לוגו אתר Fresh          

אפשרות תפריט  ראשי     אפשרות תפריט  צ'אט     אפשרות תפריט  מבזקים     אפשרות תפריט  צור קשר     חץ שמאלה ברוכים הבאים לפורום "סקופים וחדשות". להזכירכם, יש לתת כותרות ענייניות לאשכולות אותם אתם פותחים. אני רואה בפורום מעין "היד פארק" שבו יש מקום לכל הדעות. לדבר אחד לא אסכים - לחריגה מחוקי הפורום. חץ ימינה  

לך אחורה   לובי הפורומים > חדשות ואקטואליה > סקופים וחדשות
שמור לעצמך קישור לדף זה באתרי שמירת קישורים חברתיים
תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה

ישן 19-02-2007, 02:47
  תפוחים תפוחים אינו מחובר  

חבר מתאריך: 27.01.04
ליכודניקים אמרו לעוזי לנדאו: אל תנטוש אותנו

כ- 60 ליכודניקים נכחו בפגישה של כ-4 שעות (כולל הפסקת ראיון באמצע) עם
עוזי לנדאו בה הפצירו בו לשוב לכנסת: המייסדים דרשו ממנו שלא להפקיר אותם
ושלא לבגוד בהם ובדרכם: "בלעדיך אנחנו יתומים בליכוד" אמרו לו. ואילו
הצעירים שבחבורה ביקשו ממנו להישאר בכדי להמשיך ולהחזיק עבורם את
המצפן התנועתי.

לנדאו אמר כי לפני הפגישה היה בטוח בתשובתו השלילית וכי לאחריה הוא ישקול זאת מחדש.

מאות פעילים הביעו צער שלא יכלו להגיע ולכן שמעון גפסו ומשה איפרגן יפיצו
מחר מכתב החתמה אינטרנטי לעוזי לנדאו. על הערב ניצח שמעון גפסו ונכחו
בו עו"ד יוסי פוקס, דודו גולן, אהרון מלצר, חדווה שפיגל ואחרים.

מקור:
http://www.likudnik.co.il/Front/New...reportId=186799

אני בטוח שרוב מוחלט של חברי התנועה מאוד רוצה שלנדאו יחזור.

גם אנשי שמאל צריכים לפעול למען חזרתו של לנדאו לכנסת, חובה שיהיו
כמה שיותר אנשים כמו לנדאו בכנסת וכמה שפחות רוחמות, אפללו, אולמרד
וכיוצא באלה עסקנים חסרי כל עקרון.

תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט חזרה לפורום
ישן 19-02-2007, 19:30
  Bimler Bimler אינו מחובר  

חבר מתאריך: 13.08.06
הערות מטופשות מצידו של אדם מטופש
בתגובה להודעה מספר 3 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "למה אין סקר באתר אם אנחנו רוצים את יחצ"ני הליכוד בפורום?"

אתה יכול לומר הרבה מאד דברים על ''תפוחים'', אבל אני נהנה לצפות באדיקותו האידיאולוגית אותה הוא מגשים לא פעם בפרסום חדשות בכל הנוגע לתמורות המתחוללות בתנועות הימין לרבות הליכוד, ורבים אחרים אכן נכנסים לכאן וקוראים להנאתם.

אם לא נאה בעיניך, אתה יכול ללחוץ על הצלמית בדפדפן שלך, ולחזור אחורה- או אפילו לא הלהיכנס לכאן בכלל. אז מדוע לזרור כמה הערות לא מקוריות בנסיון להעליב את "תפוחים"? אתה חושב שאתה מתבטא טוב יותר? האם אתה נמצא בעמדה נוחה יותר ממנה אתה יכול להעביר ביקורת? הרי איש במקום הזה, אינו רואה בך אושייה אינטרנטית מקומית שלדברים שהיא מפריחה יש השפעה על ההמונים. אז למה לפרסם את ההודעה המגעילה הזאת?

עוזי לנדאו, הוא אדם דגול וגדול והאמן לי שאם מדינת ישראל הייתה ברוכה באנשים רבים יותר בשיעור קומתו, חוסננו היה רב יותר, והתרבות בארץ, כמו גם העקרונות החברתיים, היו טובים הרבה יותר.
ישן 19-02-2007, 19:42
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
בתגובה להודעה מספר 4 שנכתבה על ידי Bimler שמתחילה ב "הערות מטופשות מצידו של אדם מטופש"

את הסנגור שלו??

אנוכי, קרי אני, פניתי אל ה"תפוחים" קרי פותח האשכול בכך שהוא פתח אשכול פוליטי לחלוטיון ופרסומי לחלוטין.
למיטב ידיעתי פורום זה הוא פורום סקופים וחדשות ולא פורום פוליטיקה ואקטואליה.

כרגיל, כמו הבן אדם שאתה מייצג, אתה מוסיף כל מיני פרטים שלא קשורים לחלוטין כדי לנסות לסובב את האשמה אליי, אבל כרגיל הדבר נובע מחוסר הבנה בסיסית או פשוט מהבנה שאתה טועה.

ציטוט:
הרי איש במקום הזה, אינו רואה בך אושייה אינטרנטית מקומית שלדברים שהיא מפריחה יש השפעה על ההמונים. אז למה לפרסם את ההודעה המגעילה הזאת?

וואו, טוב שלא הפכת את "תפוחים" למינימום הביבי שלך... לא הבעתי שום דעה על "תפוחים" (חוץ מלקרוא לו יחצ"ן) במיוחד לאור העובדה שזה נוגד את החוקים... בכל מקרה, אני לא חושב שיש דבר כזה "אושייה אינטרנטית" וגם אם היה דבר כזה אני לא בטוח שהייתי רוצה להיות כזה (אדם פשוט אנוכי, לא מחפש תארים)

ישן 19-02-2007, 22:12
צלמית המשתמש של High_Hopes
  משתמש זכר High_Hopes High_Hopes אינו מחובר  

חבר מתאריך: 30.05.02
כרגיל אתה זורק סיסמאות לאוויר
בתגובה להודעה מספר 10 שנכתבה על ידי תפוחים שמתחילה ב "הוא לא מעליב אותי, הוא מנסה לסתום לי את הפה, לפוצץ את"

עוד שניה יגיע לפה איזה ילד עם החשבון smser שלו ויטען שזה זכות הדיבור שלו להספים את הפורום.

אל תדאג, עוד לא הצלחת לזעזע אותי, והפרובוקטור הייחידי זה אתה. כרגיל אתה מנסה להאשים את כולם (כמו שאתמול הזכרת שהעיפו אותך מהפורום השני, לטענתך בגלל שאתה נלחם ביחצ"נים) או את אורי שאתה טוען שהוא מנסה להשתיק אותך (למרות שלפי דעתי דעותיו הרבה יותר דומות לשלך מאשר לשלי, אך הוא לא ממציא כל מיני טענות מנותקות מהמציאות כדי להצדיק את עצמו)

ולא, כנס פנימי בתוך מפלגה הוא לא נושא לחדשות, בידיוק כמו שאני לא מביא לפה כתבות מ"פקה פקה" הצהובון של כפר סבא - זה יחצ"נות לשמה.

שאלה לי אלייך - אם אני חושב ששמעון פרס צריך להיות נשיא, אני צריך לפתוח אשכול על זה שאני קורא לשמעון פרס להיות נשיא?

ישן 20-02-2007, 00:35
צלמית המשתמש של looklook
  משתמש זכר looklook looklook אינו מחובר  

חבר מתאריך: 28.10.01
על מה אתה מדבר?
בתגובה להודעה מספר 11 שנכתבה על ידי High_Hopes שמתחילה ב "כרגיל אתה זורק סיסמאות לאוויר"

ממתי כנס פנימי של מפלגה אינו נושא לחדשות? את כנסי מפלגת העבודה (וגם הליכוד) סקרו לא פעם בשידור ישיר בערוצי הטלויזיה .
זכותך לחשוב שהידיעה היא איזוטריה ואפילו לצחוק על זה בפורום. אני חושב שמדובר באישיות פוליטית חשובה שנמצאת במערכת הרבה שנים ופרישתה /אי פרישתה מהחיים הפוליטיים זו חדשה מעניינת. אני לא חושב שאתה יכול לערער על עצם הזכות להעלות את הידיעה. תפוחים גם לטעמי מפגין לפעמין יחס אוהד מדי כלפי ביבי, אבל זו זכותו. לעומת זאת זה מתחיל להראות כאילו שלך יש אובססיית תפוחים יותר משלתפוחים יש אובססיית ביבי..

תמונה שהועלתה על ידי גולש באתר ולכן אין אנו יכולים לדעת מה היא מכילה

תגובה

כלי אשכול חפש באשכול זה
חפש באשכול זה:

חיפוש מתקדם
מצבי תצוגה דרג אשכול זה
דרג אשכול זה:

מזער את תיבת המידע אפשרויות משלוח הודעות
אתה לא יכול לפתוח אשכולות חדשים
אתה לא יכול להגיב לאשכולות
אתה לא יכול לצרף קבצים
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך

קוד vB פעיל
קוד [IMG] פעיל
קוד HTML כבוי
מעבר לפורום

כל הזמנים המוצגים בדף זה הם לפי איזור זמן GMT +2. השעה כעת היא 10:44

הדף נוצר ב 0.04 שניות עם 12 שאילתות

הפורום מבוסס על vBulletin, גירסא 3.0.6
כל הזכויות לתוכנת הפורומים שמורות © 2025 - 2000 לחברת Jelsoft Enterprises.
כל הזכויות שמורות ל Fresh.co.il ©

צור קשר | תקנון האתר