לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה __ ברוכים הבאים לפורום מתגייסים וסדירים__ חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חיילים, צבא וביטחון > מתגייסים וסדירים
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 20-02-2007, 14:47
  Zeph Zeph אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.05
המקרה שלך מוכר. בוא ואתן לך כמה טיפים
בתגובה להודעה מספר 1 שנכתבה על ידי 890 שמתחילה ב "יום סיירות - מתחיל להתייאש כבר"

1. למקרה שלך יש תקדימים ידועים ולא מעט מהם. אין שום סיבה שלא תקבל חריג ולכן מה שאתה צריך לעשות זה להתעקש, להתעקש להתעקש. כל יום פקס, כל יום טלפון. תתקשר כמה פעמים כדי שתדבר עם אנשים שונים, בגדול מניסיוני היחס של העונים לטלפון שם מחפיר למלשב"ים. אבל יש פקידים בודדים שבאמת מראים נכונות לעזור, שווה לנסות להגיע אליהם במקרה. אם זה חשוב לך אל תוותר.
2. הפקס צריך להיות יחסית קצר ומתומצת כדי שיקראו אותו ולא ישר יזרקו לפח. מצד שני הוא צריך לכלול את המידע הרלוונטי, ותעבוד על הניסוח שלך. תראה מוטיבציה.
3. לדעתי ומניסיוני איתם (שהוא די גדול) מה שאמרו לך על ה"דרג הגבוה" זה שטויות במיץ. לדרג הגבוה שם לוקח מינימום חודש-חודש וחצי ואף יותר עד שהוא בכלל מסתכל\שומע על הפנייה שלך. מה שאתה צריך לעבור עכשיו זה את הסינון של הפקידים. את הפקסים שלי זרקו לפח אלף פעם ושכן קראו אותם, קראו רק את השורה האחרונה איתי בטלפון. כשחזרו אליי (בפעמים הראשונות) עם תשובה שלילית, כשדיברתי איתם על המקרה ראיתי שהם בכלל לא קראו את הפקס ולא ידעו במה מדובר, לא הכירו את המקרה ואת הסיפור שמאחוריו- רק ידעו מה הבקשה (ולא משנה מה הייתה הבקשה שלי) ועליה ענו לא. לקח לי כמעט חודשיים עד שהסתכלו על הפקס שלי מהתחלה עד לסוף ונתנו לי לדבר עם מישהו בכיר יותר. תדרוש לשוחח עם האחראי עליהם.
4. תכלול המלצות. מבית ספר - מחנך\ת, מנהל\ת. מהצופים, מחוגים, מאנשים בדרג בכיר בצבא אם אתה מכיר כאלה, לא משנה ממי.

זה לא קל בכלל. אם אתה רוצה את זה- זה מה שאתה צריך לעשות ואני מאמין שתצליח.
אם זה לא כזה חשוב לך חבל על המאמץ ולעתים המאמץ גדול.... תחשוב מעכשיו על זה ותחליט אם אתה לוקח את זה עד הסוף או לא.
בהצלחה.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 20-02-2007, 16:06
  Zeph Zeph אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.07.05
בתגובה להודעה מספר 12 שנכתבה על ידי stinger360 שמתחילה ב "טייס? ממש לא... טייס דורש 54...."

ציטוט:
במקור נכתב על ידי stinger360
טייס? ממש לא... טייס דורש 54. כל יחידה קרבית? אין קב"א נדרשת לשום יחידה קרבית (אלא אם אתה מדבר על סיירות) אז הקב"א שלו מספיקה כמובן גם לזה...

הקב"א הממוצעת עומדת על 51. קב"א שנחשבת יחסית גבוהה (מתאימה לקצונה) זה 52. ו54+ זה גבוה מאוד אבל זה לא כזה דבר נדיר בכלל...

אני יודע שטייס דורש 54 ומעלה.
אבל תחזור שוב להודעה שלי ותקרא טוב.
"הדפ"ר לא מאוד גבוה. הגזמת מאוד. הוא קצת מעל הממוצע (או הממוצע) והוא בסדר גמור, זה אחלה! מספיק לכל יחידה קרבית כולל קבלת מיונים טייס."
דיברתי ספציפית על הדפ"ר שלו, לא על הקב"א. והדפ"ר אכן מספיק לטייס ולכל הסיירות....

הקב"א לא. לפחות לא לכולן. ופה נכנסת האפשרות לקבלת חריג.

בנוגע לממוצע הקב"א, אני לא יודע ולא בדקתי ולכן לא אגיב. רק אעיר שהתאמה לקצונה לא נמדדת רק לפי הקב"א ויש מקרים של אנשים עם קב"א נמוכה שהיו חיילים טובים מאוד ויצאו לקורס קצינים..
אני גם לא חושב שאמרתי בהודעה שלי ש51 נחשב גבוה, או ש54 ומעלה זה מאוד נדיר.
תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 20:10

הדף נוצר ב 0.05 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2026 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר