לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 03-02-2007, 21:51
  dor_zinger dor_zinger אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.02.07
שאלה בקשר לקשרגי"ם (אני יודע שיש נושאים אבל לא כמו שלי...)

יש לי די הרבה שאלות בקשר לקשרגי"ם אני יישמח עם תענו לי...

1)כמה קרבי זה באמת קשר"ג ? הם יוצאים לפעולות עם הגדודים שהם משרתים בהם?
2) עם שולחים אותי לתותחנים/שריון איך מתפקד שמה קצין קשר כי זה שונה יש את הקטע של התפקידים בטנק למשל...?
3) יש התיחסות לבקשה של החייל באיזה מקום לשרת בתור קשר"ג?
4)אני יכול עם 72 לשרת בתור קשר"ג בחי"ר? כי הבנתי שקשרגי"ם משרתים בפלחיקים גם (של גדודי החי"ר...)...
5)עם איזה כומתות וסיכות (יש להם סיכות לוחמים???) הולכים קשרגי"ם? (תמונות אמיתיות של סיכות יהיה נחמד..)
6)תראו יש לי נתונים טובים עם תרצו אני יפרט...ואני יכול ללכת לסטילים/דבורים ויש לי "גב" מה שנקרא בחיל ז"א שבחיל הים בתור חפ"ש יכולים להיות לי חיים ממש קלים ואני יכול לדאוג להגיע לתפקיד כזה או אחר ועם מבחינת "אקשן" (לא מדבר על איקסים דפוקים על הרובה) והרבה פעילות יש הרבה בדבורים? ויש למישו שיכת לוחם דבורים/דבורות?
7)עם קשר"ג יוצא לפעולה עם גדוד החי"ר/שריון/תותחנים שלו יכול להיות לו פק"ל קלע למשל?
8)יוצאים עם נשק? ואיזה?
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 03-02-2007, 23:14
  GilBates GilBates אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי dor_zinger שמתחילה ב "שאלה בקשר לקשרגי"ם (אני יודע שיש נושאים אבל לא כמו שלי...)"

1. די קרבי. קשר"ג לא מסתער ולא נמצא בחוד אבל הוא חלק מיחידה לוחמת והוא נמצא הרבה פעמים בחפ"ק.
2. קציני קשר מתפקדים שונה בכל יחידה בהתאם לאמצעי הקשר והשו"ב המופעלים ביחידות. יש שוני די משמעותי בתפקיד הקשר"ג בגדודי חי"ר ובגדודי תותחנים/שריון.
3. בהחלט יש. בסיום קורס קציני קשר גדודיים, אתה מקבל את רשימת ההצבות האפשריות ומביע את רצונך להיכן להשתבץ. בהתאם להצלחתך בקורס וה"ביקוש" ליחידה שביקשת, יש סיכוי. ובכל מקרה הסיכויים וההתחשבות גדולים בהרבה מאשר שיבוץ חוגרים (לא קצינים).
4. אני מאמין שכן אבל לא יכול לתת לך תשובה החלטית סופית.
5. כומתה של הגדוד בו הם נמצאים, סיכה של חיל התקשוב.
7. לא סביר. קשר"ג יוצא לפעולה אבל כחלק מחוליית הפיקוד ומשימתו היא בנושאי קשר.
8. הקצאת נשק בהתאם לגדוד בו אתה מוצב. בד"כ M16 בחי"ר וגליל/גלילון בתותחנים/שריון.
ישן 04-02-2007, 00:21
  The Arcane The Arcane אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.01.07
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי dor_zinger שמתחילה ב "הבנתי אבל עדיין אף אחד לא ענה..."

התפיסה שלך לא נכונה. קשר"ג זה קצין קשר גדודי, התפקיד שלו זה לא להילחם. אין לו שום פק"ל או תפקיד בטנק או משהו כזה. יש לו מחלקת קשר גדודית עם כמה חיילים והוא אחראי על ציוד הקשר והמחשוב של הגדוד, הקצאה שלו לפעילויות שונות, תקינות ואחזקה, דברים כאלה. אם יש מבצע או משהו שכל הגדוד משתתף בו הוא יוצא לזה גם והוא חלק מחפ"ק (חוליית פיקוד קדמית) של המג"ד. האחריות שלו נשארת אותה אחריות, לדוגמא לדאוג להחלפה ותיקון של מכשירי קשר פגומים, אספקת סוללות וחלפים, ובהערכות מצב לעדכן את המג"ד לגבי התחומים האלה כדי לעזור לו בקבלת החלטות. אני מקווה שהבהרתי את הנושא - זה תקף לגבי כל קצין מטה בגדוד.
ישן 04-02-2007, 20:09
צלמית המשתמש של GrimReaper
  משתמש זכר GrimReaper GrimReaper אינו מחובר  

חבר מתאריך: 19.04.04
לא קרבי אבל בסיכון
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי yotman שמתחילה ב "קשר"גים מוצבים גם כמפקדי..."

קציני מטה וחיילי פלוגות מפקדה נמצאים בסיכון בזמן פעילות מקצועית שוטפת אם כבר יש את האשכול הזה, הנה כמה דוגמאות מניסיוני לטובת מפקדים לעתיד:
קשר"ח דרומית עזה נהרג מכדור בצוואר, קח"ש חטיבה פצוע מ-RPG בנגמ"ש , ע.קח"ש נכה מקליע 7.62 באגן , קח"ש גדוד צבר מקליע ביד, 7 חיילי מפח"ט מפצמ"ר כולל חייל קשר פצוע קשה מרסיס בריאות,חייל קשר פצוע בינוני מתאונה בסופה ממוגנת בגזרה, וכו'.

ההתרגלות לשגרת העבודה המקצועית של תומכי לחימה, כאשר הם בסביבת סיכון, מהווה נקודת כשל אפשרית.
תמיד לזכור שכולנו חיילים קודם להיותנו אנשי מקצוע מסויים, לא להזניח חיילות פרט.

"When a true genius appears in the world, you may know him by this sign, that the dunces are all in confederacy against him."
John Kennedy Toole

ישן 04-02-2007, 21:50
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 16 שנכתבה על ידי AcidicJimmy שמתחילה ב "נצל"ש בנושא חופף"

קשר"גים נמצאים בחפ"ק עצמו - הם קצינים אג"מיים.

מ"פ מפקדה וקציני החימוש והלוגיסטיקה אינם קצינים אג"מיים אלא תומכים. הם עוסקים בתמיכה לוגיסטית של הגדוד. זה לא עושה את זה פחות מסוכן, אבל המיקום שלהם לא נמצא ביחד עם המג"ד. המ"פ נמצא בד"כ עם הפלוגה שלו וכך שאר הקצינים.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 04-02-2007, 22:31
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 19 שנכתבה על ידי AcidicJimmy שמתחילה ב "אוקיי"

בחפ"ק ימצאו קצינים אגמיים - קמ"ן, קש"א, קשר"ג, קמב"צ. מ"פ מפקדה ימצא היכן שחשוב שימצא ביחס למשימות הפלוגה. קח"ש, קל"ג ימצאו עם מחלקותיהם.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 23:41

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר