לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 04-02-2007, 23:02
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי SORD FISH שמתחילה ב "שליחת המנילה, איך לקבל בוודאות גולני?"

אין דבר כזה 100%. יש לך 50% סיכוי לקבל גולני. או שכן, או שלא.

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 04-02-2007, 23:28
צלמית המשתמש של rafi-8
  rafi-8 rafi-8 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.02.06
בתגובה להודעה מספר 9 שנכתבה על ידי SORD FISH שמתחילה ב "תודה רבה רבה אח שלי ממש מעריך את זה וסומך עליך..."

תראה.. מה שאמרתי לך זה מניסיון.. אני עשיתי את מה שייעצתי לך וקיבלתי גולני..

אני הלכתי לקצין מיון ולפי הדברים שלי הוא השתכנע לתת לי גולני.. והוא אמר לי אני "אמליץ עליך לגולני ואני מאמין ומקווה שיקבלו את המלצתי.." אז ככה שלקצין מיון יש יותר משקל למילה שלו מאשר למישהו שמילא במנילה גולני-5 ולא מכירים בדיוק את הסיפור שלו והכל.. אם תספר לקצין מיון מה הסיבות שלך, ואם תראה לו שאתה באמת רוצה ליהיות בגולני ולא משנה מה יהיה, הסיכוי שתקבל גולני ייגדל משמעותית..

אני אמרתי לו שסבא שלי ואבא שלי ודוד שלי היו בגולני ( לא שיקרתי לו או משהו, אמרתי לו רק דברים אמיתיים) והוא ראה שאני לא ניגשתי לגיבוש צנחנים וסטילים שהיו לי כי אני רוצה רק גולני ואמרתי לו שאם לא גולני אני לא מתפנה מהבקום ואם צריך אז אני ידחה את הגיוס שלי כדי להתקבל לגולני.. כנראה שהוא הבין שאין סיכוי שאני הולך למשהו אחר.. כי אם תגיד אני מוכן גם נחל, או צנחנים הוא יבין שאתה לא ממש ממש נעול על גולני ויש עוד סיכוי להזיז אותך..

נערך לאחרונה ע"י rafi-8 בתאריך 04-02-2007 בשעה 23:31.
ישן 04-02-2007, 23:31
  Ergotech Ergotech אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.05.06
בתגובה להודעה מספר 14 שנכתבה על ידי SORD FISH שמתחילה ב "אין חכם כבעל ניסיון, אשמח לעוד כאלה שיגיבו פה..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי SORD FISH
תודה גבר !! אני יחרטט "זה חלום ילדות, זה מסורת של משפחה, אני לא חושב שיהיה לי טעם לשרת כלוחם ביחידה אחרת אם לא בגולני, אני לא זז עד שאתה אומר שאני בגולני, סליחה על החוצפה אבל תבין אותי זה חלום מגיל קטן אני קורא על היחידה וכו'... "

חח מה אתם אומרים מספיק משכנע? ואיך זה ביכלל הולך שם, אתה ניכנס ומה בידיוק הוא אומר\שואל וכו'..

אחי, תקשיב מה תעשה.
תרשום גולני 5, כל השאר 1..
אם לא ייתנו לך, ישלחו אותך אל הקצין-מיון.
תגיד לו רק גולני, שום דבר אחר לא.
תגיד לו שאתה מתעקש רק על גולני.. ובאמת אחי אל תגיד שום דבר אחר, כי כל מה שתגיד מספר 2 ומספר 3 אתה תקבל.. אז אל...

קצין מיון.
אתה יושב מחכה, קוראים בשם שלך אתה נכנס.
שואל אותך מה קורה מה איתך הכל טוב
3 יחידות שאתה רוצה
3 שאתה לא רוצה
ולמה אתה רוצה, למה לא
ביי

תהליך של פחות מ-5 דק'.
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 11:51

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר