לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 21-02-2007, 22:24
  sdfg sdfg אינו מחובר  

חבר מתאריך: 08.03.06
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי The_Equivocator שמתחילה ב "בגלל זה הלינק שלך מוביל ל...?"

שכל אחד יאמין במה שהוא רוצה להאמין בו.

אהוד אולמרט הוא ראש ממשלה לא מוצלח. הוא עשה אלף ואחת טעויות במלחמת לבנון השניה ובמינוי של עמיר פרץ לשר ביטחון. אני גם לא אוהב את השחיתויות מסביבו ולא חסר אנשים בפלגת קדימה שאני לא מעריץ. לדעתי, אהוד אולמרט סיים את הקריירה הפוליטית שלו וכך גם מפלגת קדימה. המפלגה הזו אין לה בשר והביצועים שלה לא שווים כמעט כלום.

עם זאת, בנימין נתניהו לא יותר טוב ממנו. כבר ראינו את תפקודו של בנימין נתניהו בעבר. הוא רק יהרוס את המדינה, כפי שעשה בעבר. אותו הדבר לגבי עמיר פרץ.

כרגע, לדעתי, עד שלא יגיע מנהיג אמיתי אין צורך בקיום בחירות ועם כל החוסר אהדה שלי לאהוד אולמרט ודעתי שהוא אחד מראשי הממשלות הגרועים שהיו לנו בשנים האחרונות, אני לא רואה מנהיג אחר שיעשה משהו נורמלי - לכן, אני מעדיף שלא יהיו בחירות כלל מאשר שיבחר עוד אידיוט לראשות הממשלה.

אם זה נשמע לך כמו עבודה בעיניים, סבבה
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 21-02-2007, 22:23
  .ישראלה היפהפיה .ישראלה היפהפיה אינו מחובר  

חבר מתאריך: 07.07.06
עושה רושם שאתה די מחבב את האיש. אההממ, אתה רוצה לשוחח על זה?
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי sdfg שמתחילה ב "אני לא תומך של אולמרט, אבל גם..."

תרגיש בנוח, תתרווח על הספה. מתי חשת לראשונה ברגש שכזה?
...עמונה, כן.. אני מבין.. ומתי הבנת שזו אהבה? המכרז לבל"ל? אהממ.. ואשתך לא הבחינה בדבר?
לא, אתה לא צריך לחוש בושה, יש דברים גרועים יותר מלחבב את אולמרט, שמעתי שיש שבטים בדרום אמריקה שמכינים משקה פולחני מזיעה של אלפקות והם חיים עם זה בטבעיות. יש אנשים שהצביעו למפלגת המרכז והם התאוששו ומנהלים כיום חיים רגילים.

אתה יכול להרגיש בנוח לבכות, כן, תשתחרר. קח טישו. הפגישה הסתיימה. 750 ש"ח בבקשה. אין צורך לתת לך קבלה, אני חבר קדימה. לנו מותר.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
האשכול נעול

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 09:08

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר