
20-02-2007, 14:47
|
|
|
|
חבר מתאריך: 28.07.05
הודעות: 301
|
|
|
המקרה שלך מוכר. בוא ואתן לך כמה טיפים
1. למקרה שלך יש תקדימים ידועים ולא מעט מהם. אין שום סיבה שלא תקבל חריג ולכן מה שאתה צריך לעשות זה להתעקש, להתעקש להתעקש. כל יום פקס, כל יום טלפון. תתקשר כמה פעמים כדי שתדבר עם אנשים שונים, בגדול מניסיוני היחס של העונים לטלפון שם מחפיר למלשב"ים. אבל יש פקידים בודדים שבאמת מראים נכונות לעזור, שווה לנסות להגיע אליהם במקרה. אם זה חשוב לך אל תוותר.
2. הפקס צריך להיות יחסית קצר ומתומצת כדי שיקראו אותו ולא ישר יזרקו לפח. מצד שני הוא צריך לכלול את המידע הרלוונטי, ותעבוד על הניסוח שלך. תראה מוטיבציה.
3. לדעתי ומניסיוני איתם (שהוא די גדול) מה שאמרו לך על ה"דרג הגבוה" זה שטויות במיץ. לדרג הגבוה שם לוקח מינימום חודש-חודש וחצי ואף יותר עד שהוא בכלל מסתכל\שומע על הפנייה שלך. מה שאתה צריך לעבור עכשיו זה את הסינון של הפקידים. את הפקסים שלי זרקו לפח אלף פעם ושכן קראו אותם, קראו רק את השורה האחרונה איתי בטלפון. כשחזרו אליי (בפעמים הראשונות) עם תשובה שלילית, כשדיברתי איתם על המקרה ראיתי שהם בכלל לא קראו את הפקס ולא ידעו במה מדובר, לא הכירו את המקרה ואת הסיפור שמאחוריו- רק ידעו מה הבקשה (ולא משנה מה הייתה הבקשה שלי) ועליה ענו לא. לקח לי כמעט חודשיים עד שהסתכלו על הפקס שלי מהתחלה עד לסוף ונתנו לי לדבר עם מישהו בכיר יותר. תדרוש לשוחח עם האחראי עליהם.
4. תכלול המלצות. מבית ספר - מחנך\ת, מנהל\ת. מהצופים, מחוגים, מאנשים בדרג בכיר בצבא אם אתה מכיר כאלה, לא משנה ממי.
זה לא קל בכלל. אם אתה רוצה את זה- זה מה שאתה צריך לעשות ואני מאמין שתצליח.
אם זה לא כזה חשוב לך חבל על המאמץ ולעתים המאמץ גדול.... תחשוב מעכשיו על זה ותחליט אם אתה לוקח את זה עד הסוף או לא.
בהצלחה.
|