12-02-2007, 03:18
|
|
|
|
חבר מתאריך: 07.02.07
|
|
אתם עשירים? קמצנים... (סיפור קצר)
למה העשירים קמצנים? אתה עשיר? אאא? לא שומע.... נו ברור שלא, מי המטומטם שיגיד כן, אחרי אמירה שכזאת. טוב, נעשה לכם טסט קצר:
אתם זוכרים את אותה חנייה תת קרקעית? נו... נכנסתם לשם, לא קראתם "כמה זה עולה", מיהרתם, לקחתם את פתקית הכניסה... וביציאה הבחור המסכן שיושב שם (בשביל 19.78 לשעה) אומר לכם פתאום, לאחר שהעביר את הפתקית שחיפשתם כשעה בכיסכם כשהיא מול העיניים על המושב:
- אני מצטער, נולדו לכם תאומים והמדינה לא תעזור לכם ב"שיט", אין לכם ביטוח וכל הפיקדונות השקליים שלכם והחסכונות שלכם נעלמו... (תאכלס' הוא אמר: 24 שקלים בבקשה... בקול רועד).
- מה? על מה? כמה זמן אני פה? אני רק נכנסתי לקנות אוכל...
- אתם פה משעה 13:23 ועכשיו 14:46 זה שעתיים כי עבר רבע שעה מהשעה השנייה /הוא אומר את זה כאילו אונסים אותו כבר בפעם העשרים היום, כן הוא משש בבוקר שם/.
- בשביל עשר דקות אתה לוקח לי 12 ₪?!!! /תלמדו לספור זה הלקח הראשון, ותלמדו להגיעה בזמן – שני/.
- מה אני יעשה זה מחשב! אני רק מעביר את הכרטיס /יא מזד... שכמוך אתה נוסע על מרצדס בנזזז... ואני גם רק של אגד!/
- זה גנבה! תראה לי את הכרטיס... /אתם עושים מבט של חוקר פרטי ללא אישור, כן הוא באמת צודק, אבל זה הון תועפות!!! /אני לא קמצן הם פשוט מגזימים/.
- תעשה טובה, תוריד לי את השעה השניה...
- לא יכול.
אני יכול להמשיך ולהמשיך... בקיצור אתם כן קמצנים! תחשבו עליו, הוא בטח סטודנט שמנסה לממן לעצמו את הלימודים שבהם הוא בקושי מצליח בגלל העבודה הקשה, וכן זאת עבודה קשה! אתם לא תרגישו את הכסף הזה! אבל אתם תוציאו לו את שרידי הנשמה שלו בגללם! בקיצור, תחשבו על מה שכתבתי פה! תתחשבו בזולת שעושה את עבודתו! אבל השוטרים האלה?!!! באמת מניאקים שמגזימים...
|