שאני אסכן את עצמי ..
איזה שירות נראה לך יותר מספק, בגדודים של נח"ל (לדוגמה) או לסדר כל היום תיקים של מלש"בים במחסני הבקו"ם... יש גיוון שם.. פעם לפי הא'-ב'.. פעם לפי תאריכים... ממש מעניין בבקו"ם..
בתגובה להודעה מספר 6 שנכתבה על ידי nivi_3 שמתחילה ב "איזה שירות נראה לך יותר מספק,..."
ציטוט:
במקור נכתב על ידי nivi_3
איזה שירות נראה לך יותר מספק, בגדודים של נח"ל (לדוגמה) או לסדר כל היום תיקים של מלש"בים במחסני הבקו"ם... יש גיוון שם.. פעם לפי הא'-ב'.. פעם לפי תאריכים... ממש מעניין בבקו"ם..
מה הפרופיל שלך עכשיו?
82
אבל אין מה לעשות אני לא ילך להתחיל לעשות מסעות שאני יכול ליפול באמצע הדרך!!!
אני סירבתי פינוי כי רציתי גולני יצאתי לדח"ש מה לא עשיתי אבל שחושבים על זה אין ברירה..
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי k1235 שמתחילה ב "[QUOTE=nivi_3]איזה שירות נראה..."
תראה תכל'ס לא יודע מה להגיד לך.....
מצד אחד אני מאמין שעשו את זה לפניך ויעשו את זה עוד אחרייך.... אסמטים בקרבי...
מצד שני אם זה סיכון גדול כל כך אז לא שווה לך למות באמצע מסע...
מצד שלישי, איך זה שנתנו לך פרופיל 82 אם זה כ"כ מסוכן כמו שאתה אומר?