לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 12-02-2007, 18:31
צלמית המשתמש של pyro__man
  pyro__man pyro__man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.07.04
שלח הודעה דרך ICQ אל pyro__man שלח הודעה דרך MSN אל pyro__man
שאלה לגבי קצונה יעודית..

אוקיי אז שלום לכלום הייתי מעוניין לדעת כמה פרטים על קצונה יעודית..
הייתי רוצה ללכת לשם קיבלתי מנילה קרבית 97 והייתי משום מה בטוח שיש לי שם קצונה יעודית..
רק היום שמתי לב שאין לי שם את זה..
אני ממש עצוב על סף החושב לא ללכת לצבא..ממש ככה (זה כבר הקש ששבר את גב הגמל- יותר מדי אכזבות יש לי מהצבא המחורבן הזה ועוד לא התחלתי את השירות)
אני יודע בוודאות שהקבא שלי 53 פרופיל 97 כמו שהזכרתי ועדיין לא קיבלתי שום מסלול של קצונה יעודית..
היום תאריך אחרון לשלוח מנילה אני לא יודע איך לאכול את עצמי...
לשלוח או לא?? אני לא מעוניין בשום תפקיד שיש לי שם וכמו שזה נראה אין עם מי לדבר עכשיו..

למישהו יש מושג מה הנתונים הנדרשים לקצונה יעודית? למה אני לא קיבלתי את זה? (וקיבלתי גם דברים איכותיים כמו עתודה יום סירות וכדומה..)
מה יהיו ההשלכות של אי שליחת המנילה?
ואם אחרי השליחה של המנילה יש טעם בכלל לנסות ולראות אם אני מתאים ויכול להתקבל?

תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים..

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 12-02-2007, 18:36
  Grizzz Grizzz אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pyro__man שמתחילה ב "שאלה לגבי קצונה יעודית.."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי pyro__man
אוקיי אז שלום לכלום הייתי מעוניין לדעת כמה פרטים על קצונה יעודית..
הייתי רוצה ללכת לשם קיבלתי מנילה קרבית 97 והייתי משום מה בטוח שיש לי שם קצונה יעודית..
רק היום שמתי לב שאין לי שם את זה..
אני ממש עצוב על סף החושב לא ללכת לצבא..ממש ככה (זה כבר הקש ששבר את גב הגמל- יותר מדי אכזבות יש לי מהצבא המחורבן הזה ועוד לא התחלתי את השירות)
אני יודע בוודאות שהקבא שלי 53 פרופיל 97 כמו שהזכרתי ועדיין לא קיבלתי שום מסלול של קצונה יעודית..
היום תאריך אחרון לשלוח מנילה אני לא יודע איך לאכול את עצמי...
לשלוח או לא?? אני לא מעוניין בשום תפקיד שיש לי שם וכמו שזה נראה אין עם מי לדבר עכשיו..

למישהו יש מושג מה הנתונים הנדרשים לקצונה יעודית? למה אני לא קיבלתי את זה? (וקיבלתי גם דברים איכותיים כמו עתודה יום סירות וכדומה..)
מה יהיו ההשלכות של אי שליחת המנילה?
ואם אחרי השליחה של המנילה יש טעם בכלל לנסות ולראות אם אני מתאים ויכול להתקבל?

תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים..

המנילה הקרבית היא לא קבועה? איך זה הגיוני שלא רשום לך בכלל את האפשרות הזאת? (אגב הנתונים שלי הם כמו שלך)

ומזה בדיוק קצונה יעודית שאתה כל כך רוצה?
ישן 12-02-2007, 19:37
  Cfox Cfox אינו מחובר  

חבר מתאריך: 15.08.06
תודה... עכשיו אפשר לענות לך
בתגובה להודעה מספר 7 שנכתבה על ידי pyro__man שמתחילה ב "רפואה לוגיסטיקה תקשוב וחימוש.."

דבר ראשון, אובדן של שום תפקיד בצבא אינו מצדיק החלטה להשתמט או להוריד פרופיל, לא מבחינתך כלפי עצמך ולא כלפי חבריך שיצטרכו לטחון במקומך.
דבר שני, איך בדיוק החלטת שהתפקידים האלה הם כל-כך מצויינים? לפי מה שכתוב בחוברת? אני לא חושב שאני מכיר חייל אחד שימליץ לך ללכת לאחד התפקידים האלה. ראשית כי זו קצונה ייעודית, וזה אומר שאתה מגיע להיות קצין כשאתה צעיר מדי וחסר ניסיון, לא יוצא לך לטעום בכלל מה זה להיות חוגר. בהתאם, ההתמודדות עם החיילים עשויה להיות קשה. שנית, כי זה מחייב חתימה של קבע- שאין לך מושג היום אם זה דבר שאתה רוצה בכלל. דבר שלישי, כי זה מחייב יציאה לקצונה (בהנחה שאתה נשאר במסלול)- דבר שאין לך מושג היום אם אתה רוצה אותו בכלל. רביעית, כי מתוך ארבע התפקידים, לדעתי רק אחד מהם, תקשוב, עשוי להיות תפקיד מעניין.
דבר שלישיף אם אתה רוצה אתגר וסיפוק בשירות, מתוך המנילה הקרבית תבחר לוחם.

ישן 12-02-2007, 19:36
צלמית המשתמש של pyro__man
  pyro__man pyro__man אינו מחובר  

חבר מתאריך: 12.07.04
שלח הודעה דרך ICQ אל pyro__man שלח הודעה דרך MSN אל pyro__man
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי amit40404 שמתחילה ב "תשמע זה שלא תמלא תמנילה לא..."

לא רוצה קרבי יש לי סיוטים מזה ולא רוצה לצאת נכה אצל הקב"ן...

מזה קצין מיון??
ומין הסתם שזה דורש מיון מוקדם אבל לא שולחים לך זימונים למיון כזה זה רק במידה וזה סומן במנילה..

אני פניתי לצבא לא פעם ולא פעמיים ולא שלוש ולא ארבע תאמין לי שהרבה יותר בקשר לדבר אחר..
ופשוט מאוד שמו עליי לא רוצה להגיד מה.. שביב של תשובה לא קיבלתי..
שאלה פרוטקציות יכולות לעזור לי פה? כי אני יפעיל את כל מי שצריך זה לא ילך ככה שחברים שלי עם אותה הקב"א מקבלים ואני לא..

ישן 12-02-2007, 20:06
צלמית המשתמש של ביטיס
  ביטיס ביטיס אינו מחובר  
מומחה ללוחמת חי"ר, סיור וצליפה

חבר מתאריך: 06.12.04
בתגובה להודעה מספר 13 שנכתבה על ידי pyro__man שמתחילה ב "לא רוצה קרבי יש לי סיוטים מזה..."

1. יכול להיות שהמתאם שלך לא מספיק

2. יכול להיות שהנתונים האחרים שלך לא מספיקים.

3. מספיק עם האגואיזם. כמות ה"אני" וה"לי" שדחפת בכל פוסט כאן, פשוט מחרידה. יכול להיות שאתה פשוט לא מתאים לתפקיד וזהו. אף אחד לא מכיר אותך מספיק בשביל לעשות לך דווקא - וזו חשיבה ילדותית להחריד (ואם אתה חושב שתעבור קק"צ ככה - הפתעה!).

"After the uprising of the 17th of June the Secretary of the Writers Union had leaflets distributed in the Stalinallee
stating that the people had forfeited the confidence of the government and could win it back only by redoubled efforts.

Would it not be easier in that case for the government to dissolve the people and elect another?" -Bertolt Brecht

I remember very vividly, a few months after the famous pacifist resolution at the Oxford Union visiting Germany and having a talk with a prominent leader of the young Nazis. He was asking about this pacifist motion and I tried to explain it to him. There was an ugly gleam in his eye when he said, "The fact is that you English are soft". Then I realized that the world enemies of peace might be the pacifists - Robert Hamilton Bernays -

ישן 12-02-2007, 21:20
  GilBates GilBates אינו מחובר  

חבר מתאריך: 23.01.07
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי pyro__man שמתחילה ב "שאלה לגבי קצונה יעודית.."

נתונים הדרושים לקצונה יעודית:
(לא יאמר לך כלום... אבל שאלת)
מתאם לקצונה 2
פוטנציאלית חסום ע"י צד"כ (אני עוד צריך לאמת את זה)
פוטנציאלית חסום ע"י אחד מתתי-הציונים של הצד"כ (אני עוד צריך לאמת את זה)
עברית 9
נדרש מעבר גיבוש.

אין לך מה לדוש בנתונים... באמת שלא.

למה לא קיבלת? החל מאי התאמה וכלה באי צורך של הצבא או אי פתיחה במחזור. מיליון ואחת סיבות אפשריות. גם בזה אין לך מה לדוש. במקרה שלך אני חושב שלא קיבלת בגלל נתוני איכות לא מספיק גבוהים (כמעט, אבל לא שם).

ההשלכות של אי שליחת המנילה? לא תשובץ לאף תפקיד הדורש מיון מוקדם וקצין המיון ימיין אותך לפי מה שפתוח באותו הרגע ומתאים לנתונים שלך. הייתי מהמר על מוד"ש או על אחת מחטיבות החיר בעלות יחס מיון קטן מ - 1 (בתרגום לעברית - ביקוש נמוך).

טעם לנסות להתקבל? תמיד יש. מה תפסיד אחרת? שלחת פקס?
להוריד פרופיל? בשביל זה? השם ישמור. אתה עוד לא יודע מה זה צבא ואתה החלטת סופית מה מתאים לך עד כדי כך שתרמה ותשקר אחרת? אני מאוד מקווה שאמרת את זה כדי ליצור תחושת דחיפות (וזה לא עובד).

בכל אופן, בהצלחה בהמשך שירותך...
ישן 12-02-2007, 23:25
  Lipside Lipside אינו מחובר  

חבר מתאריך: 24.07.03
בתגובה להודעה מספר 17 שנכתבה על ידי pyro__man שמתחילה ב "אוקי תודה תשובה עניינית..."

תשמע.
שלח את המנילה (מהר!!)
תסמן שם תפקידים פחות קרביים או יותר מסייעים, אם זה באמת מה שמפחיד אותך - הפחד מפגיעה פיזית / מוות למשל.
תותחנים, מוד"ש (למרות שזה עדיין די קרבי, מסתער, למיטב הבנתי) ונ"מ יכולים להיות אופציות מצויינות בשבילך. גם ברצון להיות לוחם תוכל לסמן למשל 3, למרות שאני לא משוכנע מה ההשפעות של זה (1 רק יכניס אותך לצרות אני מניח).
תסמן את זה, ולאחר מכן תתחיל במשא ומתן עם הלשכ"ג לגבי הקצונה הייעודית. אם לא תשלח את המנילה - רק רע יצא לך מזה. עדיף לך לפחות לפתוח אופציה ב', שבמקרה ואתה לא משיג קצונה ייעודית או לא מתקבל למסלול, לפחות שתנחת על חיל מסייע פחות קרבי לפני שאתה מחליט להוריד פרופיל או לרוץ לקב"ן.

ישן 13-02-2007, 19:09
  idanmev idanmev אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.10.04
...

זאת אשמתך חבוב.. לא מעניין את הצבא שאתה היית עצבני ולא יודע מה שמילאת את המנילה
אין מה לעשות.. תתחיל להבין מעכשיו שצורכי המערכת קודמים הרבה יותר מצורכיך האישיים, אם תתחיל להבין זאת תתאכזב פחות מהצבא..
בקשר לקצונה יעודית - כמו שציינו קודמי, זה תלוי בציון העברית שלך, בדפ"ר שלך וכד'
כמו שתכלס בן אדם עם קב"א 52 + דפ"ר 60 יכול להיות קצין ולעומת זאת מישהו עם קב"א 52 דפ"ר 50 לא יכול להיות.

אני ממליץ לך לשלוח ללשכת הגיוס שלך פקס ונטפל בזה בהתאם לנתונים, ולמכסה שנותרה למיונים,
אני יכול כמעט בוודאות להגיד לך שאם לא היית ממלא מנילה בכלל לא היינו מתייחסים לבקשה שלך
אבל אם מילאת זה כבר טוב, בקשר למה שמילאת זה כבר לא ממש קשור ולא נראה לי שתהיה בעיה שנשלח אותך לקצונה יעודית [עוד פעם, תחליט לאן ולאיפה].
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 18:20

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר