לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-02-2007, 16:42
  GilBates GilBates אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי CoPilot666 שמתחילה ב "מזל"טים - צריך עזרה בבקשה."

א. אני מבקש ממך לא להשתמש בביטוי "ג'ובניק מסריח", אם אפשר... היוקרה של מקצועות מסויימים מדברת בעד עצמה בלי הצורך להעניק כינויים לאלו העוסקים במקצועות אחרים. ומעבר לכך, לא כולם כשירים רפואית לבצע תפקיד קרבי.

ב. לא מציע לך לברור בין קורסי הטסת המזל"טים. נראה לי כי כולם מעניינים, כולם חשובים וכולם כוללים כמות גבוה של הטסה.

ג. ההצעה הכי קונסטרוקטיבית שאני יכול להציע לך היא לברר מתי נפתח איזשהו קורס מתאים ולנסות לתאם עם היחידה ועם מנהל הגיוס את גיוסך ליחידה כזו, אם צריך על ידי דחיית הגיוס גם.

ד. לא כולם מקבלים את הפריווילגיה לעסוק בחלומות שלהם. אני מאוד מאוד מקווה כי הצבא יידע לנצל את כישוריך (שיכולים לתרום המון) אבל אל תיפול רוחך אם לא, ובטח שאל תוותר על השירות הצבאי... אתה נשמע כמו בן אדם איכותי וחבל שתעשה דבר כזה. אני שמעתי למשל על מישהי דוברת פרסית מהבית שמאיזושהי סיבה לחלוטין לא ברורה הצבא החליט שלא לשבצה ע"פ מאפיין זה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:24

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר