לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 08-02-2007, 16:48
  Dmith Dmith אינו מחובר  

חבר מתאריך: 09.11.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אריה פ שמתחילה ב "סיימתי גיבוש צוללות הבטיחו ראיון אבל במדור סיירות אומרים שלא"

זה די פייר אחי.. כי היו אנשים שקרעו לעצמם את התחת ביום סיירות כדי לקבל חובלים, ואז קרעו לעצמם את התחת כדי לסיים את הגיבוש ורק אז הגיעו לצוללות. ותן לי לחדש לך, גיבוש המשך (לאלו שבאי דרך גיבוש מרכזי) באופן טבעי גם קשה יותר, כי קשה יותר לגרום לאנשים לפרוש.. לצורך ההמחשה, אני הבנתי שאתה התחלתם משהו כמו 110 אנשים. ואת המסע סיימו בערך 40.

אצלנו התחילו את הגיבוש (ממש התחילו) 74 וסיימו 52/54, לא זוכר בדיוק. וזה אומר משהו לדעתי..

חוץ מזה אחי, אל תזלזל ביום סיירות.. הוא קל יותר רק בדיעבד. כשאתה עושה אותו, הוא מראה לך כמו גהנום, ואני בטוח שיש הרבה אנשים שסיימו גיבושים שהיו פורשים ביום סיירות בגלל רגע של חולשה ויעוש. =)

בקשר לראיונות, כמו שאמרו לפני, לצערך אחי לא נותנים. אבל אם שי לך פרופיל 82 ומעלה אתה יכול לקבל גיבוש צנחנים, ולאומת מה שעברת, הוא יראה בדיחה.

בהצלחה בהמשך.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 08-02-2007, 21:38
  Dmith Dmith אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 15 שנכתבה על ידי yagirulez שמתחילה ב "[QUOTE=Dmith]הוא לא צודק.. יש..."

תודה על האמוציות אחי.. אבל ההשואות הם לא שלי. אני לא היתי בגיבוש שייטת ולא בגיבוש מטכל. לי המסע לא היה קשה. ואני בניגוד לחבר'ה כמוך לא התחלתי להתאמן רק חודשיים לפני יום הסיירות, אלה עושה זאת כל חיי. אני בספק אם אתה תוכל לעמוד באימון כושר אחד שלנו שבא כחימום לקראת "האימון" של המאמן. אז נא לא לעבור ליציאות האלו ולא לצבוע אנשים בצבעים.
אני לא יודע אילו גיבושים עברת (כי אם הבנתי נכון אתה בגבעתי), אבל אנשים שבאו דרך גיבוש שייטת אמרו שיהיה להם מסע אחד בלבד- יותר קשה מזה שהיה בצוללות ואחד שאני מכיר ממטכל, שגם לא התקבל בסוף, שאמר שהוא לא ציפה בכלל למסע כזה קשה, שחשב שאחרי גיבוש מטכל זה יראה בדיחה.. הבחור טעה.

אז אנא ממך חבר, שמור את העצבים שלך לאמא ואבא שלך ולפני שאתה תגיב על ההודעה הזאת תשתה כוס מים או תעשה איזה מסע "קשה" במיוחד בכושר קרבי שלך, תפרוק את עצמך ותחזור רגוע.

ערב טוב ידידי...

ישן 08-02-2007, 22:48
  מראדונה מראדונה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 01.07.06
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי אריה פ שמתחילה ב "סיימתי גיבוש צוללות הבטיחו ראיון אבל במדור סיירות אומרים שלא"

וואי כמה ת'רדים פותחים פה על הגיבוש צוללות הזה ובכל אחד רושמים יותר שטויות מבשני.
מי שסיים את הגיבוש..וואלה כל הכבוד אבל תפסיקו לרשום פה בדרמטיות שזה אחד הגיבושים הקשים, ושהמסע אחד הקשים...

בכל הגיבושון המצחיק הזה הדבר היחיד שהיה מאתגר זה הפעילות בלילה של היום השני.
חוץ מזה אין כלום בגיבוש! מה קרה כולה מסע רגיל לא קל אבל גם לא קשה וזהו!
דברו פה תאכלס..מה עוד יש בגיבוש? לשבת כל היום השלישי בהמתנה לפירוק נשקים או לראיונות? לעשות 10 דקות "יש גשם/אין גשם" ? ללכת איזה 8-10 סיבובים בתוך הבסיס בלי פק"לים ותד"לים?

זה לא גיבוש קל ואני לא זלזלתי בו כשעשיתי אותו וגם לא עכשיו אבל מספיק להגזים בתיאור שלו...

*לא באתי לפגוע פה באף אחד ולהמעיט בהישג של מי שעשה את הגיבוש..
ישן 09-02-2007, 02:01
  yagirulez yagirulez אינו מחובר  

חבר מתאריך: 22.11.06
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי מראדונה שמתחילה ב "וואי כמה ת'רדים פותחים פה על..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי מראדונה
וואי כמה ת'רדים פותחים פה על הגיבוש צוללות הזה ובכל אחד רושמים יותר שטויות מבשני.
מי שסיים את הגיבוש..וואלה כל הכבוד אבל תפסיקו לרשום פה בדרמטיות שזה אחד הגיבושים הקשים, ושהמסע אחד הקשים...

בכל הגיבושון המצחיק הזה הדבר היחיד שהיה מאתגר זה הפעילות בלילה של היום השני.
חוץ מזה אין כלום בגיבוש! מה קרה כולה מסע רגיל לא קל אבל גם לא קשה וזהו!
דברו פה תאכלס..מה עוד יש בגיבוש? לשבת כל היום השלישי בהמתנה לפירוק נשקים או לראיונות? לעשות 10 דקות "יש גשם/אין גשם" ? ללכת איזה 8-10 סיבובים בתוך הבסיס בלי פק"לים ותד"לים?

זה לא גיבוש קל ואני לא זלזלתי בו כשעשיתי אותו וגם לא עכשיו אבל מספיק להגזים בתיאור שלו...

*לא באתי לפגוע פה באף אחד ולהמעיט בהישג של מי שעשה את הגיבוש..

מסכים איתך לגמריי אחי...זה ראסמי גיבושון וחוץ מהחדר הסודי עלק שום דבר בו לא התקרב לקושי.
ובקשר ל"צוללן" החכם והיפה הזה שחושב שאני ידיד שלו...תרד אבל תרד מהר מהעץ שעלית עליו...כולה עברת גיבוש שכל מי שישקיע בו יעבור אותו.המסע הזה אם לא הזיז לך בגלל שאתה כזה גבר ומתאמן כל החיים אז גם לא הזיז לי אחרי שנה בכושר קרבי...ואני לא תופס מזה יותר מידי כושר ככה שזה מראה לך שהמסע לא היה כזה קשה. יש עוד כלכך הרבה אנשים שאומרים את זה וחוץ מזה אם אתה מבין טיפה אתה יודע שכל מסע לא קשור לכושר אלא לתפיסה שלך. אם תסתכל על מסע כדבר שתכף נגמר הוא יעבור לך הכי בקלות בעולם וזה כנראה מה שאתה עשית וזה גם בטוח מה שאני עשיתי...ועוד הייתי חניך תורן במסע והמפקד טרטר לי את התחת כדי לאחד את הקבוצה ולעשות לו מצבה כל 5 דקות.
מי שהיה בגיבוש שייטת ומטכל ואמר לך שהמסעות שם יותר קלים לא יודע מהחיים שלו...ואולי הוא אמר את זה בגלל לחץ מנטלי יותר גדול שיש בגיבושים האלו.
פשוט מאוד עם טיפה שכל וכושר בסיסי לגמריי אתה מסיים את המסע הזה בקלות.
ועוד משהו...רק שתוכל להשוות: התאמנתי באחריי ובסדרת חנוכה עשינו מסע 15 קמ עם אלונקות פתוחות כל המסע ,סדרת פסח אותו דבר רק שכל הדרך הייתה עלייה-במוחרקה ליד חיפה אם אתה מכיר, ביום ירושלים מסע 25 שרק בשליש האחרון פתחנו אלונקות.
אז עכשיו תגיד לי אם יש מה להשוות בכלל בין המסע בגיבוש שיש לך תדל עם שק של 10 קילו גג ויציקה של עוזי למסעות אלונקה כאלה ארוכים.
ועוד משהו שלא הבנת נכון...ההודעה הראשונה שלי אליך ממש לא הייתה בכעס וגם זאת לא...אני לא רב עם אנשים דרך המחשב יש לי יותר חיים מזה...ובקשר לשירות שלי בגבעתי...בכולו אני יעשה פי 7 יותר ממה שתעשה בכל השירות שלך בצוללות...מה שגורם לצוללות להיות מובחר זה שהכלי יקר ויש בו מערכות סודיות...כל השאר זה סתם גאוות יחידה שפיתחו הם לא עושים הרי כלום חוץ מלאסוף מודיעין...וגם מבחינתך קודם תתגייס ותסיים מסלול ואז דבר איתי כצוללן.
ישן 09-02-2007, 17:22
צלמית המשתמש של Saeglopur
  Saeglopur Saeglopur אינו מחובר  

חבר מתאריך: 06.01.07
שלח הודעה דרך ICQ אל Saeglopur
בתגובה להודעה מספר 24 שנכתבה על ידי Senda R שמתחילה ב "אנשים שהיו בגיבוש שייטת ומטכל..."

אולי זה היה להם קשה כי הם זילזלו בזה? ציפו שזה יהיה הליכה בפארק לעומת מה שהם כבר עברו.

גיבוש צוללות הוא הגיבוש הרציני היחיד שעשיתי, והמסע לא היה לי קשה בכלל. ולא התאמנתי לפני זה ולא כלום, ואין לי כושר טבעי יוצא דופן :/
פשוט אמרתי לעצמי מראש שהכי חשוב לא לפרוש לא משנה מה, הייתי די לחוץ מזה אפילו... ובאמת שזה לא דרש ממני כוחות עצומים. מה שכן קיצרו לנו אותו קצת כי היה עומס חום. אבל כנראה שהוא היה מספיק כי איזה חצי גיבוש פרש שם.
אולי באמת הרבה תלוי במה שאתה מתכונן אליו מבחינה פסיכולוגית, is all i'm saying.

ישן 09-02-2007, 19:51

בתגובה להודעה מספר 27 שנכתבה על ידי אריה פ שמתחילה ב "yagirulez זה שהמסע של צוללות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי אריה פ
yagirulez זה שהמסע של צוללות היה לך קל לא אומר ששאר המסעות היו קשים יותר וזה גם לא אומר שום דבר על הקושי של המסע כי לטחון קילומטראז' חודשים לפני הגיבוש ואז לבוא כמו סוס זה יפה מאוד אבל גם קוף יכול לעשות את זה,מה החוכמה ומה אתה מנסה להוכיח כאן בכלל? שאתה יודע ללכת? עשית בכלל גיבושים אחרים שאתה מדבר?

כל אופן ויכוח מטופש. יצרתי קשר עם איזו אחת שאולי יודעת משהו ואולי יכולה לעזור לי.

אחי סתם התלכלכת עכשיו...
מה זה השטויות האלה טחנת קילומטרז חודשיים לפני????
שנה לפני הגיבוש בדיוק התחלתי להתאמן בכושר קרבי של אחריי בלי קשר בכלל לגיבוש...כמו שראית בהודעות שלי עשיתי מסעות בפסח חנוכה וביום ירושלים...ככה שזה ממש לא חודשיים לפני.
אני אמרתי מהתחלה שכושר בסיסי ושכל-יענו לדעת שהכל בראש ושהמסע הזה עוד מעט נגמר עוזר וככה עושים מסעות...
קח לעצמך את זה גם בחשבון ותעבור את המסע בקלות ולא כמו קוף...כמו גבר
ואם אתה רוצה מידע על הגיבוש על המתקן הסודי וכל זה דבר איתי בפרטי...
ישן 10-02-2007, 03:20
  Dmith Dmith אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 30 שנכתבה על ידי yagirulez שמתחילה ב "[QUOTE=אריה פ]בסך הכל אמרתי..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי yagirulez
עזוב שטויות של מסווג לא מסווג...כל הארץ יודעת על זה...
וסבבה הבנתי שאתה יודע מה יהיה בזה אז שיהיה לך בהצלחה ובאמת אל תתרגש מהמסע או משאר הגיבוש...תכנס לאוירה של הח'ברה תשקיע ואל תעשה פאקים באמינות ובאמת שתעבור...

יודעת או לא יודעת, כל עוד בקשו לא לדבר, בבקשה תכבד את זה. אם שאר החבר'ה בגיבוש לא אמורים לדעת מה מחכה להם, גם כבודו הבחור לא צריך, אחרת אין פואנטה.

אני לא כל כך הבנתי את הקטע שלך, למה אתה שונא את ש7, אולי כי לא קיבלו אותך ליחידה המעפנה הזאת "שלא עושה כלום" וש"נחשבת עלית רק בגלל הכלים" וזה פגע לך לאגו, אבל זאת באמת לא סיבה להסריח על ימין ועל שמאל ולעבור על בטחון השדה. אז אנא ממך, לפחות תתנהג כמו בן אדם שמכבד את עצמו, כמו אחד שעוד מעט מתגייס לגיבעתי ואמור להראות דוגמא לצעירים ממנו.
לילה טוב.

ישן 10-02-2007, 12:37

בתגובה להודעה מספר 31 שנכתבה על ידי Dmith שמתחילה ב "[QUOTE=yagirulez]עזוב שטויות..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Dmith
יודעת או לא יודעת, כל עוד בקשו לא לדבר, בבקשה תכבד את זה. אם שאר החבר'ה בגיבוש לא אמורים לדעת מה מחכה להם, גם כבודו הבחור לא צריך, אחרת אין פואנטה.

אני לא כל כך הבנתי את הקטע שלך, למה אתה שונא את ש7, אולי כי לא קיבלו אותך ליחידה המעפנה הזאת "שלא עושה כלום" וש"נחשבת עלית רק בגלל הכלים" וזה פגע לך לאגו, אבל זאת באמת לא סיבה להסריח על ימין ועל שמאל ולעבור על בטחון השדה. אז אנא ממך, לפחות תתנהג כמו בן אדם שמכבד את עצמו, כמו אחד שעוד מעט מתגייס לגיבעתי ואמור להראות דוגמא לצעירים ממנו.
לילה טוב.

אחי אתה חי בסרט רע...אבל מה זה רע...מה קשור ביטחון שדה???למה יש בזה משהו סודי בכלל???הם פשוט רוצים שזה ישאר הפתעה כי זה דבר שלא מצפים לו ולא יודעים כלכך איך להסתדר איתו אם אתה לא יודע עליו...
ורק שתהיה בעינינים...יש לי חבר שמכיר את המפקד של כל ש7 והוא גילה לו מה יהיה בחדר לפני הגיבוש...אז מה אתה אומר על זה???וזה בדוק כן...למה הוא לא שמר על ביטחון שדה? צא מהסרטים אחי.
וואללה אני לא מאוכזב שלא התקבלתי...ברגע שראיתי מה זה צוללת מכו עוד הרבה הבנתי שזה לא מתאים לי ושאני לא יסתדר בה...אז העדפתי לסיים את הגיבוש בשביל נסיון וסתם בשביל החוויה...
אם אתה רוצה לחשוב אחרת בכיף שיהיה לך.
ולא שמת לב נראה לי...אני לא דיברתי על אף אחת שיודעת או לא יודעת דברים...
ואמרתי לך כבר...כל הכבוד לך שאתה בצוללות ואללה זה סודי וזה מובחר אבל אל תהיה בעננים...תעבור מסלול ואז נדבר על צוללן או לא צוללן אתה אמור לדעת כמה באמת מסיימים וכמה נופלים...בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה
ישן 10-02-2007, 21:38
  Dmith Dmith אינו מחובר  

בתגובה להודעה מספר 32 שנכתבה על ידי yagirulez שמתחילה ב "[QUOTE=Dmith]יודעת או לא..."

אווו... עכשיו אתה מדבר כמו בן אדם. עכשיו רואים שיש גם מסר במילים שלך מלבד הכעס.

בקשר לנאמר.
אני לא אלוהים, אני לא בא לשפוט אף אחד ובטח שלא את מפקד השייטת. אם הוא באמת אמר, זה נשאר על מצפונו. נכון שיש אנשים שיודעים על המתקן עוד לפני שמגיעים אליו. ולמה זה גורם? זה רק פוגעה באיכות המיון של החלק הנ''ל בגיבוש. מה זה אומר? שבגלל פליטות פה של אנשים כאלו או אחרים, אנשים פחות מתאימים יכולים להגיע לקורס. אז כל עוד שזה פוגעה בדרך כזאת או אחרת ביחידה, זה לא דבר שצריך לקרות.
ובקשר להערות שלך לגבי לסיים את המסלול : תצטת אותי בבקשה, תראה לי את המשפט שכתבתי שגרם לך לחשוב שאני חי בסרטים וחושב שכבר הגעתי וסוף המסלול... אני מבין מה עלי עוד לעבור, ולמראות שאני לא חושש מהקשאים אני לא מעביר בכלל חפיפה ביני לבין התואר צוללן. עד כאן התייחסתי רק למה שאני באופן אישי עברתי. נתתני רק את דעתי האישית וציטותים של דעתם של אנשים אחרים. אתה יכול לא להסכים איתי אבל זאת היא בעיה שלך בלבד, אני לא באתי לשכנעה אותך.
לא לכולם מתאים להיות צוללן, לא כולם יכולים לשרת על הכלי וזה מובן ומכובד. אז לא התאים לך, גם זה מובן. אבל זה לא אומר שצריך לשכנעה אנשים אחרים שמדובר במקום לא שווה או יחידה שלא עושה כלום וכיו''ב. אתה מתגייס לגבעתי, כל הכבוד, בהצלחה ביחידה. אבל כבוד היחידה זה לא לחרבן על אחרים, זה לכבד את עצמך.

GOOD LUCK.

ישן 11-02-2007, 01:03

בתגובה להודעה מספר 33 שנכתבה על ידי Dmith שמתחילה ב "אווו... עכשיו אתה מדבר כמו בן..."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Dmith
אווו... עכשיו אתה מדבר כמו בן אדם. עכשיו רואים שיש גם מסר במילים שלך מלבד הכעס.

בקשר לנאמר.
אני לא אלוהים, אני לא בא לשפוט אף אחד ובטח שלא את מפקד השייטת. אם הוא באמת אמר, זה נשאר על מצפונו. נכון שיש אנשים שיודעים על המתקן עוד לפני שמגיעים אליו. ולמה זה גורם? זה רק פוגעה באיכות המיון של החלק הנ''ל בגיבוש. מה זה אומר? שבגלל פליטות פה של אנשים כאלו או אחרים, אנשים פחות מתאימים יכולים להגיע לקורס. אז כל עוד שזה פוגעה בדרך כזאת או אחרת ביחידה, זה לא דבר שצריך לקרות.
ובקשר להערות שלך לגבי לסיים את המסלול : תצטת אותי בבקשה, תראה לי את המשפט שכתבתי שגרם לך לחשוב שאני חי בסרטים וחושב שכבר הגעתי וסוף המסלול... אני מבין מה עלי עוד לעבור, ולמראות שאני לא חושש מהקשאים אני לא מעביר בכלל חפיפה ביני לבין התואר צוללן. עד כאן התייחסתי רק למה שאני באופן אישי עברתי. נתתני רק את דעתי האישית וציטותים של דעתם של אנשים אחרים. אתה יכול לא להסכים איתי אבל זאת היא בעיה שלך בלבד, אני לא באתי לשכנעה אותך.
לא לכולם מתאים להיות צוללן, לא כולם יכולים לשרת על הכלי וזה מובן ומכובד. אז לא התאים לך, גם זה מובן. אבל זה לא אומר שצריך לשכנעה אנשים אחרים שמדובר במקום לא שווה או יחידה שלא עושה כלום וכיו''ב. אתה מתגייס לגבעתי, כל הכבוד, בהצלחה ביחידה. אבל כבוד היחידה זה לא לחרבן על אחרים, זה לכבד את עצמך.

GOOD LUCK.

אחי בלי להעליב יענו סתם הערה...יש לך פול שגיאות כתיב...מה נסגר???!!?
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 13:43

הדף נוצר ב 0.09 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר