לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 17-02-2007, 18:32
  Diablero Diablero אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.02.07
שטויות
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי omri_a2 שמתחילה ב "תוכנית אימונים של מטכ"ל שמקבלים אחרי היום סיירות.."

אין לי בדיוק את הדף אבל אני יכול להגיד לך שזה מסתכם ב :
4 ריצות שבועיות שהם עד 30 דקות ריצה ( כמובן בים אפילו מומלץ ), אתה יכול גם להרחיב את זה אבל זה המינימום שהם דורשים לאחר מכן ( אחרי הריצה ) אתה עושה פשוט אימוני כוח קטנים ( הכל לשיקולך ) שזה 3 סטים של 25-20 בטן ו 3-4 סטים של מתח\מרפקים . במתח זה כמה שאתה יכול לחלק את זה לסטים שווים עם זמן ובמפרקים פשוט לעשות מסר קבוע לאורך הסטים עם זמן שווה בינהם. זה כעקרון המינים שדורשים - כמו שכולם אומרים הכל בראש אבל גם צריך כושר.. ככה שזה המינימום מפה אתה רק יכול לשדרג.

נ.ב
כל מה שאמרתי זה יום אחד. ככה שיוצא יום של אימון ( ריצה וכוח ) ויום לאחר מכן מנוחה וככה 4 פעמים זה יוצא בשבוע.. 7 ימים 4 ימים אימונים ו3 ימי מנוחה.

אני אישית לא עובד ככה אבל זה מה שהם דורשים.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 17-02-2007, 18:45
  omri_a2 omri_a2 אינו מחובר  

חבר מתאריך: 03.01.07
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי Diablero שמתחילה ב "שטויות"

ציטוט:
במקור נכתב על ידי Diablero
אין לי בדיוק את הדף אבל אני יכול להגיד לך שזה מסתכם ב :
4 ריצות שבועיות שהם עד 30 דקות ריצה ( כמובן בים אפילו מומלץ ), אתה יכול גם להרחיב את זה אבל זה המינימום שהם דורשים לאחר מכן ( אחרי הריצה ) אתה עושה פשוט אימוני כוח קטנים ( הכל לשיקולך ) שזה 3 סטים של 25-20 בטן ו 3-4 סטים של מתח\מרפקים . במתח זה כמה שאתה יכול לחלק את זה לסטים שווים עם זמן ובמפרקים פשוט לעשות מסר קבוע לאורך הסטים עם זמן שווה בינהם. זה כעקרון המינים שדורשים - כמו שכולם אומרים הכל בראש אבל גם צריך כושר.. ככה שזה המינימום מפה אתה רק יכול לשדרג.

נ.ב
כל מה שאמרתי זה יום אחד. ככה שיוצא יום של אימון ( ריצה וכוח ) ויום לאחר מכן מנוחה וככה 4 פעמים זה יוצא בשבוע.. 7 ימים 4 ימים אימונים ו3 ימי מנוחה.

אני אישית לא עובד ככה אבל זה מה שהם דורשים.

תודה רבה לך (:
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 08:10

הדף נוצר ב 0.03 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר