13-02-2007, 20:14
|
 |
|
|
חבר מתאריך: 17.05.06
|
|
יכול להיות שלא רוצים אותי כקרבי?
שלום,
אני עומד חודש לפני גיוס, ובמצב שאמור להיות דיי נינוח מתעוררים לי המון סימני שאלה מצד לשכת גיוס
רקע: לפני שנה וחצי בצו ראשון נקבע לי פרופיל 82 סעיף תת משקל (הייתי 158 על 45) והרופא אמר שזה לא יפריע לי, סה"כ צעד בירוקרטי. הדבר נראה לי הגיוני אחרי שקיבלתי מיונים לחובלים והייתי בגיבוש (פרשתי).
לאחר מכן גיליתי שאני לא מקבל מנילה, אחרי המון התנגשויות עם לשכת גיוס ומדור סיירות הצלחתי להוציא גיבוש צנחנים ללא מנילה (מה שלא אפשרי) ולעבור אותו (בהתחלה חשבתי שאני לא מקבל מנילה בגלל הלימודים הטכנולוגיים שלי, אבל עכשיו אני מבין שזה בגלל החוסר משקל).
לפני שבוע לשכת גיוס יצרו איתי קשר בצורה דחופה שאני חייב להתייצב יום למחרת לבדיקות רפואיות (סה"כ בדיקת גובה ומשקל) התייצבתי ונקבע לי ע"י הרופא פרופיל 97 (162 על 52 קילו) ונאמר לי שהכל סודר. היום התקשרו שוב מלשכת גיוס ואמרו שאני צריך להתייצב ביום ראשון לבדיקות רפואיות שוב פעם אצל האחראי של מדור רפואה שם (או משהו כזה) בטענה "על מנת למנוע שייגרם לך אבל".
מצטער על החפירה, אבל כל דבר שהיה לי עם הצבא הלך בכוח והם עושים לי חיים קשים כבר מהצו הראשון ואני אמנם יודע טוב מאוד מה המטרה שלי, אבל הזמן שיש עד לבדיקה ביום ראשון, והמשפט המפחיד ("על מנת למנוע שייגרם לי אבל") מעלים בי ספקולציות לא נעימות :\
|