לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 18-02-2007, 01:13
  ShNu ShNu אינו מחובר  

חבר מתאריך: 18.02.07
יש סיכוי שהצבא יאבד נתונים של מלש"בים?

הייתי בגיבוש לוחמות בחודש ינואר, תפקדתי בצורה מצוינת.
בשלב בו הגיעו התוצאות בקיוסק המידע הופיע לי שלא התייצבתי לגיבוש. תמוה.
כשפניתי למדור קד"צ הם אמרו שיבררו את הנושא.
מס' ימים לאחר מכן, בשיחת טלפון נוספת למדור, הודיעו לי שלא עברתי את הגיבוש.
דבר דומה קרה לבנות נוספות שהיו בגיבוש, בנות טובות שאין שום סיבה שהן לא יעברו את הגיבוש (אחוז גבוה מהבנות המסיימות את הגיבוש- עוברות אותו ומתקבלות ללוחמה).
אחת מהבנות טוענת לאחר "בירורי מחתרת", שהמערכת איבדה תיקים של מלש"ביות שהיו בגיבוש ולכן הודיעו בתחילה שאותן בנות לא עברו. ובהמשך, בלית ברירה, סימנו אותן כאילו שנכשלו בגיבוש.

מדור קד"צ טוען שלא ניתן לערער ואו לקבל גיבוש נוסף.

ייתכן שהצבא באמת איבד את התיקים עם הנתונים?
מה ניתן לעשות במצב כזה?

תודה מראש,
שני.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 18-02-2007, 15:41
  horani horani אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.11.06
אפשרי בהחלט. והנה סיפור אמיתי שהתרחש ממש לא מזמן
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי ShNu שמתחילה ב "יש סיכוי שהצבא יאבד נתונים של מלש"בים?"

חבר אחד שלי התייצב ביום סיירות בתאריך 2 לינואר.
הבנאדם תותח על פשוט, אין מה להגיד עליו. גם מבחינת וכושר וגם מבחינת אופי, פשוט טיפוס שאי אפשר לתאר.
הוא יצא מהיום בלי כלום... לא שייטת לא מטכל לא חובלים.. כלום! והוא סיפר לי שהוא היה דווקא די טוב והצליח להשאר בין הראשונים ואני מאמין לו כי הוא בנאדם אמין מאוד..
קיצר למחרת הוא לא ויתר והחליט להתקשר לברר מה קרה.. התברר לו שמשום מה רשום אצל מדור סיירות שהוא פרש (!) וחתם ויתור, למרות שזה ממש לא נכון. כנראה טעות של אחד החיילים שם במדור סיירות.
הם הסכימו לתת לו יום סיירות חוזר ביולי, מה שמחייב דחיית גיוס למרץ.. הוא עדיין לא החליט.
ישן 18-02-2007, 18:20
  SSOTL SSOTL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.04
בתגובה להודעה מספר 8 שנכתבה על ידי ShNu שמתחילה ב "בינתיים גם כל פקס שאני שולחת..."

קד"צ? למה קד"צ? לוחמות זה קד"צ?

לאיזה לשכת גיוס את שייכת? תיכנסי לאשכול העליון שבפורום ותמצאי את המספר של הפקס שלו!

עריכה: ותאמיני לי שכל העניין של "נעביר את זה הלאה" אל תסתמכי על זה. במקום להתקשר אחרי כל פקס תשלחי כל יום 10 פקסים (תצרפי ת'פלאפון שלך להתקשרות) ותאמיני לי שעוד באותו יום הם חוזרים אליך ואומרים לך: תפסיקי בבקשה לשלוח פקסים אנחנו מטפלים בעניין. תלמדי אחותי:
אם יורים לכל הכיוונים ושולחים פקסים לכל המקומות האפשריים - בסופו של דבר זה יפגע באיזה פקיד והוא יתחיל להזיז עניינים!

נערך לאחרונה ע"י SSOTL בתאריך 18-02-2007 בשעה 18:23.
ישן 18-02-2007, 18:33
  SSOTL SSOTL אינו מחובר  

חבר מתאריך: 05.12.04
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי ShNu שמתחילה ב "לבנות זה קד"צ. כי לבנות יש..."

חברה את מתבלבלת. כשאומרים קד"צ הכוונה לקורסים שנערכים לפני הצבא: למשל קד"צ טכנאים שעוברים הכשרה בטכני של חיל האוויר, קד"צ נהיגה לנהגי משאיות וכו', קד"צ האזנות ערבית שזה קורס שבו לומדים ערבית לפני השירות הצבאי. תנסי לברר מי הם הגורמים מי הם הגורמים האחראים על גיבושי לוחמות, לא נראה לי שהלשכות גיוס הן האחראיות, ובמערכת גדולה כמו הצבא, כשמשהו הוא לא באחריות של פקיד מסויים וזה עובר לתחום האפור...אז גם כל הפקסים שלך יגיעו לאותו תחום (שזה בד"כ לפח).

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 17:06

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר