לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 09-02-2007, 09:17
  Daemon Daemon אינו מחובר  

חבר מתאריך: 25.07.02
חרמון או לוד?

שלום לכולם.. אני לקראת שלבי סיום קד"ס לוחמה אלקטרונית בחיל האוויר (כרגע בבסיס הטכני).
בזמן זה ניתנה לי האפשרות לבחור את היחידה בה אשרת מבין 2 אפשרויות.. בסיס לוד, או מוצב בהר החרמון.. מה שגורם לי להתלבטויות קשות..
אני מתגורר בפ"ת, מה שאומר שאם אבחר בלוד, אהיה 10 דקות נסיעה מהבית, אך מצד שני שירות בחרמון הוא שירות ביחידה מבצעית ובאופי קרבי.. מה שתמיד רציתי..
ניסיתי לעשות השוואה בין שני המקומות המקומות, ובאופן כללי, שניהם פשוט לא מתאימים לי, לכן אני פונה אל החבר'ה מהפורום כאן.. איזו מן האפשרויות לפי דעתכם עדיפה יותר?

באופן כללי, השירות בחרמון די מפחיד אותי, מדובר בנסיעה ארוכה במיוחד הביתה, וגם כן המקום עצמו די מפחיד, שכן יש לי הרגשה שמדובר במקום סגור שכזה בתוך ההר.. גם העובדה שיש שם מספר מצומצם מאוד של אנשים מעט מפחידה (חייבים להסתדר עם כולם), ועקב זה גם תורנויות מרובות, קור, אולי גם תחושת שעמום שכזאת עקב העובדה שהמקום סגור..
אך מצד שני, מדובר ביחידה קרבית, מה שתמיד רציתי, מקבלים תעודת לוחם, עושים השלמה לטירונות 03, מתעסקים במערכות שאף אחד אחר לא מתעסק, האווירה הסודית וכו'..

והסיבה שלמעשה מונעת ממני לבחור את לוד היא שהמוטיבציה שלי תרד באופן דרסטי.. גם העובדה שהבסיס נמצא מטר מהבית די מבאסת (במיוחד כשסוגרים כל שבת שניה).. העבודה עצמה גם נשמעת לי די משעממת וכמובן, אני הופך מאותו הרגע לג'ובניק מת באופן רשמי..

מה שגורם לי אגב לכל הבלבול הזה זו העובדה שעד עכשיו הייתי מתוכנן להיות ביחידה אחרת.
לסיכום, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא יתרונות באחת האפשרויות שיעלו על האפשרות השניה..
שבת שלום.

נערך לאחרונה ע"י ביטיס בתאריך 09-02-2007 בשעה 11:30.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 01:10

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר